Sabırla Bebeğini Bekleyenler

oleeeeeeey sevindim buna hep böyle iyi olsun inşallah

Valla canım ben pek bu sefer fazla sevinmiyorum bir öncekinin olumsuzluğu biz bayağı bi dumur etmişti aynı duruma düşmek istemediğim için havf ve reca ( korku ve ümit ) arasında bekliyoruz. Bir müslüman Allah' tan bir şey istediği zaman böyle davranmalıymış. Çünkü ne vereceğinden ne de vermeyeceğinden asla emin olamayız.
Ama tabi ki Mevlam umutlarımızı yeşertirse ne ala bize...

yok kız senin suçun muçun ben yanlış yazmışımdır

günaydın kızlar

yeter ve hatres bebişlerden haber varmı haber alır almaz hemen topiğe gelip rapor vereceksiniz ona göre

günaydın kızlar

yeter ve hatres bebişlerden haber varmı haber alır almaz hemen topiğe gelip rapor vereceksiniz ona göre

sana rapor vermeye geldim KIZLAR MERKEZDEN ARADILAR YUMURTAM DÖLENMİŞ YARIN DURUMA GÖRE ARAYACAKLAR

sana rapor vermeye geldim KIZLAR MERKEZDEN ARADILAR YUMURTAM DÖLENMİŞ YARIN DURUMA GÖRE ARAYACAKLAR

ama ben bu habere çok sevindim gözün aydın canım bu sefer olacak inşallah yetercim kalbini ferah tut

sırada hatres var oda gelip güzel haber versinki dansöz kızlarımı çağırayım

kizlar dun adet gunumdu ama olmadim bugun test yaptim ama cok silik cikti.hamile olabilr miyim?hamlelik yasayanlar boyle bisey olupta hamile kaldiniz mi?

kizlar dun adet gunumdu ama olmadim bugun test yaptim ama cok silik cikti.hamile olabilr miyim?hamlelik yasayanlar boyle bisey olupta hamile kaldiniz mi?

silik çizgi çıkması hamilelik işaretidir canım hemen kanda baktır doğru sonucu öğrenirsin inşallah hamilesindir

günaydın kızlarrrr

Günaydın canım,taze annne adayı

yok kız senin suçun muçun ben yanlış yazmışımdır

Di mi ya yoh menim suçum

günaydın kızlar

Günaydın canım, valla kardeş benim bebişlerden haberim şimdilik yok, ben raporları akşam 8 den sonra alıyorum size de ancak o zaman rapor veririm

Yaşasın yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnşallah sana yapışsın sonra da kucağına girsin
Sakın tek embriyo diye canını sıkıp keyfini kaçırma Mevlam verdi mi veriyor biliyorsun

ama ben bu habere çok sevindim gözün aydın canım bu sefer olacak inşallah yetercim kalbini ferah tut

sırada hatres var oda gelip güzel haber versinki dansöz kızlarımı çağırayım

İnşallah her ikimizin de akıbeti güzel hayır olur
Sonra da seni , efsunu görelim inşallah. Şu an başka bebiş isteyen yoktu di mi:44::44::44:

amin canım Rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın evladı olanlarada kardeş göndersin

akşam 8 i iple çekiyor olacam hatresim

amin canım Rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın evladı olanlarada kardeş göndersin

akşam 8 i iple çekiyor olacam hatresim

Amin canım...
İple çekiyorum dedikçe beni de heyacanlandırıyorsun kız
İnşallah güzel haberler alırım hep doktorumdan

Sırada hatres var oda gelip güzel haber versinki dansöz kızlarımı çağırayım

sağol saram yarında devm ederse bölünmeye gidip alıp geleceğiz mucizemizi

inşşşşş haters inşşşşşşşşşşşşşşş

sağol saram yarında devm ederse bölünmeye gidip alıp geleceğiz mucizemizi

Hadi bakalım Rabbim o minik embriyonu büyütsün de tamamına erdirsin, benimkileri de inşallah.
Siz bizden önde gidiyorsunuz Yeterim,demek yarın transfer gerçekleşiyor Allahın izniyle.
Bakalım bizim için Allah izin verirse büyük gün cumartesi...

Son düzenleme:

CANIM KAÇ TANE DÖLENDİ CMRTS OLURSA 5. GÜN OLACAK ŞANSIN ARTACAK İNŞ KUCAĞIN DOLACAK canım belli değilki daha yarına çıkacakmı nasıl olacak bilmiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…