canım menim ya ister inan ister inanma seninle komşu olmayı çok isterdim şu tedavi sürecinde elini sıcaktan soğuğa sokmazdım
canın ne yemek istese yapardım aaah aaah
hatresim bişey soracam etli dolmada atılırmı dondurucuya bilsem atardım ama hepsini pişirdim artık yarına yemek yapmam
bide keki pişiriptemi atıyosun çözülünce ıslanmıyomu tadı değişmiyomu:44:
canım menim yazdıklarım seni kırıp üzmemiştir inşallah ben seni teselli etmek için ne yazdığımı bilmiyorum inan
hatresim eşim geldi yemek yiyelim akşam gel sohbet edelim olarmı
dondurucu konusunda tavsiyelerini dikkate alacam canım sağol
yok kuzum kırlıcak ne dedinki
Tamam canım.
Ben de az önce doktorla konuştum, embriyolarda bi sıkıntı yokmuş, ama bir şey demek için 2 gün çok erken diyor.Transfer gününe kadar böyle sormaya devam.
yedim geldim bile
sıkıntı olmamasına sevindim hep böyle devam eder inşallah
Afiyet olsun , kız ben bu opudan sonra sanki yumurtalıklarımı değilde midemi delmişler gibi acaip acıkıyorum ya.Ha bre canım bişeyler istiyor.
Ya doktor da iki kelime söylüyor üffff,gerçi çok söyleyecek bi şiy de yok ama ne bilim işte ya, yarına hepsi gelişemeyebilir dedi:44::44::44:
aslında gidip sofrayı toplayıp bulaşıkları makinaya koyup sonrada kışlıkları çıkarmam lazım
ama ben ne yapıyorum sizden ayrı duramıyorum
Saram hergün işten sonra bu kadar çeşit yemek yapmak zor olmuyormuu??? Harika bi bayansın.benim kv hep pratik yemek yapar tava, pilav yada hazır yemekler.bende zor ev yemeklerini severim tencerem illa kaynamalı bugünde çok halsizim pancar kavurma yaptım eşim hiç memnun olmadıalıştı güzel yemeklere.2kişiyim hazır söylüm demiyorum illa yemek yapıyrm ama bugün bu halsizliğimde kv beni çıldırttı eşim eve geç gelsin die kadın elinden geleni yapıyorrr.bizdemi oğullarımızı kıskanan kv olucaz acaba
Hatres keki öprenmem çok iyi oldu çünkü illaki artıyor.bende pohaça dometes biber asma yaprağı bezelye lahmacun pide artan pasta hamurlarımı koyarım.
Saram hergün işten sonra bu kadar çeşit yemek yapmak zor olmuyormuu??? Harika bi bayansın.benim kv hep pratik yemek yapar tava, pilav yada hazır yemekler.bende zor ev yemeklerini severim tencerem illa kaynamalı bugünde çok halsizim pancar kavurma yaptım eşim hiç memnun olmadıalıştı güzel yemeklere.2kişiyim hazır söylüm demiyorum illa yemek yapıyrm ama bugün bu halsizliğimde kv beni çıldırttı eşim eve geç gelsin die kadın elinden geleni yapıyorrr.bizdemi oğullarımızı kıskanan kv olucaz acaba
Hatres keki öprenmem çok iyi oldu çünkü illaki artıyor.bende pohaça dometes biber asma yaprağı bezelye lahmacun pide artan pasta hamurlarımı koyarım.
transferin yapılmış olsa acıkman bebk işareti diyecemde ama inşallah bebeğe hazırlıktır bol bol protein almalısın biliyosun dimi ve bol bol su iç
sen bakma doktora çok fazla ümitlenme diye öyle diyolar sen kalbini ferah tut
Tızım ben de sofradan tek bir şiy kaldırmadan buraya damlamışım.Bugün eşim dışardan eve ne kadar geldiyse beni net başında buldu , fırça atıyor bana, sabahtan akşama kadar burday mışım diye
Evet ya bu dondurucu işi bizi pek çok sıkıntıdan kurtarıyor de mi
He yawwwww Saram, bu doktor da çok ketum ha, hakkaten de insanı hiç ümitlendirici konuşmuyor, ya da ümitlendirecek bi şey mi yok bilemiyorum ki:44::44::44::44:
Amannnnnnnnn ne yapsak ne etsek boş, yaşayacağımızı yaşayacağız ama inşallah güzel şeyler takdir etmiştir Mevlam
benim eşimde ne buluyosunuz bu kadar konuşacak diyor
dondurucuyu ful doldurdum buzdolabının dondurucusuna kaldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?