Sabırla Bebeğini Bekleyenler

doktorların geneli böyle canım işlerini sağlama alıyolar hani ümit vermiştin dememek için

ha şöyle rahat ol kalbini ferah tut tızım cumartesi büyük gün böyle hisset

Hayır diyelim hayır olsun inşallah...
Lahmacun meselesine gelince ben de lahmacunum varsa fazladan hooooooooopppppppppp dondurucuya sonra çıkarıp fırında ısıtıyorum ohhhhhh süperrrrrrrrrrrr

Kız sara hem sohbete çağırıyorsun hem de gidip Muhteşem Yüzyıl okuyorsun he mi, ahanda tüstüm didiyom

Son düzenleme:
Saracım senin buzdolabından ayrı dondurucunmu var? Benimki tek buzdolabı çok bişi koyamıyrm kurbanda yakın olduğu için, şuanda soyulmuş doğranmış 15 kg dometesim var, lahmacun, bezelye, urmu dut, asma yaprağı, tuzsuz antep peynirim var helva yapmak için:)
Benim ablamlarda antalyada onlar lahmacunun içini evde hazurlıyorlar lokantaya rica ediyolar pişirmelerini lokantacı yapıo.ama genede burdaki gibi olmuyor

Bugün midem vıkrıo resmen.bizde yoğurt eşkidiği zaman vıkramış denir.sanki sigara külü yutmuşum gibi çok kötüyüm.elma yedim rahatlım die olmadı

Abovvvvvvvvvvvvvvvvv
Elese Saram bu kış sizdeyik
Dondurucuyu tek başına boşaltamazsın ya yardım edem dedim yani, kendim için bişey istiyorsam hatres olayım

kendin için istemezsin bilirim sana bişey yok ama yeğenlerime hepsi feda olsun

Hatres inanki bugün boğuldum inş senden güzel haber alırız.kendi yaşafıklarım geldi aklımaa ağladım durdum halimde yok.tek başında hayatla savaşmak ne kadar zor kimsenin seni anlamaması aman boşver elbet olur demeleri boşver ne kadar anlamsız bi kelime neyi boşverelim kendi hayatımızımı herkesin benden gebeliğini saklaması komşularımın bile benden sonra evlenenletin 2 çocukları oldu milletin acıyan gözlerle bakmasıı (( şimdide aman boşver olsunda kız olsun diyolar millet o kadar saçmaki.herkes birbirinin yarasıyla uğraşıyor.burdaki dostluklar bana daha gerçekci gelio.belkidw yaramız aynı yerinden kanadığı içindir.

evet canım derin dondurucu aldım çekmeceli olanlardan onun hevesiyle yaptım bi çok şeyi

geldim tızım hemende küsmeye yer arıyosun aboooov hemde şimdiden hamile kalınca nazından çekeceğimiz var desene

çok doğru canım yaramız aynı yerden kanıyo bunun için birbirimizi çok iyi anlıyoruz

Sara sen neler yaptın kış için ayy bugün muhteşem vardı dimi unutmuşum hatırlatmanız iyi oldu

Sara sen neler yaptın kış için ayy bugün muhteşem vardı dimi unutmuşum hatırlatmanız iyi oldu

fasulye bamya bezelye koydum dolaba menemenlik ve çorba için domates koydum kırmızı biber közledim patlıcan közledim iç fasulye haşladım kuru fasulye haşladım sarma sarıp attım kızılck vişne erik koydum dolaba meyve suyu yapmak için asma yaprağı pazı yaprağı fındık yaprağı koydum gerektiğinde çıkarıp sarmak için bunun gibi işte canım

Dut yaprağını yaparızda, fındık yaprağıyladamı sarma yapılır

kendin için istemezsin bilirim sana bişey yok ama yeğenlerime hepsi feda olsun

De hayde bakalım hamile kalırsam inşallah yemeklerim senden

Haklısın canım yerden göğe kadar... evet yaralarımız ortak olduğu içindir bu samimiyetimiz...İNŞALLAH canım bakalım, dua et emi canım

Bana ne bana ne tüserim işte

çok doğru canım yaramız aynı yerden kanıyo bunun için birbirimizi çok iyi anlıyoruz

Uyyyyyyyyyyyyyyyyy bacım sen bi beni atmamışsın dondurucuya
Dedim ya olmaz tek başına bitiremezsin sana yardıma gelcem
Fındık yaprağı mı nasıl oluyor acep:44::44::44::44:
Hatresssssssssssssss

Efendümmmmmmmmmmmmmmm

dut kiraz fındık yaprağıylada çok güzel olur sarma hatta fasulye yaprağıylada

Aslında denemek lazım canım ben hiç denemedim, dedim ya ben tembelim bu aralar.

fındık yaprağı şöyle oluyo canım yapraklar nazikken ve sarmalık olacak kadar büyümüşken toplanıyo sonra onları sıcak suya batırıp çıkarıyosun sonra az yağlı kıymayla bulguru tuzu pul biberi soğanı karıştırıp yoğuruyosun sonra fındık büyüklüğünde parçalar koparıp fındık yaprağına sarıyosun tencereye diziyosun pişince suyunu süzüp tabağa alıyosun üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağ pulbiber gezdiriyosun servis yapıyosun

yok olmadı çok şükür
duana da canı gönülden amin diyorum
domatesli arpa şehriye çorbası

kızlar akşama yumurtalı ıspanak

etli biber dolması ve yaprak sarması

cacık yapacam

sizler neler yapacaksınız
afiyet olsun size
dışardaydım bugün
eve gelince dondurucuda mantım vardı onu haşladım
çayın yanına da şeker pare...
çat kapı misafirim geldi bir de çaya
malesef ama moralim çok bozuk bu kadar olacağını düşünmemiştim kendimi hazıladım sanmıştım ama umut dünyası işte yine aldı beni yerlere vurdu
canım Rabbim inş hayırlısını hemen nasip etsin
aslında gidip sofrayı toplayıp bulaşıkları makinaya koyup sonrada kışlıkları çıkarmam lazım

ama ben ne yapıyorum sizden ayrı duramıyorum
heh işte hep böyle ol
bizden ayrı durama topik başım
bence kendini hiç yorma canım
hamileliğinin keyfini çıkar
ben hamileyken hiç yemek yapmadım
gerçi yapamadım ama neyse
benim eşimde ne buluyosunuz bu kadar konuşacak diyor

dondurucuyu ful doldurdum buzdolabının dondurucusuna kaldım şimdi

maşallah kız sana ben tek bir şey bile koymadım dolaba

ayyy canım çekti gece gece
çok güzel anlatmışsın ama

gel sanada fındık dolması yapayım prensesim

kışlık hazırlamadınmı aaa ne ayıp insan sara ablasını örnek alır bak ben ne bulursam dolaba atıyorum

günaydın kızlar burda yağmur var hava kapalı ama olsun bizim havamız hep açık olsun

hep gülelim hep mutlu olalım dimi ama hepimiz mutluluğu misliyle hak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…