Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Geçmiş oldun herkeste bi boğaz ağrısı grip salgını var havalar birden soğuduya.
Ben kışı severim ama.

Bende yazı hiç sevmiyorum sıcaklar beni çok bunaltırrr hasta oluyrm sıcaklarda:)))

leylosum bizde iyiyiz canim kuzularda iyi yeni evin hayirli olsun gule gule otur....

prensescim bizde sizi opuyoruz sekerim

saracim baksin tabi kaynanan bitanecik gelinine a.s efsuna solerim

hatres ve yeter dualarim sizinle rabbim yardimciniz olsun bebislerinizi alip gelirsiniz insallah

sağol duaya çok ihtiyacımız var

Yetetcimmmmm hayırlı olsunn minik kuzun.bende yaptırdımda acaba napıolar die merak ederdim:))) sanki orda parçan kalıo.
İnanıyorumli biz anne oldumuzda elimize zor geçtiği için daha kıymet bilen daha iyi çocuk yetiştiren anneler olucax

Evet canım yumurta toplama işlemi.

Canım ALLAH razı olsun, inan ki ben bu duaların çok faydasını gördüğümü düşünüyorum.Çünkü bugünkü opum hepsinden rahat oldu.
11.30 girdim 12.30 gibi çıktım. 6 tane yumurtam var ( tavuğuz sanki)Ama kaç tanesi işlem görmüş henüz öğrenemedim akşam arayacağım doktorumu.
Rabbim benle yeterin kucağımızı doldursun en kısa zamanda sizlerinde olsun inşallah.

Günaydınnnnnnnn kızlar.rabbim işinizi rast getirsinnnn yeter ve hatres

Allah razi olsun maonyam sen de çok çok dua et hepimize, hamilelerin duaları daha da makbul olurmuş

Sağol prensesim

yemeğimi koydum ocağa geldim
nerdesiniz kızlarrrrr
yeter hatres naptınız?

Canım, geldim dinlendim şimdi de size rapor vermek için burdayım

kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar

Canım inşallah emeklerini gerçeğe dönüştürsün rabbim

Sağol edacım amin canım inşallah.

İnşallah canım ....

senden ve yeterden haber almak için baktım durdum bugün yeterden güzel haber geldi seni merak ediyodum neyseki sende sorunsuz atlatmışsın canım zoru gitti artık bebişlerinizi almak kaldı inşallah 12 gün sonra güzel haberlerinizle coşacaz burada

Amin canım inşallah, ben de 8.30 gibi arayacağım doktoru yumurtaların durumu hakkında görüşücez.Asıl döllenme ile ilgili olarak yarın bir şey söyleyebilirim dedi.
Allah razı olsun Saracım çok güzel dualar etmişsin çok mutlu oldum
Opu çok rahat oldu ilgileri güzeldi inşallah sonuçlarımız da güzel ve hayırlı olur.

Yeterin bir tanesi döllenmiş inşallah rabbim onu bebiş olarak verir kucağına

sendende Allah razı olsun canım doktordan haber alınca yaz olurmu meraktayım çünkü ve kendini yorma dinlen bebeişler dinlenmiş rahime gelmeyi seviyo

canım dölenip dölenmediği henüz belli değil yarın söyleyecekler

sendende Allah razı olsun canım doktordan haber alınca yaz olurmu meraktayım çünkü ve kendini yorma dinlen bebeişler dinlenmiş rahime gelmeyi seviyo

Evet haklısın canım, inşallah her şey olması gerektiği gibi olur da Rabbim hepimizin umutlarını yeşertir.

canım dölenip dölenmediği henüz belli değil yarın söyleyecekler

Di mi ya canım:26::26::26:
Sen öteki topicte yazmışsın 1 tanesi döllenmiş diye, benim de kafam karıştı , ne çabuk belli oldu:44::44::44::44::44: diye şaşırmıştım Ondan burda da öyle yazdım yani, menim suçum muçum yok ama di mi
Bundan sonrası dua ve tevekkül...Başka yolu yok...

" Ya Rabbi Resul-i Ekrem ( aleyhissalatü vesselamün ) hürmetine bizlere ihsan ettiğin maddi manevi rızkımıza bolluk bereketler ihsan eyle..."

Son düzenleme:

duana amin diyorum canım

doktorla konuştunmu haberler güzel dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…