Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben yarından itibaren anneme gidiyorum onu hacca yolculayacaz bayramdan sonra dönecem inşallah o zaman kadar nete gelemeyebilirim merak etmeyin olurmu

hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın topiği ihmal etmeyin

döndüğümde hatresten hayırlı haberler alırım inşallah

hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun

Özel msj yok gönderemiosunda formlar yok beğen yok.kk nın ilk kurulum anı güncellenmeden önceki haliydi.şimdi sizinki gibi oldu bunda bazen beni dışarı atıo inş atmax

Saram bebeğimi sağlıkla kolay doğumla kucağıma alayım die annecin banada dua etsin olurmu.yolu açık olsun haccı kabul olsun inş

Prenses bayılırım kuru fasulyeye.sara aşçı başıya ondan sara die sırdum

Ben bişi yapmadım saracım cnmda bişi istemio ondan sordum.
mutlaka bişeyler ye canım bebeğini aç bırakma
Amanınnn ben erdimmi noldu yeni kk oldu şimdiiii şoktayım 400 fazla beğenim alıntım var heyyy banada özel msj atın artık smilelerde geldi
çok sevindim
tamam canım
yine de arada iyiyim desen güzel olur
ben de seni çok seviyorum

Saram bebeğimi sağlıkla kolay doğumla kucağıma alayım die annecin banada dua etsin olurmu.yolu açık olsun haccı kabul olsun inş

tabiki eder canım benyinede hatırlatırım isminle dua etsin diye canım menim

mutlaka bişeyler ye canım bebeğini aç bırakma

çok sevindim

tamam canım
yine de arada iyiyim desen güzel olur
ben de seni çok seviyorum

gelmeye çalışırım sizlerden ayrı kalamam biliyosun ama işten güçten birazda gezmeden fırsatım olamayabilir

özel mesajmı istiyon
aynen öyle şekerim....bu 3 cü yazışım..kk bu seferde ana sayfaya bunu atmazsa valla çıldıracam...aynı şeyleri kaç kez yazdım bir görsen..valla halime acırdın...
öyle canım
ben de istiyorum özel mesaj

bana sormamışsın ama söylüyim
kuru fasülye,pilav,salata
prenses hep sana yazarken kitleniyor bacım....kıskanç kıskanç yazmıştım...ondanmı kitlendi nedir...
Canım sana özelden mesaj attim
hani bana...ellere varda bize yokmi kelebekkkkkkkkkkkkkkkkk ağlayım bak
Özel mesaj kutusu doluymus
oh olsun işte..sen bana atmazsa prensese özel mesaj atarmısın....al işte öyle olur
şimdi çok işim var ama ilk fırsatta sana ve leylaya özel mesaj atacam
benden daha önemli ne işin çok merak ettim yani saram...derhal bekliyorum özel mesajı...

Akşam menüm etli havuçlu bezelyeli pirinç pilavı ve salata.hem pratik hemde bu pilavı çok seviyorum.bazende tavuklu mantarlı yapıyorum

Kızlar ya çok korkuyorummm elim hiç bişeye varmıo bebeğe bişi almaya korkuyorum
Ablamla konuşurken burda yeni doğum yapana nevse denir.nevse bakmata gelirdin diyeceme
Cenazeye gelirsin dedim2mizde donduk oda üzüldü bende

tabiki eder canım benyinede hatırlatırım isminle dua etsin diye canım menim

gelmeye çalışırım sizlerden ayrı kalamam biliyosun ama işten güçten birazda gezmeden fırsatım olamayabilir
gez toz keyfine bak canım
ben kıskanç değilim bi kere ondan kitleniyordur kk anlamış beni
asıl kıskanç kimmiş belli oldu
leyloş kıskanç leyloş kıskanç
Akşam menüm etli havuçlu bezelyeli pirinç pilavı ve salata.hem pratik hemde bu pilavı çok seviyorum.bazende tavuklu mantarlı yapıyorum
çok güzelmiş tatlım menün afiyet olsun

boşver böyle şeylere takılıp üzme kendini
inş kolay bir doğumun olur bebişinle musmutlu bir hayat sürersin
sen neredesin canım:26:

kızlar ya ben çok kötü grip oldum yine
çok sık oluyorum ve çok ağır geçiyor
musab dinlenmemede izin vermiyor

kızlar ya ben çok kötü grip oldum yine
çok sık oluyorum ve çok ağır geçiyor
musab dinlenmemede izin vermiyor

geçmiş olsun dün bir komşum dediki yeşil çay iç (gipken )birde kabak ve havucu rendele zeytin yağında sotele soğunca üzerine dere otu ve ceviz ekle afiyetle ye dedi çok iyi geliyor dedi

geçmiş olsun dün bir komşum dediki yeşil çay iç (gipken )birde kabak ve havucu rendele zeytin yağında sotele soğunca üzerine dere otu ve ceviz ekle afiyetle ye dedi çok iyi geliyor dedi

sağol canım
yeşil çay içerim de şu karışımla hiç uğraşamam gibime geliyo
anneme gidecem şimdi bana çorba yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…