Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cok saol canim suruplarini iciriyorum umarim en kisa zamanda atlatir hasta olunca cok nazli oluyor

hatres canim biliyorum insanlik hali unutubilirsin tabi benimki ince bir sitem oda seni sevdigimden:)) canim valla esine ne desem bilemiyorum onun tam tersi boyle bi zamanda seni yormamasi gerekiyo degilki bide misafir...

umutsuzluga kapilma canim rabbim en iyisini bilir kendini strese sokma tatlim

herkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin

Kızlar hepinizin bayramını can-ı gönülden kutluyorum...
Ben o kadar keyifsizim ki sadece ağlamak istiyorum...
Testin sonucunu iki gün sonra net öğrenecem nasılsa.

Arkadaşlar gelenler gelip de dönseler hiç sorun etmeyecem inanın, toplam 15 kişi olucaz, ben nerede yatıracam bunları , akşam yemeği, kahvaltısı,gürültüsü patırtısı...Evim han olsaymış bari,hepsine ayrı oda düzeydim
Ya hani bir de insan gönülden istedi mi ordu bile gelse hafif gelir, ben eşimin zoruyla bunları ağırlamak zorunda kalıyorum ya o ağrıma gidiyor.Onlardan ziyade ben eşime kızıyorum, eşim istese kabul etmezdi, ama görüyorum ki o başkalarının keyfini bana tercih ediyor.
Ve ben BU hislerle tüp yaptırmışım bebek istiyorum nasıl olacak
Sonra niye bizim çocuğumuz olmuyor diyor

seninde bayramın kutlu olsun canım

misafirlerin ne zaman geliyo test sonucun Allah korusun negatif olursa eşinin yüzünü çok merak ediyorum Allah ona akıl versin

ama inşallah sonucun pozitif olur hamileyim diye acısını fena çıkar eşinden anlayışsız erkeklere gıcık oluyorum

Arkadaşları geliyor ya yeter ona
Eğer hamile de olursam kör şeytan diyor elimi soğuktan sıcağa vurmayayım ne hali varsa görsün

bayramınız mübarek olsun kızlar

prensesim tam çıkıyodumki seni gördüm nasılsın canım senide musabıda çok öpüyorum
iyiyim saracım çok şükür
biz de musabla seni öpüyoruz
cok saol canim suruplarini iciriyorum umarim en kisa zamanda atlatir hasta olunca cok nazli oluyor
öyle canım hem de ne naz
inş şimdiye iyileşmiştir
herkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin
amin canım senin de bayramın mübarek olsun
senin bayramın da mübarek olsun hatresim
Rabbim hayırlısıyla pozitif testi göstersin inş

Arkadaşları geliyor ya yeter ona
Eğer hamile de olursam kör şeytan diyor elimi soğuktan sıcağa vurmayayım ne hali varsa görsün
öyle yap zaten inş hamilesindir de başının çaresine baksın
Hepinizin bayramını kutlarım.mutlu bayramlar.

senin bayramın da kutlu olsun maonyam

günaydın kızlar

hatres dünde gelmedin test günüdü seni çok merak ediyorum en azxından bi kaç dakikalığına gelip haber ver canım

Kizlar hepinizi bayramini kutluyorum..

evet saracim umut hasta hala

Hatrescim bende merak ediyorum insallah pozifi gormussundur canim

seninde bayramın kutlu olsun canım

geçmiş olsun umudumuza Allah şifa versin canım menim

günaydın kızlar

hatres dünde gelmedin test günüdü seni çok merak ediyorum en azxından bi kaç dakikalığına gelip haber ver canım

selam kızlar

evet hatresim ya merak ediyoruz seni bir uğrayıver

Kızlar selamün aleyküm.
Hastaneden geliyorum, sonuç negatif kızlar...

Nedense hiç şaşırmadım...
Saram mesajına dana sonra ayrıntılı yazarım canım, şu an eve yeni girdik, sırf sizi merakta bırakmayayım diye geldim yazdım.Şimdi çıkıyorum, sanırım şimdi bi tuhaflık üzerimde sonrasında gelecek üstüme üzüntü...

Kızlar selamün aleyküm.
Hastaneden geliyorum, sonuç negatif kızlar...

çok üzüldüm ben çok umutluydum senden ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum sadece çok üzgünüm ve üzüntünü paylaşıyorum bu bil canım

nazoşum hoşgeldin canım çok özlettin kendini nasılsın ne var ne yok anlatsana tızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…