doktorların geneli böyle canım işlerini sağlama alıyolar hani ümit vermiştin dememek için
ha şöyle rahat ol kalbini ferah tut tızım cumartesi büyük gün böyle hisset
Abovvvvvvvvvvvvvvvvv
Elese Saram bu kış sizdeyik
Dondurucuyu tek başına boşaltamazsın ya yardım edem dedim yani, kendim için bişey istiyorsam hatres olayım
Saracım senin buzdolabından ayrı dondurucunmu var? Benimki tek buzdolabı çok bişi koyamıyrm kurbanda yakın olduğu için, şuanda soyulmuş doğranmış 15 kg dometesim var, lahmacun, bezelye, urmu dut, asma yaprağı, tuzsuz antep peynirim var helva yapmak için:)
Benim ablamlarda antalyada onlar lahmacunun içini evde hazurlıyorlar lokantaya rica ediyolar pişirmelerini lokantacı yapıo.ama genede burdaki gibi olmuyor
Hayır diyelim hayır olsun inşallah...
Lahmacun meselesine gelince ben de lahmacunum varsa fazladan hooooooooopppppppppp dondurucuya sonra çıkarıp fırında ısıtıyorum ohhhhhh süperrrrrrrrrrrr
Kız sara hem sohbete çağırıyorsun hem de gidip Muhteşem Yüzyıl okuyorsun he mi, ahanda tüstüm didiyom
Hatres inanki bugün boğuldum inş senden güzel haber alırız.kendi yaşafıklarım geldi aklımaa ağladım durdum halimde yok.tek başında hayatla savaşmak ne kadar zor kimsenin seni anlamaması aman boşver elbet olur demeleri boşver ne kadar anlamsız bi kelime neyi boşverelim kendi hayatımızımıherkesin benden gebeliğini saklaması komşularımın bile benden sonra evlenenletin 2 çocukları oldu milletin acıyan gözlerle bakmasıı (( şimdide aman boşver olsunda kız olsun diyolar millet o kadar saçmaki.herkes birbirinin yarasıyla uğraşıyor.burdaki dostluklar bana daha gerçekci gelio.belkidw yaramız aynı yerinden kanadığı içindir.
Sara sen neler yaptın kış için ayy bugün muhteşem vardı dimi unutmuşum hatırlatmanız iyi oldu
Dut yaprağını yaparızda, fındık yaprağıyladamı sarma yapılır
kendin için istemezsin bilirim sana bişey yok ama yeğenlerime hepsi feda olsun
Hatres inanki bugün boğuldum inş senden güzel haber alırız.kendi yaşafıklarım geldi aklımaa ağladım durdum halimde yok.tek başında hayatla savaşmak ne kadar zor kimsenin seni anlamaması aman boşver elbet olur demeleri boşver ne kadar anlamsız bi kelime neyi boşverelim kendi hayatımızımıherkesin benden gebeliğini saklaması komşularımın bile benden sonra evlenenletin 2 çocukları oldu milletin acıyan gözlerle bakmasıı (( şimdide aman boşver olsunda kız olsun diyolar millet o kadar saçmaki.herkes birbirinin yarasıyla uğraşıyor.burdaki dostluklar bana daha gerçekci gelio.belkidw yaramız aynı yerinden kanadığı içindir.
evet canım derin dondurucu aldım çekmeceli olanlardan onun hevesiyle yaptım bi çok şeyi
geldim tızım hemende küsmeye yer arıyosun aboooov hemde şimdiden hamile kalınca nazından çekeceğimiz var desene
çok doğru canım yaramız aynı yerden kanıyo bunun için birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Uyyyyyyyyyyyyyyyyy bacım sen bi beni atmamışsın dondurucuyafasulye bamya bezelye koydum dolaba menemenlik ve çorba için domates koydum kırmızı biber közledim patlıcan közledim iç fasulye haşladım kuru fasulye haşladım sarma sarıp attım kızılck vişne erik koydum dolaba meyve suyu yapmak için asma yaprağı pazı yaprağı fındık yaprağı koydum gerektiğinde çıkarıp sarmak için bunun gibi işte canım
Hatresssssssssssssss
dut kiraz fındık yaprağıylada çok güzel olur sarma hatta fasulye yaprağıylada
Kiraz yaprağı ince olmuomu
Tamam saracım grşrz
De hayde bakalım hamile kalırsam inşallah yemeklerim senden
Haklısın canım yerden göğe kadar... evet yaralarımız ortak olduğu içindir bu samimiyetimiz...İNŞALLAH canım bakalım, dua et emi canım
Bana ne bana ne tüserim işte
Uyyyyyyyyyyyyyyyyy bacım sen bi beni atmamışsın dondurucuya
Dedim ya olmaz tek başına bitiremezsin sana yardıma gelcem
Fındık yaprağı mı nasıl oluyor acep:44::44::44::44:
Efendümmmmmmmmmmmmmmm
Aslında denemek lazım canım ben hiç denemedim, dedim ya ben tembelim bu aralar.
