duana amin diyorum canım
doktorla konuştunmu haberler güzel dimi
Evet canım konuştum şimdilik durumlar iyiymiş, ama tabi şimdi bir şey söylemek için biraz erken.
oleeeeeeey sevindim buna hep böyle iyi olsun inşallah
Evet haklısın canım, inşallah her şey olması gerektiği gibi olur da Rabbim hepimizin umutlarını yeşertir.
Di mi ya canım:26::26::26:
Sen öteki topicte yazmışsın 1 tanesi döllenmiş diye, benim de kafam karıştı , ne çabuk belli oldu:44::44::44::44::44: diye şaşırmıştım Ondan burda da öyle yazdım yani, menim suçum muçum yok ama di mi
Bundan sonrası dua ve tevekkül...Başka yolu yok...
" Ya Rabbi Resul-i Ekrem ( aleyhissalatü vesselamün ) hürmetine bizlere ihsan ettiğin maddi manevi rızkımıza bolluk bereketler ihsan eyle..."
günaydın kızlar
yeter ve hatres bebişlerden haber varmı haber alır almaz hemen topiğe gelip rapor vereceksiniz ona göre
sana rapor vermeye geldim KIZLAR MERKEZDEN ARADILAR YUMURTAM DÖLENMİŞ YARIN DURUMA GÖRE ARAYACAKLAR
kizlar dun adet gunumdu ama olmadim bugun test yaptim ama cok silik cikti.hamile olabilr miyim?hamlelik yasayanlar boyle bisey olupta hamile kaldiniz mi?
günaydın kızlarrrr
yok kız senin suçun muçun ben yanlış yazmışımdır
günaydın kızlar
yeter ve hatres bebişlerden haber varmı haber alır almaz hemen topiğe gelip rapor vereceksiniz ona göre
sana rapor vermeye geldim KIZLAR MERKEZDEN ARADILAR YUMURTAM DÖLENMİŞ YARIN DURUMA GÖRE ARAYACAKLAR
ama ben bu habere çok sevindimgözün aydın canım bu sefer olacak inşallah yetercim kalbini ferah tut
sırada hatres var oda gelip güzel haber versinki dansöz kızlarımı çağırayım
Günaydın canım,taze annne adayı
Di mi ya yoh menim suçum
Günaydın canım, valla kardeş benim bebişlerden haberim şimdilik yok, ben raporları akşam 8 den sonra alıyorum size de ancak o zaman rapor veririm
Yaşasın yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnşallah sana yapışsın sonra da kucağına girsin
Sakın tek embriyo diye canını sıkıp keyfini kaçırma Mevlam verdi mi veriyor biliyorsun
İnşallah her ikimizin de akıbeti güzel hayır olur
Sonra da seni , efsunu görelim inşallah. Şu an başka bebiş isteyen yoktu di mi:44::44::44:
amin canım Rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın evladı olanlarada kardeş göndersin
akşam 8 i iple çekiyor olacam hatresim
Amin canım...
İple çekiyorum dedikçe beni de heyacanlandırıyorsun kız
İnşallah güzel haberler alırım hep doktorumdan
ama ben bu habere çok sevindimgözün aydın canım bu sefer olacak inşallah yetercim kalbini ferah tut
Sırada hatres var oda gelip güzel haber versinki dansöz kızlarımı çağırayım
günaydın canım,taze annne adayı
Di mi ya yoh menim suçum
Günaydın canım, valla kardeş benim bebişlerden haberim şimdilik yok, ben raporları akşam 8 den sonra alıyorum size de ancak o zaman rapor veririm
Yaşasın yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Inşallah sana yapışsın sonra da kucağına girsin
Sakın tek embriyo diye canını sıkıp keyfini kaçırma mevlam verdi mi veriyor biliyorsun
Inşallah her ikimizin de akıbeti güzel hayır olur
Sonra da seni , efsunu görelim inşallah. şu an başka bebiş isteyen yoktu di mi:44::44::44:
sağol saram yarında devm ederse bölünmeye gidip alıp geleceğiz mucizemizi
Hadi bakalım Rabbim o minik embriyonu büyütsün de tamamına erdirsin, benimkileri de inşallah.
Siz bizden önde gidiyorsunuz Yeterim,demek yarın transfer gerçekleşiyor Allahın izniyle.
Bakalım bizim için Allah izin verirse büyük gün cumartesi...
sağol saram yarında devm ederse bölünmeye gidip alıp geleceğiz mucizemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?