mutlaka bişeyler ye canım bebeğini aç bırakmaPrenses bayılırım kuru fasulyeye.sara aşçı başıya ondan sara die sırdum
Ben bişi yapmadım saracım cnmda bişi istemio ondan sordum.
çok sevindimAmanınnn ben erdimmi noldu yeni kk oldu şimdiiii şoktayım 400 fazla beğenim alıntım var heyyy banada özel msj atın artık smilelerde geldi
tamam canımkızlar ben yarından itibaren anneme gidiyorum onu hacca yolculayacaz bayramdan sonra dönecem inşallah o zaman kadar nete gelemeyebilirim merak etmeyin olurmu
hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın topiği ihmal etmeyin
döndüğümde hatresten hayırlı haberler alırım inşallah
hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun
Özel msj yok gönderemiosunda formlar yok beğen yok.kk nın ilk kurulum anı güncellenmeden önceki haliydi.şimdi sizinki gibi oldu bunda bazen beni dışarı atıo inş atmax
Saram bebeğimi sağlıkla kolay doğumla kucağıma alayım die annecin banada dua etsin olurmu.yolu açık olsun haccı kabul olsun inş
mutlaka bişeyler ye canım bebeğini aç bırakma
çok sevindim
tamam canım
yine de arada iyiyim desen güzel olur
ben de seni çok seviyorum
aynen öyle şekerim....bu 3 cü yazışım..kk bu seferde ana sayfaya bunu atmazsa valla çıldıracam...aynı şeyleri kaç kez yazdım bir görsen..valla halime acırdın...özel mesajmı istiyon
prenses hep sana yazarken kitleniyor bacım....kıskanç kıskançöyle canım
ben de istiyorum özel mesaj
bana sormamışsın ama söylüyim
kuru fasülye,pilav,salata
hani bana...ellere varda bize yokmi kelebekkkkkkkkkkkkkkkkkCanım sana özelden mesaj attim
oh olsun işte..sen bana atmazsa prensese özel mesaj atarmısın....al işte öyle olurÖzel mesaj kutusu doluymus
benden daha önemli ne işin çok merak ettim yani saram...derhal bekliyorum özel mesajı...şimdi çok işim var ama ilk fırsatta sana ve leylaya özel mesaj atacam
yetercimmmm nasılsın ne var ne yok
Hayat birgün bizede gülecek inş yeterim
gez toz keyfine bak canımtabiki eder canım benyinede hatırlatırım isminle dua etsin diye canım menim
gelmeye çalışırım sizlerden ayrı kalamam biliyosun ama işten güçten birazda gezmeden fırsatım olamayabilir
ben kıskanç değilim bi kere ondan kitleniyordur kk anlamış beni
aynen öyle şekerim....bu 3 cü yazışım..kk bu seferde ana sayfaya bunu atmazsa valla çıldıracam...aynı şeyleri kaç kez yazdım bir görsen..valla halime acırdın...
prenses hep sana yazarken kitleniyor bacım....kıskanç kıskançyazmıştım...ondanmı kitlendi nedir...
hani bana...ellere varda bize yokmi kelebekkkkkkkkkkkkkkkkkağlayım bak
oh olsun işte..sen bana atmazsa prensese özel mesaj atarmısın....al işte öyle olur
benden daha önemli ne işin çok merak ettim yani saram...derhal bekliyorum özel mesajı...
çok güzelmiş tatlım menün afiyet olsunAkşam menüm etli havuçlu bezelyeli pirinç pilavı ve salata.hem pratik hemde bu pilavı çok seviyorum.bazende tavuklu mantarlı yapıyorum
Kızlar ya çok korkuyorummm elim hiç bişeye varmıo bebeğe bişi almaya korkuyorum
Ablamla konuşurken burda yeni doğum yapana nevse denir.nevse bakmata gelirdin diyeceme
Cenazeye gelirsin dedim2mizde donduk oda üzüldü bende
kızlar ya ben çok kötü grip oldum yine
çok sık oluyorum ve çok ağır geçiyor
musab dinlenmemede izin vermiyor
geçmiş olsun dün bir komşum dediki yeşil çay iç (gipken )birde kabak ve havucu rendele zeytin yağında sotele soğunca üzerine dere otu ve ceviz ekle afiyetle ye dedi çok iyi geliyor dedi
sağol canım
yeşil çay içerim de şu karışımla hiç uğraşamam gibime geliyo
anneme gidecem şimdi bana çorba yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?