Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bugun doktora gittik keseyi gördük.hala inanmakta zorlanıyorum.doktor senin tek sorunun stresmiş dedi bana.güldüm kendi doktorum izinde ama ben genede aradım hamile olduğumu söyledim.şok oldu beni 8 senedir takip ediyor.bende pko var endometriuzis var rahimde şekil bozukluğu var.eşimde de sorun var benim son yaptırdığımız test kötü çıktı.tabi ben o aralar hamileymişim .ben artık normal yolla asla aşılamalara bile şans tanımadım.olursa tüp bebek diyordum.ama rabbim en umutsuz olduğum anda tüm gücün onun elinde olduğunu ve duaların hikmetini unuttuğumu bana hatırlattı.ol demesi yeter.ne kadar umutsuz ve çaresiz gözüksede herşey yaradanın elinde.rabim isteyen herkese hayırlısını versin.çok güzel bi dua öğrenmiştim hep onu ediyordum hala ediyorum.hz.alinin duasıymış.''Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı kıl,hakkımda hayırlısınıda gönlüme razı kıl'' AMİN.

Kızlar pkolu hanımların topiğinde yeni paylaşılmış etkilendim ve sizle bayanın yazdıklarını kopyalayıp paylaşmak istedim

ayrıca çok selamı var ve hepinizi öpüyo
çalışmaya başlamış yeniden

Bizden de çok slm söyle canım, söyle çabıhhhh gelsin özledik onu, donlardan efsuna da benden gönder prensesim

Kızlar pkolu hanımların topiğinde yeni paylaşılmış etkilendim ve sizle bayanın yazdıklarını kopyalayıp paylaşmak istedim

Maonya bu bayanın nicki huzeyfe mi acaba, benim doktorun topiğindeki arkadaşın yazdıklarıyla aynı sanki:44:

Kızlar Yeteri aradım, transferini olmuş mu diye, cevap alamadım.Acaba şimdi transfer mi yapılıyor kendisine?İnşallah hayırlı haberlerle gelir buraya.

Son düzenleme:
Kızlar az önce Yeterle konuştum. Maalesef transfer iptal edilmiş, embriyonun bölünmesi devam etmediği için...

Allah' ım gönlüne ferahlık versin...Huzeyfe kardeşimize 8 yıl sonra kendilğinden gönderen Rabbim onun bebişini de kendiliğinden gönderir inşallah.

Allah' ım; akıbetlerimizi hayır eyle inşallah...

söylerim canım

çok üzüldüm ya ne diyeceğimi bilmiyorum

yok bişey olmadı sadece çok korktu
bitmiyor gerçekten musabla beraber hiç bitmiyor
işlerimi kolayladım ama bir toz almak,çamaşır yerleştirmek kaldı

neyseki bişey olmamış canım

kız bende bu ne di,yor dedim okuyunca başkasının yazdıklarını alıntılamışsın meğer Allah seni anne etsin emi

ben ne d,iyeceğimi bilemiyorum bu sefer çok umutluydum yeterin anne olacağına dair ama Rabbim büyük elbet bi bildiği vardır doğru zaman gelmemiştir Allah yeterin içine ferahlık versin dayanma gücü versin

Evet hatres aynı kişi sizlere umut olsun istedim.

Yetere ne diyeceğimi bilmiyorumm.gözlerim dolduuu rabbimin bir bildiği vardır elbet.böyle haberler aldıkça boğuluyorum çünkü nasıl bi çıkmaz durum ancak yaşayanlar bilir.

Bugün show tvde demet akalın vardı oda 2 kez tüp bebek yaptırmış olmamış.hiç aklımda çocuk konusu yokken kışın tekrar tüp yaptırırım die atmış bu düşünceyi alkol bile aldığı bi ayda 5 haftalık gebe oldunu öğrenmiş kendi bile inanamamış.41 yaşındaymış bu arada.

Son düzenleme:

Amin...

Anladım zaten.
haklısın canım.

Aslında hepimiz de biliyoruz ki Rabbim kendisi istediği zaman veriyor, biz o zamanı ne ileri ne de geri alabiliyoruz...
Hem ayrıca maonyam sen de buna güzel bir örneksin, aşılama tüp sen de denedin, ama sonra kendiliğinden geldi yavrun...

Son düzenleme:
domatesli arpa şehriye çorbası

kızlar akşama yumurtalı ıspanak

etli biber dolması ve yaprak sarması

cacık yapacam

sizler neler yapacaksınız

malesef ama moralim çok bozuk bu kadar olacağını düşünmemiştim kendimi hazıladım sanmıştım ama umut dünyası işte yine aldı beni yerlere vurdu

malesef ama moralim çok bozuk bu kadar olacağını düşünmemiştim kendimi hazıladım sanmıştım ama umut dünyası işte yine aldı beni yerlere vurdu

tatlım ne desek boş hani sözün bittiği yer diyolar ya tam bunun için geçerli çok üzgünüm inan bana ama umudunu kırma kendine eziyet etme olmuyorsa bundada vardır bi hayır belki kendiliğinden gelecektir meleğin bellimi olur sen güçlüsün yetercim bununda üstesinden gelecek ayağa kalkacak yoluna devam edeceksin her ne kadar şu anda imkansız gibi görünsede hayat bu elimiz mahkum

doğru diyorsun el mahkum katlanacağız başka şansımız yok

Canım menim
İnan ki hüznünle hüzünlendim, kederinle kederlendim
Yazdıklarını okudukça gözlerim doluyor Yeterim
Burada hava sağanak yağışlı , sanki senin hüznüne hava da ağlıyor gibi geçti içimden.
Ama Yeterim sen; görüyorum ki gerçekten çok güçlü bir kadınsın.
Yüce rabbim yüreğine ferahlık versin kardeşim

hatresim geleydin sohbet edeydik iyiydi

Sen oyunlardan oynaşlardan fırsat bulup topiğine gelmiyon ki anam
Hah geldim burdayım de gel bakem

domatesli arpa şehriye çorbası

kızlar akşama yumurtalı ıspanak

etli biber dolması ve yaprak sarması

cacık yapacam

sizler neler yapacaksınız

Saram tedaviye girdim gireli hiç yemek yapasım gelmiyor , gel bana da bi el at bacım,
Şu tembelleşmiş hatrese bi yemek

doğru diyorsun el mahkum katlanacağız başka şansımız yok

baktım kimse yok bende oyuna gidem dedim anacım

ama şimdide yemek yapıyorum kız hatres elim bol benim az bi dolma sarma yapayım dedim bi toprak tencere dolma sarma yaptım bide küçük tencere bende yumurtalı ıspanaktan vazcaydım çorba bide cacık yapacam tamamdır

Son düzenleme:

Bişe olmaz fazla mal göz çıkarmaz, fazlalıkları at dondurucuya sonra yemek yapamayacağın çıkar taze taze ye.Ben de dün kek yapmıştım yarısını attım dondurucuya.
Ayyyyyy yumurtalı ıspanak mı
Kahvaltıda ne süper olur var ya

canım menim ya ister inan ister inanma seninle komşu olmayı çok isterdim şu tedavi sürecinde elini sıcaktan soğuğa sokmazdım

canın ne yemek istese yapardım aaah aaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…