Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Sara kız aldın elbiselerin fotosunu koyda bakak ben meraklı bi gacıyım.

Hatres benim bursadan hatırladığım bi kapalı çarşısını ne vardı tarihi orası birde bi heykel vardı onu hatırlıyorummm

Kendime bi bayramda giyecek bişi bulamadım.ayaklarım şişti şimdiden boyda kısa şişmanımda bu 43 ler ağlamaydı galibaaa kendi. Yapıom smileler yokta

Kızlar bana bayram piyangosu vurdu
Hani bahsettiğim şu münasebetsiz arkadaşlarımız var ya bugün eşimi arayıp bayramın sonlarına doğru geliyorlarmış, yetmezmiş gibi bir aile daha ekleyerek
Allahım yarabbim kızlar çok canım sıkıldı sinirden çatlıyorum desem yeridir
Yok arkadaş benim bu bebeklerden umudum kesildi, bunlar da tutacağı varsa da bu sinirle tutar mı?
Ben kendi işimi yapamazken neredeyse 15 kişilik bir gruba ben nasıl hizmet edicem bu durumda ya

kızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız

Yeterim sanada iyi bayramlar.

Offff hatresss eşin bi bahane bulsaydıııı yaaaaaaaaaaa çok sinirlendimmmmmm

Yeterim sanada iyi bayramlar.

Offff hatresss eşin bi bahane bulsaydıııı yaaaaaaaaaaa çok sinirlendimmmmmm

Eşim mi bahane bulacak, nerdeeeeeeeeeeeeee, o ayrı sinirlerimi bozuyor zaten Gelene hayatta yok diyemezmiş,ayıpmış...Ben böyle bir halde sıkıntı çektikçe bana eziyet olacak o ayıp değil
Şaşırdım kaldım ya, ne biçim insandır bunlar ya

Şehreküstü caminin aşağısında Kent Meydanına doğru inen caddeye fomara diyorlar, o cadde boyunca da güzel şeyler var, hoş ben kendime bulamıyorum o ayrı mesele de

şimdi kızkardeşime söyledim yarında oraya gidip gezecez bakalım neler varmış

elbiselerin resmini koyarım bi ara canım biri kahve tonlarında diğeri lacivert beyaz kombineli çok şıklar

sakin ol canım bebeklerini düşün çok münasebetsiz arkadaşlarına sende çok hoş davranma herkese anlayacağı dilden davranırsan hadlerini bilip yerlerine otururlar

kızlar yarın köye gideceğim hepinize hayırlı bayramlar musmutlu geçsin bayramınız

sanada iyi bayramlar canım menim

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalim

efsunun hepinize selami var yeter ve hatres sizi ozellikle sordu ve dua ediyo.. oda bugun koylerine bayram icin ekmek yapmaya gitmis elma ve armut toplamis...

saram gezmelerdesin masallah tadini cikar bacim...

hatres nasilsin canim mutlu haberini dort gozle bekliyorum fazla yazamasamda okuyarak takip ediyorum ama sen herkesi sormus beni merak etmemissin kustum iste(( hiiihhhh(
bu arada enisteye de kizdim benim esim boyle durumlarda hemen bi bahane bulur benim yorulmami istemez cunku cocuklarla cok yoruldugumu biliyor

maonyacim hamislik nasil gidiyo aman canim dikkat et kanama olursa hic ihmal etme bebise ii bak...

prensescim nasilsin canim ben su umutu sallamadan uyutamadim gitti...

yetercim sanada iyi bayramlar canim..

leyloooooosss napiyosun buse nasil iyilestinizmi...

ben iyiyim cok sukur aksam umutun biraz atesi var gibiydi ates dusurucu ve surup verdim uyuttum insallah hasta olmaz kizlar...ela saat 2 den assagi uyumuyo benide uyutmuyo:)) bizde boyle sekerler optum hepinizi...

Son düzenleme:

Edacım canım çok haklısın inanır mısın, o mesajı yazdıktan sonra aklıma sen geldinSonra belki farketmez de üzülmez inşallah diye içimden geçirdim.Ama aksilik işte görmüşsün, seni yazmayı unutmuşum yerden ğöğe haklısın, ama inan seni men çok seviyorum
Canım benim eşime valla o kadar darılıyorum ki
Rana ya hamileyken de yine yatılı misafirlerimiz oldu iki günlüğüne gelmişlerdi. Ama benim eşim ısrarla onları göndermedi ve 4 gün kaldılar. Onlar gittikten sonra inanır mısın ayaklarım hem çok şişti hem de bir hafta boyunca bacaklarım romatizma ağrısı gibi sızladı durdu. " Israr etmeseydin zamanında gitselerdi ben de bu kadar yorulmaz hasta olmazdım " dediğimde ise bana dediği " bir şey olmaz geçer."
Benim eşim yorulduğumu, zorlandığımı bilmesine rağmen asla bir bahane bulmaz aksine o ısrarla gelmeyecek olanları bile çağırır.

Efsuna bizden de çok slm söyle canım ama ben artık bu bebeklerden de umudumu kestim. Çünkü hiç bir şekilde bir belirti hissetmiyorum artık. Çok rahat bir şekilde eğirilip doğrulabiliyorum önceden bi kasık ağrısı olurdu şimdi o da yok.

Son düzenleme:
kızlar ben iyiyim çok şükür temizliğimde bitti sayılır ütüm var yapılacak bolcana
hatres ben olsam kesin kabul etmezdim bu durumda bir de anlayışsızlar yine de kendini çok yıpratma bacım tamam mı
edacım çok geçmiş olsun canım biz yeni atlattık gribi çok zor gerçekten
saracım elbiselerin hayırlı olsun canım gez toz keyfine bak ohh

canım eşine çok kızdım valla
hamileyken insan kendine bakamıyor
kendini de üzme Rabbim ol derse olur belirti mühim deel biliyosun

Ben kabul etmiyorum ama beni takmıyor ki eşim, üstelik o bana daha çok kızıyor. İki gündür küsüz

canım eşine çok kızdım valla
hamileyken insan kendine bakamıyor
kendini de üzme Rabbim ol derse olur belirti mühim deel biliyosun

Evet öyle bugün eşime de sinirlendim ya o sinirle gittim test aldım, sonuç negatif...:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

hatresim nolur yapma böyle eşinede Allah akıl izan versin seninde içine ferahlık versin idrar testine pek güvenme Allah büyük Ol derse olur biliyosun son güne kadar umudunu kaybetme

hiç anlamıyorum erkekleri boşver canımbaşkası için huzuru bozmaya değmez
hem test için erken değil mi güvenme ona sen inş bebişlerin seninledir

prensesim tam çıkıyodumki seni gördüm nasılsın canım senide musabıda çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…