kıyamam çok yorulmuşsundur ama böyle oluncada insan bayram olduğunu anlıyo büyük şehirlerde hiç bayram yok gibi bişey
geçmiş olsun canım kendine dikkat et havalar soğuk hasta falan olmayasın
selam kızlar...hayırlı bayramlar nasılsınız...saracım uzun zamandır gıremedım ama hep aklımdasın...hamıleıgım zor geciyo hep ıstırat halındeyım dogumuma az kaldı ama lekelenmelerım oluyo ıns hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım oglusumu...sızler ıcınde dua ediyorum anne olmak ısteyen herkeze nasıp etsın rabbım hayırlısıyla...
Daha iyi ya işte herifler araya kıskançlık girdi mi hatunlarına daha bi düşkün olur ya
Kızlar eşim geldi namazdan gidip çay içelim, siz de gelin hadi....
Maonyam uçağa atla gel 1 saatte burdasın
evet canım yorucu ama güzel yılda bir kez görüşebildiğimiz akrabalarımız var bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz
pelincim hoşgeldin canım seninde bayramın mübarek olsun Rabbim sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin doğum anında dua et bizlere canım doğum sırasındaki dualar kabul olur derler
hosbulduk canım sagol...amın ıns saracım hep dualarımdasınız dogum anındada dualarımda olcaksınız ıns rabbım yuzunuzu guldursun hayırlısıyla saglıklı bebısler nasip etsın...
Kız sizin bu buhar banyonuzzzneyyyy
ıııııı şey kem küm nasıl desemanladın sen onu
sağol canım menim
daha sık gelsene pelincim ne güzel sohbetlerimiz vardı eskiden bebeişin doğunca hiç gelemeyeceksin bari şimdi gel sahi bebeğin cinsiyeti neydi
Leyla tatil die gelemio heralde
haklısın canım ya sık gelmeye calıscam ıns bende ozledim sohbetlerimizi...oglusum olcak inş sara teyzesi
Prenses eşin nie moreli bozuk oturuooo
Benimkide gebeliğim boyunca eve geç geldiiii bugünde ortada yok(
Leyla tatil die gelemio heralde
selam kızlar
annemler bana sürpriz doğum günü yaptılar
çok hoşuma gitti güzel bir gün geçirdim
derken....
eşim sağolsun yine moralsiz oturuyor kalktı yatcakmış şimdi de
tüm enerjim bitti
hatrescim canım senin kestanelerden çekti beee
olsa da yesek
sara maonya buraya gelin kızlar ışığınız yanıyo size ihtiyacım var
hatres sen de gel
ve tabiki yeter eda...
gelin sohbete
Allah bağışlasın canım hayırlı kolay doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?