ayrıca çok selamı var ve hepinizi öpüyo
çalışmaya başlamış yeniden
Kızlar pkolu hanımların topiğinde yeni paylaşılmış etkilendim ve sizle bayanın yazdıklarını kopyalayıp paylaşmak istedim
söylerim canım
Bizden de çok slm söyle canım, söyle çabıhhhh gelsin özledik onu, donlardan efsuna da benden gönder prensesim
Maonya bu bayanın nicki huzeyfe mi acaba, benim doktorun topiğindeki arkadaşın yazdıklarıyla aynı sanki:44:
Kızlar Yeteri aradım, transferini olmuş mu diye, cevap alamadım.Acaba şimdi transfer mi yapılıyor kendisine?İnşallah hayırlı haberlerle gelir buraya.
Kızlar az önce Yeterle konuştum. Maalesef transfer iptal edilmiş, embriyonun bölünmesi devam etmediği için...
Allah' ım gönlüne ferahlık versin...Huzeyfe kardeşimize 8 yıl sonra kendilğinden gönderen Rabbim onun bebişini de kendiliğinden gönderir inşallah.
Allah' ım; akıbetlerimizi hayır eyle inşallah...
söylerim canım
çok üzüldüm ya ne diyeceğimi bilmiyorum
yok bişey olmadı sadece çok korktu
bitmiyor gerçekten musabla beraber hiç bitmiyor
işlerimi kolayladım ama bir toz almak,çamaşır yerleştirmek kaldı
Kızlar pkolu hanımların topiğinde yeni paylaşılmış etkilendim ve sizle bayanın yazdıklarını kopyalayıp paylaşmak istedim
Kızlar az önce Yeterle konuştum. Maalesef transfer iptal edilmiş, embriyonun bölünmesi devam etmediği için...
Allah' ım gönlüne ferahlık versin...Huzeyfe kardeşimize 8 yıl sonra kendilğinden gönderen Rabbim onun bebişini de kendiliğinden gönderir inşallah.
Allah' ım; akıbetlerimizi hayır eyle inşallah...
neyseki bişey olmamış canım
kız bende bu ne di,yor dedim okuyunca başkasının yazdıklarını alıntılamışsın meğer Allah seni anne etsin emi
ben ne d,iyeceğimi bilemiyorum bu sefer çok umutluydum yeterin anne olacağına dair ama Rabbim büyük elbet bi bildiği vardır doğru zaman gelmemiştir Allah yeterin içine ferahlık versin dayanma gücü versin
Evet hatres aynı kişi sizlere umut olsun istedim.
Yetere ne diyeceğimi bilmiyorumm.gözlerim dolduuu rabbimin bir bildiği vardır elbet.böyle haberler aldıkça boğuluyorum çünkü nasıl bi çıkmaz durum ancak yaşayanlar bilir.
Bugün show tvde demet akalın vardı oda 2 kez tüp bebek yaptırmış olmamış.hiç aklımda çocuk konusu yokken kışın tekrar tüp yaptırırım die atmış bu düşünceyi alkol bile aldığı bi ayda 5 haftalık gebe oldunu öğrenmiş kendi bile inanamamış.41 yaşındaymış bu arada.
malesef ama moralim çok bozuk bu kadar olacağını düşünmemiştim kendimi hazıladım sanmıştım ama umut dünyası işte yine aldı beni yerlere vurdu
tatlım ne desek boş hani sözün bittiği yer diyolar ya tam bunun için geçerli çok üzgünüm inan bana ama umudunu kırma kendine eziyet etme olmuyorsa bundada vardır bi hayır belki kendiliğinden gelecektir meleğin bellimi olur sen güçlüsün yetercim bununda üstesinden gelecek ayağa kalkacak yoluna devam edeceksin her ne kadar şu anda imkansız gibi görünsede hayat bu elimiz mahkum
malesef ama moralim çok bozuk bu kadar olacağını düşünmemiştim kendimi hazıladım sanmıştım ama umut dünyası işte yine aldı beni yerlere vurdu
hatresim geleydin sohbet edeydik iyiydi
domatesli arpa şehriye çorbası
kızlar akşama yumurtalı ıspanak
etli biber dolması ve yaprak sarması
cacık yapacam
sizler neler yapacaksınız
doğru diyorsun el mahkum katlanacağız başka şansımız yok
doğru diyorsun el mahkum katlanacağız başka şansımız yok
Canım menim
İnan ki hüznünle hüzünlendim, kederinle kederlendim
Yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor Yeterim
Burada hava sağanak yağışlı , sanki senin hüznüne hava da ağlıyor gibi geçti içimden.
Ama Yeterim sen; görüyorum ki gerçekten çok güçlü bir kadınsın.
Yüce rabbim yüreğine ferahlık versin kardeşim
Sen oyunlardan oynaşlardan fırsat bulup topiğine gelmiyon ki anam
Hah geldim burdayım de gel bakem
Saram tedaviye girdim gireli hiç yemek yapasım gelmiyor , gel bana da bi el at bacım,
Şu tembelleşmiş hatrese bi yemek
baktım kimse yok bende oyuna gidem dedim anacım
ama şimdide yemek yapıyorum kız hatres elim bol benim az bi dolma sarma yapayım dedim bi toprak dolma sarma yaptım bide küçük tencere bende yumurtalı ıspanaktan vazcaydım çorba bide cacık yapacam tamamdır
Bişe olmaz fazla mal göz çıkarmaz, fazlalıkları at dondurucuya sonra yemek yapamayacağın çıkar taze taze ye.Ben de dün kek yapmıştım yarısını attım dondurucuya.
Ayyyyyy yumurtalı ıspanak mı
Kahvaltıda ne süper olur var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?