Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıyamam çok yorulmuşsundur ama böyle oluncada insan bayram olduğunu anlıyo büyük şehirlerde hiç bayram yok gibi bişey

geçmiş olsun canım kendine dikkat et havalar soğuk hasta falan olmayasın

evet canım yorucu ama güzel yılda bir kez görüşebildiğimiz akrabalarımız var bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz

pelincim hoşgeldin canım seninde bayramın mübarek olsun Rabbim sağlıkla doğum yapıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin doğum anında dua et bizlere canım doğum sırasındaki dualar kabul olur derler

Daha iyi ya işte herifler araya kıskançlık girdi mi hatunlarına daha bi düşkün olur ya

Kızlar eşim geldi namazdan gidip çay içelim, siz de gelin hadi....
Maonyam uçağa atla gel 1 saatte burdasın

tızım kocişim zati özlemiş meni men dayanımyom yetti gari gel artık türkülerine başlamış bide kıskanırsa eve gittimi buhar banyosundan çıkamam inanki

evet canım yorucu ama güzel yılda bir kez görüşebildiğimiz akrabalarımız var bayramlarda olmasa görüşemeyeceğiz

öyle canım bayramlarında amacı budur zaten kaynaşmak dostlukları pekiştirmek yorgunlukda cabası tabi ama Rabbim hep böyle tatlı yorgunluklar versin

sen naılsın toparlanabildinni canım

hosbulduk canım sagol...amın ıns saracım hep dualarımdasınız dogum anındada dualarımda olcaksınız ıns rabbım yuzunuzu guldursun hayırlısıyla saglıklı bebısler nasip etsın...

hosbulduk canım sagol...amın ıns saracım hep dualarımdasınız dogum anındada dualarımda olcaksınız ıns rabbım yuzunuzu guldursun hayırlısıyla saglıklı bebısler nasip etsın...

sağol canım menim

daha sık gelsene pelincim ne güzel sohbetlerimiz vardı eskiden bebeişin doğunca hiç gelemeyeceksin bari şimdi gel sahi bebeğin cinsiyeti neydi

sağol canım menim

daha sık gelsene pelincim ne güzel sohbetlerimiz vardı eskiden bebeişin doğunca hiç gelemeyeceksin bari şimdi gel sahi bebeğin cinsiyeti neydi

haklısın canım ya sık gelmeye calıscam ıns bende ozledim sohbetlerimizi...oglusum olcak inş sara teyzesi

selam kızlar
annemler bana sürpriz doğum günü yaptılar
çok hoşuma gitti güzel bir gün geçirdim
derken....
eşim sağolsun yine moralsiz oturuyor kalktı yatcakmış şimdi de
tüm enerjim bitti

hatrescim canım senin kestanelerden çekti beee
olsa da yesek

sara maonya buraya gelin kızlar ışığınız yanıyo size ihtiyacım var
hatres sen de gel
ve tabiki yeter eda...
gelin sohbete

Prenses eşin nie moreli bozuk oturuooo

Benimkide gebeliğim boyunca eve geç geldiiii bugünde ortada yok(

Leyla tatil die gelemio heralde

olabilir canım tatilede gitmiş olabilir

demek sürpriz doğum günü ha ne güzel
eşinin nesi varki acaba seninle başbaşa doğum günü kutlamakmı istedi kalabalıktanmı sıkıldı

sara maonya buraya gelin kızlar ışığınız yanıyo size ihtiyacım var
hatres sen de gel
ve tabiki yeter eda...
gelin sohbete

geldim canım burdayım arada medcezire bakıyorum tvde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…