haklısın canım ya sık gelmeye calıscam ıns bende ozledim sohbetlerimizi...oglusum olcak inş sara teyzesi
sanada hayırlı akşamlar canım
hemen geliyorum biliyosun metroya bindim mi üç durak sonra sendeyim
Bilmiyrm saracım sabahtan beri yataktan çıkmadım namaz kılasım bile yok((
Hatressssssssss benim oraya gelmem 15 saat sürer:)
tızım kocişim zati özlemiş meni men dayanımyom yetti gari gel artık türkülerine başlamış bide kıskanırsa eve gittimi buhar banyosundan çıkamam inanki
Anladım cnm benim normal biii kem küm hayatım olmadı içinkızım bi mucizeee inanın
selam kızlar
annemler bana sürpriz doğum günü yaptılar
çok hoşuma gitti güzel bir gün geçirdim
derken....
eşim sağolsun yine moralsiz oturuyor kalktı yatcakmış şimdi de
tüm enerjim bitti
hatrescim canım senin kestanelerden çekti beee
olsa da yesek
sara maonya buraya gelin kızlar ışığınız yanıyo size ihtiyacım var
hatres sen de gel
ve tabiki yeter eda...
gelin sohbete
niye ki:26::26::26:Prenses eşin nie moreli bozuk oturuooo
Benimkide gebeliğim boyunca eve geç geldiiii bugünde ortada yok(
gel tabisi canım yaaaa demek oğluşun olacak ne güzel Allah sağlıkla doğurup büyütmeni nasip etsin isim düşündünüzmü
hosbulduk canım sagol amın inş...evet zonguldak ama ben karasuya gelın geldim....Abowwww kızlar bi kestane yemeye gittim bi dünya çene çalmışsınız ulennnnnn
Heeee sen gelene kadar biz kestaneleri yedik bilemmmmm
Sen gel maonyam gene de
Eeee herifi mahrum ettin, iflahını söker şimdi eniştem
Ahh maonyacım ya seninki de başka bir dert, Allah normal olması gerekeni nasip etsin.Arkadaşımın biri de öyleydi hala öyleler, o da çok üzülüyor.
Canım kestane havası attım ama nettim kestaneleri biliyor musun, taş gibi ettim iyi mi
Çerez niyetine yedik
Allah' tan eşim bi şe demedi.
Ben geldim buydayım
niye ki:26::26::26:
Pelin67 kardeş hoşgeldin, Allah kolay doğum nasip etsin.
67 Zonguldak tı di mi?
Abowwww kızlar bi kestane yemeye gittim bi dünya çene çalmışsınız ulennnnnn
Sen gel maonyam gene de
Ahh maonyacım ya seninki de başka bir dert, Allah normal olması gerekeni nasip etsin.Arkadaşımın biri de öyleydi hala öyleler, o da çok üzülüyor.
Canım kestane havası attım ama nettim kestaneleri biliyor musun, taş gibi ettim iyi mi
Çerez niyetine yedik
Ben geldim buydayım
67 Zonguldak tı di mi?
hosbulduk canım sagol amın inş...evet zonguldak ama ben karasuya gelın geldim....
amın canım darısı basınıza ıns...tam karar veremedık saracım ben yasir olsun diyorum babası da baska ısımler dusunuyo...aslında ıkı ısım koymayı dusunuyoruz ilki yasir olur buyuk ıhtımal ama ıkıncı ısme karar vermedık henuz...
sakarya karasu canım onemli degil cogu kısı bılmıyo zatenKarasu Zonguldak' a mı bağlı:44::44::44:Kusura bakma oraları pek bilmediğim için soruyorum
Yani gurbettesin sen de ben gibi
Gerçi bu zamanda gurbette olmayan da kalmadı ya
ismiyle büyüsün canım ömrü bereketli olsun anasına babasına hayırlı olsun
kestaneler afiyet bal şeker olsun bacıma
heeee enişten dört gözle yolumu bekliyo yandım diyecem de istemem ama yan cebime koy misali olacak
sakarya karasu canım onemli degil cogu kısı bılmıyo zaten...evet gurbetteyım gercekten gurbette olmayan kalmadı nerdeyse...
amın canım benım inş...saracım rabbım senın ve bebek ısteyen herkezın yuzunü en kısa zamanda güldürsun hayırlısıyla....
Karasu Zonguldak' a mı bağlı:44::44::44:Kusura bakma oraları pek bilmediğim için soruyorum
Yani gurbettesin sen de ben gibi
Gerçi bu zamanda gurbette olmayan da kalmadı ya
sakarya karasu canım onemli degil cogu kısı bılmıyo zaten...evet gurbetteyım gercekten gurbette olmayan kalmadı nerdeyse...
amın canım benım inş...saracım rabbım senın ve bebek ısteyen herkezın yuzunü en kısa zamanda güldürsun hayırlısıyla....
