Sabırla Bebeğini Bekleyenler

KIZLAR HATERLE KONUŞTUM SLM SÖYLEDİ VE HABER VERMEMİ İSTEDİ NETİNDE SORUN OLDUĞU İÇİN NETE VE KK GELEMİYORMUŞ BEBİŞLERİNİ ALMIŞ EVİNE GEÇİYORDU HAYIRLI AHBERLER ALMAK NASİP OLUR İNŞ

en etkilisi anne çorbasıdır
dimi ama

çok sevindim inş hayırlı haberi hatresten alırız
kaç tane transfer yapılmış

Günaydın.
Prenses şehir olarakm nerdeyim?
Hatres hayırlı olsun cnm.

Prensescim ben cevap veriyim yanilmiyosam antep teydi maonya esim antepli ordan aklimda kaldi

bu arada cok gecmis olsun canim bende cok korkuyorum cocuklarla hasta olursam naparim

kızlar ya ben çok kötü grip oldum yine
çok sık oluyorum ve çok ağır geçiyor
musab dinlenmemede izin vermiyor
valla bizim evde dökülüyor..dün gece buse ateşlendi..bu gün ilaca başladık...eşim de çok fena grip babamda..hepimiz topyekün hastalandık ya...sanada geçmiş olsun prensesim...

çok sevindim ya...inşallah sonuda hayırlı olur ve 2ciye kavuşur hatresimiz...dualarımız onunla ve anne olmak isteyen tüm kızlarımızla inşallah....

maonyaaaaaaaaaaaaaaaaa nasılsın bebeğim...aklına kötü şeyler getirip kendini ve yeğenimizide korkutma heeeeeeeeee...gelmiyim yanına yani...

Son düzenleme:
kızlar dün saçımı röfle yaptırdım..birazda kestirdim valla rahatladım...alnıma boyanın ilacını sürdü salak karı..alnımı yaptı ben delirdim sinirden..alnım kabarmış durumda ya....
SARAAAAAAAAAAAAAAAAAA nerelerdesin şekerimmmmmmmmmmm....

merhaba kizlar hatresi merak ettim ama bebislerini almis insallah mujdeli haberide alacaz

Prensescim ben cevap veriyim yanilmiyosam antep teydi maonya esim antepli ordan aklimda kaldi

bu arada cok gecmis olsun canim bende cok korkuyorum cocuklarla hasta olursam naparim
anladım canım
sağol tatlım
çok zor valla mahvoldum 3 gündür
bugün bir de boynum tutulmuş
nolcak halim hiç bilmiyorum
Prenses antepteyim
Sen nerelisin?
ben muştayım
Avatar fotomu sonunda değiştirebildim
iyi olmuş bu
sağol canım sizede geçmiş olsun
ben de musab iyileşti diye sevinirken eşim ve ben grip olduk
eşiminki benimki kadar ağır geçmiyo en azından
ooo kötü olmuş ya
aklı nerdeymiş ya çok sinir bir durum
merhaba kizlar hatresi merak ettim ama bebislerini almis insallah mujdeli haberide alacaz
inş canım

antepin hamamlarıııııııııııııııııııııııı........

günaydın kızlar
rüyamda hamile olduğumu gördüm
çok etkilendim hayrolsun inş

Günaydın cnm.bende bebek emzirdim göğüsümün ucu çok ağrıdı uandımki bi elim göğsümde.acıyomu emzirirken prensesbelki diğer kadınlara basit gelen böle şeyleri o kadar metal eyiyorumki mesela 2 kardeş evde napar durmadan ablama onu soruyrm.rabbim bana yetere saraya efsuna bu duyguyu tattırsın edaya sana hatresede çocuklarına hayırlı kardeşler diliyrm.edacım sana 3. Nün yolu gözüktü

ilk başlarda biraz acıyo
aslında benimkiler çok fenaydı yara oldular falan
benim hep sağmaktan oldu sütüm yoktu
sen kalkan al o baya işe yarar
amin canım

Yok canim ben almiyim allah ogluma ve kizima saglik versin ama dusumuyoruz baska buyuk konismiyim ama rabbim isteyenlere versin ikisinin arasinda fazla olmadigi icin cok zorlaniyorum yardimci olacak kimsemde yok (ama tum zorluklara deger onlar biliyomusun)

Allah sag salim bebegine kavustursun senide canim aklina kotu seyler getirip kendini uzme bebiside tabi

oglumda hic agrimadi emzirirken ama kizimda cok aci cektim yara oldu agliyodum artik kullanmadigim krem kalmadi ara ara yine oluyo ama simdi gecti sukur umarim sende olmaz

Son düzenleme:

edacım nasılsın canım

o kadar seni sorgu sual ettim..sen tek hatresi merak etmişsin...
günaydın kızlar
rüyamda hamile olduğumu gördüm
çok etkilendim hayrolsun inş
Allah hayırlara çıkarsın prensesim...yoksa yeğenmi geliyor heeeeeee
hani buseye kardeş dilememişsin maonyam...bizi unuttun mu sen yoksa?

bugün kimse girmemiş yahu......nerdesiniz ey topic ahalisiiiiiiiiiiiii...huhuhuhuhuhhhhhhhh :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…