İyi olmaya çalışıyorum saracım.çok şükür kanamam yok ama af edersin vajinamda ağrı hissediyorum.netten araştırdım çoğu gebelikte olan bi durummuş kimide erken doğum riski yazmış inş buda geçer.sıkıntılarımız ne zaman biter biz ne zaman hayatın tadını alırız bilmiyorum hatreste çok üzdü beniallahım yardımcısı olsun.
Gebe oluncada sorunlarım bitmedi galiba sorun bende
sağol saracım aminprensesim doğum günün kutlu olsun canım eşinle çocuğunla sevdiklerinle beraber sevgi saygı dolu nice yıllara
Prenses nice sağlıklı yıllara cnm.
Burdada hava yağışlı ben yağışlı havaları severim ama dünden beri üzerinde bi asaniyet var
Bayramın 1 ve 2 günü kv'deydik dünde annemlere gittim 3 günü
Kv aradı bize gel die sanki benim ailem yok tek kendi insan yaoff bazen tanıdığım herkesten nefret ediyorummmmm.zaten burdaki dostlumuzda olmasa çatlardım heralde
hatresim göğsümün sol yanında her zaman yeri olan arkadaşım sırdaşım dertortağım Rabbim sana sabır ve dayanma gücü versin kalbine ferahlık verip sıkıntılarını alsın inşallah ranişim nasıl onu benim yerime çok öp
İyi olmaya çalışıyorum saracım.çok şükür kanamam yok ama af edersin vajinamda ağrı hissediyorum.netten araştırdım çoğu gebelikte olan bi durummuş kimide erken doğum riski yazmış inş buda geçer.sıkıntılarımız ne zaman biter biz ne zaman hayatın tadını alırız bilmiyorum hatreste çok üzdü beniallahım yardımcısı olsun.
Gebe oluncada sorunlarım bitmedi galiba sorun bende
yetercim nerelerdesin nasılsın seni merak ediyorum
güzel yüreklim köydeydim nette kk ye giremedim daha yeni geldim evime
Ne sıkıcı bi günnnn
Hayırlı akşamlar canlar
Eşim camiye gitti o gelene kadar namazımı kılıp size bir bakayım dedim.
Fırında eşimin Uludağ' da topladığı kestaneleri kavuruyorum, yanına da çay
Hadi siz de gelin de yiyek içek
hııı anladım canım kk ya gelmeyince bende merak ettim seni iyisin dimi köyde bayram daha güzeldir eminim oralarda dostluklar komşuluklar daha samimidir
niye canım ne olduki:44::44::44::44::44::44::44:
canım canın sağolsun rabbim yavrunu sana ve eşine bağışlasın elbette üzülüyorsun ama allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşş
hatres huuuuuu
Sağol canım benim, diyorum iyi ki varsınız gerçekten
Efendim
Hayatum aşkum cicim
Nerelerde kalmişsun
Uç da gel güvercinim
iyiyim canım köy çok kalabalık valla 4 gündür hiç oturmadan koşturduk KENDİMİ YARIŞ ATI GİBİ HİSETTİM
Bilmiyrm saracım sabahtan beri yataktan çıkmadım namaz kılasım bile yok((
Hatressssssssss benim oraya gelmem 15 saat sürer:)
aboooov kocam duymasın böyle dediğini valla çok kıskanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?