Hiç deme zaten desen kim inanır
Aklıma geldi size bi fıkra anlatayım da gülün hep ağlayacak değiliz ya
Adamın biri cuma namazına gitmiş. Hutbe de hoca demiş ki güya cuma akşamları eş ile halvet etmek bir yunan askeri öldürmek kadar sevapmış.
Adam akşam eve gelince karısına demiş ki , hoca vaazda böyle dedi, gel bari biz de yunan askeri öldürme sevabına nail olalım demiş
Daha sonra da; hatun bak ne kadar istersen söyle, yunan askeri öldürme sevabına gireriz demiş.
Hatun da 1. akşam güya utanıyormuş ya, beyyyyy gel yunan askeri öldürelim demiş, tamam demiş eşi.
2.akşam yine öyle 3. akşam yine öyle ...
Adam bakmış hatunun isteği hiç bitmiyor...
Ulannnnnn, demiş, Yunan askeri öldüre öldüre canım çıktı
Adamın biri cuma namazına gitmiş. Hutbe de hoca demiş ki güya cuma akşamları eş ile halvet etmek bir yunan askeri öldürmek kadar sevapmış.
Adam akşam eve gelince karısına demiş ki , hoca vaazda böyle dedi, gel bari biz de yunan askeri öldürme sevabına nail olalım demiş
Daha sonra da; hatun bak ne kadar istersen söyle, yunan askeri öldürme sevabına gireriz demiş.
Hatun da 1. akşam güya utanıyormuş ya, beyyyyy gel yunan askeri öldürelim demiş, tamam demiş eşi.
evet saglık olsun napalım....
Hımmmm demek öyle, hayırlısı napalım, gurbeti çekecez gayrı.
Yolumuz gurbete düştüüüü....
Hazin hazin ağlar gönülll...
Araya hasretlik düştü...
Garip garip ağlar gönüllll...
Hımmmm demek öyle, hayırlısı napalım, gurbeti çekecez gayrı.
Yolumuz gurbete düştüüüü....
Hazin hazin ağlar gönülll...
Araya hasretlik düştü...
Garip garip ağlar gönüllll...
sesinde çok güzelmiş bacım elini kulağına atıp bide uzun hava çeksene
kızar ben cıkıyorum hayırlı geceler görüşmek uzre ıns
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres,
pelin67,
sara_28
Saram bizim topic biraz sakin makin ama nedense ben burayı:daha çok seviyorum biliyor musun
Öteki topic çok yoğun ya sanki arap saçı gibi birbirine karışmış geliyor bana
Normalde de çok kalabalığa gelemem ben, hemen baş ağrısı sıkıntı stres alır beni :111::111::111::111: Elim de değil napam
He bah şinci doğru bir konuya temas ettin tebrik ederim seni
Şaka bi yana ünide yurtta kalırken kendi kendime çok türküler söylerdim arkadaşlar girip çıkarken odaya duyarlardı beni.
İşte falan türküyü söylesene diye istekte bulunurlardı
ayıp sölemesi
Bi de ortaokuldayken yeni gelen coğrafya örtmenimize sınıfın güzel seslerinden biri olarak beni de sölemişlerdi de nazlandım nazlandım
sölemem diye ( güya artıkım büyümüşüm şarkı türkü sölemem ayıp diye söylemiyom)
hoca inat etti söyletene kadar sınıftan çıkmak yok
Teneffüse 5 dakka kala mecburen söledim tabi,türkümüz de o zaman Burhan Çaçan'ın yeni çıkan albümünden:
Gitmeeeeeee uzaklaraaaa kalllll kallllll sana kurban,
Hep benim yanımda hep benimle ollll,
Gözümden dökülen yaş sana kurban,
Yaş sana kurbannnnn yaarrrrr
Türkü bitti sınıfta koptu bir alkış
Hocam da dedi ki neyse ki beklememize değdi, yoksa üzülürdüm
yaaa işte böleee Saram
Sanırım bunları anlatmak stresimi alıyor
İyi oldu bea geçmişe gidip gelmek.
Pelincim sana da hayırlı geceler canım, hep bekleriz gel buraya...
Saram ben de çıkıyorum, çünkü daha yatsıyı kılmadım.
Hayırlı geceler canım, bi ikimiz kalmışız zaten topikte...
yok canım doğum günü kutlamak pek adeti değildirolabilir canım tatilede gitmiş olabilir
demek sürpriz doğum günü ha ne güzel
eşinin nesi varki acaba seninle başbaşa doğum günü kutlamakmı istedi kalabalıktanmı sıkıldı
geldim canım burdayım arada medcezire bakıyorum tvde
sağol tatlım aminamın canım cok sagol...senınde dogumgunun kutlu olsun nice mutlu yıllara ailenle ıns...
yemişsiniz ya gerisi boşAbowwww kızlar bi kestane yemeye gittim bi dünya çene çalmışsınız ulennnnnn
Sen gel maonyam gene de
Çerez niyetine yedik
Ben geldim buydayım
67 Zonguldak tı di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?