Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bugün kimse girmemiş yahu......nerdesiniz ey topic ahalisiiiiiiiiiiiii...huhuhuhuhuhhhhhhhh :26::26::26:
Ben geldim leylos amma kimsecikler yok maonya unutmustur canim onun yerine ben dileyeyim allah buseye saglikli yakisiklimi yakisikli guzelmi guzel kardesler nasip etsin insallah ailecek mutluluk uzerinizden eksik olmasin...

o kadar seni sorgu sual ettim..sen tek hatresi merak etmişsin...

Allah hayırlara çıkarsın prensesim...yoksa yeğenmi geliyor heeeeeee

hani buseye kardeş dilememişsin maonyam...bizi unuttun mu sen yoksa?
yok kız sürpriz yaparsa bilmem ama
bugün kimse girmemiş yahu......nerdesiniz ey topic ahalisiiiiiiiiiiiii...huhuhuhuhuhhhhhhhh :26::26::26:
ben dışardaydım canım az önce geldim yemek yedik oturuyoruz şimdi
Canim kusura bakma gormedim ela ile ilgileniyodum o ara iyiyim cok sukur sen nasilsin iyilestinmi biraz musab pasa nasil?

önemli değil canım
çok şükür daha iyiyim
musabda iyi çok şükür
senin kuzular nasıl?

ilk başlarda biraz acıyo
aslında benimkiler çok fenaydı yara oldular falan
benim hep sağmaktan oldu sütüm yoktu
sen kalkan al o baya işe yarar
amin canım
Kalkan ne prensess??

o kadar seni sorgu sual ettim..sen tek hatresi merak etmişsin...

Allah hayırlara çıkarsın prensesim...yoksa yeğenmi geliyor heeeeeee

hani buseye kardeş dilememişsin maonyam...bizi unuttun mu sen yoksa?
Leylacım unutmuşum rabbim gönlündekini versin

İnş rabbim banada arka arkaya nasip eder

Dikkat et canim kendinede musabada benim kuzular iyi cok sukur... Sen musabi nasil uyutuyorsun ben umutu ayagimda salliyorum ama artik birakmak istiyorum cunku agirlasti sallamak zor oluyo nasil yapcam bilmem....

Son düzenleme:
Kalkan ne prensess??

Leylacım unutmuşum rabbim gönlündekini versin
canım göğüs kalkanı göğüs ucunu nemli tutacağından(içinde süt birikiyor çünkü hatta o sütü kullananlar da var) yara olmasını engelliyor
hem olaki yara oldu o zaman da kullanılan kremin hemen uçup gitmesini engelliyor
göğüs pedide al çok işe yarıyor
ilk zamanlar süt kendiliğinden akıyor
pedle çamaşırına süt geçmiyor
Dikkat et canim kendinede musabada benim kuzular iyi cok sukur... Sen musabi nasil uyutuyorsun ben umutu ayagimda salliyorum ama artik birakmak istiyorum cunku agirlasti sallamak zor oluyo nasil yapcam bilmem....

ben de musabı ayağımda sallayarak uyutuyorum
başka türlü asla uyumuyor
hele bu gece çok fenaydı
4 saattir ayağımdaydı bacaklarımı hissetmiyorum
durduğum an ağlayıp durdu inş artık uyur
uykusuzluktan ölüyorum

leyloşum beni merak etmişsin sağol canım ama ben anneme gidiyorum orada nete giremeyebilirim demiştim okumamışsın demek

hatres bebek tedavisinde olduğu için merak etmiştim kıskanmışsın ama kıskanacak bişey yok leyloşum menim men hepinizi çok seviyom

Saracımmmm annen gittimi?

Eski kk dediğim formları takip edemiyrm özel msj gönderemiyrm alamıyrm, beğeni yok ,gülen yüzler yok.sadece yazı yazıyorum

Saracımmmm annen gittimi?

Eski kk dediğim formları takip edemiyrm özel msj gönderemiyrm alamıyrm, beğeni yok ,gülen yüzler yok.sadece yazı yazıyorum

annem gitti canım

acaba senin kullanıcı ayarlrındanmı kaynaklanıyor onları düzeltsen sorunun düzelir gibi geliyor

Gözün aydın saracım.rabbim annenin hacını kabul etsin sana uğur getirsin inş.

Hatres gelmedimi benmi görmedim???

Saracım midem o kadar yanıyorki anlatamam.biber acısından daha beter bişi.

Kk ya girince mobilden ücretsiz kayıt ol die bi buton var ama ben korkuyrm kayıt olmaya:))) hem facemde çıkar die hemde kontur çeker die:)
Bir defadında facede maonyaaa kk da bunu beğendi die çıkmıştı:)))

Selamün aleyküm canlar
Sizi çok özledim
Netimin kotasını doldurmuşuz onun azizliğine uğradım.
Transferimi oldum kızlar iki embriyo transfer edildi, doktor çok umutlu, inşallah rabbim de o umutları yeşertir, emeklerimizin karşılığını nasip eder.Şimdilik bekliyoruz bakalım, bayramın 3.günü test günüm, daha erken baktırsam olmaz mı dedim doktora, yok 12.gün olacak mutlaka dedi.Ben de idrar testiyle önceden bi kaçamak yapayım istiyorum eşim heyacan dalgalanması yaşamak istemiyorum deyip izin vermiyorBakalım bekleyeceğiz artık.Bir iki gün bel ağrım oldu ama şimdi bir sıkıntı yok.

Hepinizi öpüyorum, merak etmişsiniz, Allah razı olsun hepinizden.Tek tek alıntı yapamadım çünkü bayağı bir uzun olacaktı ben de böyle yazdım.Artık netim geldi yine burdayım, netimin kesilmesinin de vardır bir hikmeti diyorum.Doktor 2 gün istirahat et demişti net olsaydı etmezdim, bu da vesile oldu yatmama

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar.ben yine kabuslarla uyandım((dün akşamda bi kaç damla açık renk kan geldi.bugün çok agresifim o yüzden((bide kurban bayramının etkisi var galiba.geçen sene bayramdan birgün önce kürtaj oldum ya ondan etkileniyorum galiba.

Hatresşm iyi olmana çok sevindim.rabbim çifte bayram yaşatır inş.bir haftadan sonra kanda bellir oluyor zaten.bence hiç idrar testi yapma yapacaksan direk kan yaptır.inş ikizlerin olur.ikiz çocuklara bayılıyorum.ev işi sakın yapma cnm.

hatresim seni çok özlemişim men yaaa iyi olmana sevindim canım test günün neden 12 gün sonra 5.gün embriyosunda test günü genelde 10.gün oluyo ama doktorunun bi bildiği vardır yinede olsun geç olsun da güç olmasın ben bu sefer çok umutluyum inşallah ranişim abla olacak idrar testini şimdi yapma ama ille yapacaksanda 8.günü yap inşallah müjdeli haberi verirsin canım

maonyacım nolursun kötü düşünme geçmişi hele hiç düşünme çünkü böyle yaptıkça bebişini üzüyosun tatlım menim sen bebeğine odaklan ve bol bol dinlen kanama azsa endişelenme ve ama doktoruna sor yinede ihmal etme

canım Rabbim tamamına erdirsin inş ben de heyecanla bekliyecem sonucu bence idrar testi yapma
maonyam üzme kendini canım bebeğini de
mutlaka dr a görün derim

kızlar ben de temizlik yapıyorum
musabı uyutmayı başarabilsem camları silecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…