Sabırla Bebeğini Bekleyenler

İyi olmaya çalışıyorum saracım.çok şükür kanamam yok ama af edersin vajinamda ağrı hissediyorum.netten araştırdım çoğu gebelikte olan bi durummuş kimide erken doğum riski yazmış inş buda geçer.sıkıntılarımız ne zaman biter biz ne zaman hayatın tadını alırız bilmiyorum hatreste çok üzdü beni allahım yardımcısı olsun.
Gebe oluncada sorunlarım bitmedi galiba sorun bende

Rabbim yardımcın olsun sakin ol sabırlı ol bebeğini düşün vaginandaki ağrıyıda netten araştırmak yerine doktoruna sor risk etme tatlım menim

Burdaki doktorlar sadece maaş için çalışıo hastanın sağlığı çokta umurlarında olmuyor cnm.ama tabi yinede gittiğimde soracağım

prensesim doğum günün kutlu olsun canım eşinle çocuğunla sevdiklerinle beraber sevgi saygı dolu nice yıllara
sağol saracım amin

sağol canım

üzme kendini de bebişi de canım
canın nasıl istiyorsa öyle yap

Sarammmmmmmm

Maonyammmm

İyi ki varsınız iyi ki...

canım canın sağolsun rabbim yavrunu sana ve eşine bağışlasın elbette üzülüyorsun ama allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşş

Hayırlı akşamlar canlar
Eşim camiye gitti o gelene kadar namazımı kılıp size bir bakayım dedim.
Fırında eşimin Uludağ' da topladığı kestaneleri kavuruyorum, yanına da çay
Hadi siz de gelin de yiyek içek

sanada hayırlı akşamlar canım

hemen geliyorum biliyosun metroya bindim mi üç durak sonra sendeyim

Son düzenleme:
hııı anladım canım kk ya gelmeyince bende merak ettim seni iyisin dimi köyde bayram daha güzeldir eminim oralarda dostluklar komşuluklar daha samimidir

niye canım ne olduki:44::44::44::44::44::44::44:

iyiyim canım köy çok kalabalık valla 4 gündür hiç oturmadan koşturduk KENDİMİ YARIŞ ATI GİBİ HİSETTİM

Bilmiyrm saracım sabahtan beri yataktan çıkmadım namaz kılasım bile yok((

Hatressssssssss benim oraya gelmem 15 saat sürer:)

iyiyim canım köy çok kalabalık valla 4 gündür hiç oturmadan koşturduk KENDİMİ YARIŞ ATI GİBİ HİSETTİM

kıyamam çok yorulmuşsundur ama böyle oluncada insan bayram olduğunu anlıyo büyük şehirlerde hiç bayram yok gibi bişey

Bilmiyrm saracım sabahtan beri yataktan çıkmadım namaz kılasım bile yok((

Hatressssssssss benim oraya gelmem 15 saat sürer:)

geçmiş olsun canım kendine dikkat et havalar soğuk hasta falan olmayasın

selam kızlar...hayırlı bayramlar nasılsınız...saracım uzun zamandır gıremedım ama hep aklımdasın...hamıleıgım zor geciyo hep ıstırat halındeyım dogumuma az kaldı ama lekelenmelerım oluyo ıns hayırlısıyla saglıklı kucagıma alırım oglusumu...sızler ıcınde dua ediyorum anne olmak ısteyen herkeze nasıp etsın rabbım hayırlısıyla...

aboooov kocam duymasın böyle dediğini valla çok kıskanır

Daha iyi ya işte herifler araya kıskançlık girdi mi hatunlarına daha bi düşkün olur ya

Kızlar eşim geldi namazdan gidip çay içelim, siz de gelin hadi....
Maonyam uçağa atla gel 1 saatte burdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…