yok olmadı çok şükürneyseki bişey olmamış canım
kız bende bu ne di,yor dedim okuyunca başkasının yazdıklarını alıntılamışsın meğer Allah seni anne etsin emi
ben ne d,iyeceğimi bilemiyorum bu sefer çok umutluydum yeterin anne olacağına dair ama Rabbim büyük elbet bi bildiği vardır doğru zaman gelmemiştir Allah yeterin içine ferahlık versin dayanma gücü versin
afiyet olsun sizedomatesli arpa şehriye çorbası
kızlar akşama yumurtalı ıspanak
etli biber dolması ve yaprak sarması
cacık yapacam
sizler neler yapacaksınız
canım Rabbim inş hayırlısını hemen nasip etsinmalesef ama moralim çok bozuk bu kadar olacağını düşünmemiştim kendimi hazıladım sanmıştım ama umut dünyası işte yine aldı beni yerlere vurdu
heh işte hep böyle olaslında gidip sofrayı toplayıp bulaşıkları makinaya koyup sonrada kışlıkları çıkarmam lazım
ama ben ne yapıyorum sizden ayrı duramıyorum
bence kendini hiç yorma canımSaram hergün işten sonra bu kadar çeşit yemek yapmak zor olmuyormuu??? Harika bi bayansın.benim kv hep pratik yemek yapar tava, pilav yada hazır yemekler.bende zor ev yemeklerini severim tencerem illa kaynamalı bugünde çok halsizim pancar kavurma yaptım eşim hiç memnun olmadıalıştı güzel yemeklere.2kişiyim hazır söylüm demiyorum illa yemek yapıyrm ama bugün bu halsizliğimde kv beni çıldırttı eşim eve geç gelsin die kadın elinden geleni yapıyorrr.bizdemi oğullarımızı kıskanan kv olucaz acaba
Hatres keki öprenmem çok iyi oldu çünkü illaki artıyor.bende pohaça dometes biber asma yaprağı bezelye lahmacun pide artan pasta hamurlarımı koyarım.
benim eşimde ne buluyosunuz bu kadar konuşacak diyor
dondurucuyu ful doldurdum buzdolabının dondurucusuna kaldım şimdi
maşallah kız sana ben tek bir şey bile koymadım dolabafasulye bamya bezelye koydum dolaba menemenlik ve çorba için domates koydum kırmızı biber közledim patlıcan közledim iç fasulye haşladım kuru fasulye haşladım sarma sarıp attım kızılck vişne erik koydum dolaba meyve suyu yapmak için asma yaprağı pazı yaprağı fındık yaprağı koydum gerektiğinde çıkarıp sarmak için bunun gibi işte canım
fındık yaprağı şöyle oluyo canım yapraklar nazikken ve sarmalık olacak kadar büyümüşken toplanıyo sonra onları sıcak suya batırıp çıkarıyosun sonra az yağlı kıymayla bulguru tuzu pul biberi soğanı karıştırıp yoğuruyosun sonra fındık büyüklüğünde parçalar koparıp fındık yaprağına sarıyosun tencereye diziyosun pişince suyunu süzüp tabağa alıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağ pulbiber gezdiriyosun servis yapıyosun
yok olmadı çok şükür
duana da canı gönülden amin diyorum
afiyet olsun size
dışardaydım bugün
eve gelince dondurucuda mantım vardı onu haşladım
çayın yanına da şeker pare...
çat kapı misafirim geldi bir de çaya
canım Rabbim inş hayırlısını hemen nasip etsin
heh işte hep böyle ol
bizden ayrı durama topik başım
bence kendini hiç yorma canım
hamileliğinin keyfini çıkar
ben hamileyken hiç yemek yapmadım
gerçi yapamadım ama neyse
maşallah kız sana ben tek bir şey bile koymadım dolaba
ayyy canım çekti gece gece
çok güzel anlatmışsın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?