Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
88prenses22, son_ece

ececim hoşgeldin nasılsın canım?

inş bu adetten sonra bebişin gelir

bilmiyorum hatresim ya yarım saat uyutmadı beni başım dönüyo uykusuzluktan
bence gazı vardı

naptılar canım ya:26::26:

benim yerime de öp yeğenciğini

tatilden yeni gelmişim yorgunum ev karışık herşey heryerde valizi açtım ama yerleştirmedim yani çamaşır yıkıyorum bi yandan çünkü bi haftaya kadar yine gidiyorum ama dün gece bu telaşımı ve müsait olmadığımı görüdkleri halde gelip bende kaldılar bide onlarla ilgilenmek zorunda kaldım desem yeterli olurmu canım

günaydın kızlar bu sabah kocişiyle kavgalılar kervanına bende katıldım hasret gidermemiz pek bi kısa sürdü kayanantörler yüzünden hatresim okumuşsundur diğer topikte yazdım

Katıl bacım sen de bize katıl. Evlilikler anlaşılan gürültü patırtı olmadan yürümüyor işin püf noktası bu heral:26::26::26:
Okudum canım, Allah'tan gitmişler, ama kalacaklarmış ya nasıl oldu da gittiler kız:44:
Baktılar ortalık toz duman olacak sonunda gitmeye karar verdiler heralde:26:
Ah canım ya benim şu misafirleri de bi gözümü açsam da kapasam gittiklerinin ertesi günü uyansam diyorum, ama stresleri yedi biti beni ya geldiklerinde her şey süt liman da olsa boş.

günaydınlar kızlarrr güzeller güzeli yeğenimi görmeye gideceğim
ÇİFT SARILI SARA
Kız bak çok güzel deme atlar sizin oraya gelirim yeğenini görmeye

inş bu adetten sonra bebişin gelir

bilmiyorum hatresim ya yarım saat uyutmadı beni başım dönüyo uykusuzluktan
bence gazı vardı

naptılar canım ya:26::26:

benim yerime de öp yeğenciğini

Gaz çok kötü gerçekten, başka bir derdi olmasın da inşallah.Uykusuzluktan başın da döner dünyan da kolay mı?
babam bizi gezmeye götürecek hoşçakalın

İyi gezmeler canım

Canım buraya mı geliyorsun yoksa başka bir ile mi karar verdin Saram:26:

bu konuda size katılmasam eyiydi ama olmuyo işte rahat batıyo bazen

ben bu sene leyleği havada gördüm zaar sürekli geziyorum hayır gezmeyi severimde sinirlerimi oynatmasalar daha güzel olacak

Ben geldim leylos amma kimsecikler yok maonya unutmustur canim onun yerine ben dileyeyim allah buseye saglikli yakisiklimi yakisikli guzelmi guzel kardesler nasip etsin insallah ailecek mutluluk uzerinizden eksik olmasin...
amin edoşum..bende bu güzel dileklerine yürekten katılıyorum canım arkadaşım benim...senin bebişlerde iyidir inşallah canım...
yok kız sürpriz yaparsa bilmem ama

ben dışardaydım canım az önce geldim yemek yedik oturuyoruz şimdi

önemli değil canım
çok şükür daha iyiyim
musabda iyi çok şükür
senin kuzular nasıl?
afiyet olsun prensesim....bayramdan önce ve bayramda giremedim nete...bayramda memlekete gittik burnumuzdan geldi buse hastalandı yine ateş grip hala tam iyileşemedi....musab nasıl inşallah iyidir canım..menim yerime öp kuzuyu...
Kalkan ne prensess??

Leylacım unutmuşum rabbim gönlündekini versin
aminnnnnnn tuğbişim...sen nasılsın bakem hamişlik nasıl gidiyor...kötü rüyalar görmeyi bırak lütfen pinpirikli hatun seni...
ben de seni seviyorum saracım...sevgimden kıskanıvermişim bende daaaaaaaaa... annendemisin hala tatlım?
hatresssssssss sonucun belli oldumu tatlım...valla şuan toplantıdan geldim ...sayfalar çok uzundu okuyamadım...sonucu bilen yazsın plssssssss...inşallah bebiş vardır canım...

Bende sankoda ali tahtacıya gidiyorum.o kadar iyi doktor varken esra hanıma nie gidiosun cnm? Tecrübesiz.ameliyatını iyi bi doktora olki tüplerinide açsınlar.benimkine %10 açılma şansı verdiler çok kötüydüler.ameliyat 15 dk sürer dediler 2saat sürdü çok şükür açıldı birinin önünde tıkaç varmış onu almışlar diğerindede şekil bozukluğu varmış onu düzeltiler prof irfan kutlara oldum tıp fakültesinde çok araştırdım ameliyatta bi numara
günaydın kızlar bu sabah kocişiyle kavgalılar kervanına bende katıldım hasret gidermemiz pek bi kısa sürdü kayanantörler yüzünden hatresim okumuşsundur diğer topikte yazdım

Iyyyy insana bi rahat vermezler.
Bugün eşimin doğum günü kv aradı ya siz bize gelin ya biz size gelelim diyo ni rahat bırakmıolar doğum günümüzde bile

Leylaaaaaaaa leylaaa hoşgeldin cnm nasılsın aklıma rafet rlromanın leyla şatkısı geldi

Malesf hatrein sonucu negatif

Leylaaaaaaaa leylaaa hoşgeldin cnm nasılsın aklıma rafet rlromanın leyla şatkısı geldi

Malesf hatrein sonucu negatif
hb bitanem...ben severim o şarkıyı...

ayyyyyy hatresim için üzüldüm...Rabbim inşallah bir dahaki sefere nasip eder...

bu konuda size katılmasam eyiydi ama olmuyo işte rahat batıyo bazen

ben bu sene leyleği havada gördüm zaar sürekli geziyorum hayır gezmeyi severimde sinirlerimi oynatmasalar daha güzel olacak

Aaaa ne ayıp insan her konuda arkadaşlarına katılmalı, çot ayıp çooootttttttttt
Olmaz anca beraber kanca beraber

E iyi de bu leylek nereye götürüyor seni yawwwwww:44::44::44::44::44:
Alla alla devlet sırrı oldu
Her ne kaaa tahmin etsem de sen süle senden duyam

Heeeeeeeeee Leyloşşşşşşşşşş 5 iz teyzesi olcan bacım
Nerelerdesin kaçak yawwww
Bak seni dayaklayacam artıkım haberin ola, gelmirsin diye

Canım Buseye çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir annesi

Olsun boşver siz de akşama yunan askeri öldürüp kutlarsınız
Kayınvalide oraya da müdahele edemez ya

hb bitanem...ben severim o şarkıyı...

ayyyyyy hatresim için üzüldüm...Rabbim inşallah bir dahaki sefere nasip eder...

Sağlık olsun tatlım, verecek olan Rabbim O' nun takdiri başımla gözüm üstüne. Ama ben inanıyorum Rabbim kızımı kardeşsiz komayacak inşallah.

kızlar sizin yerinize öptüm öptüm öptüm birlikte dua ettik gelecek arkadaşarı için teyzelerini bekletmesin diye

kızlar sizin yerinize öptüm öptüm öptüm birlikte dua ettik gelecek arkadaşarı için teyzelerini bekletmesin diye

İyi ettin canım, kendi evlat hasretini de bir nebze olsun durdurmuştur inşallah yeğenini koklamak

hatersssssssssssssssssssss BAK BAKALIM NASILMIŞ BENİM MİNİK MELEĞİM

Son düzenleme:
Hatres dalgamı geçion anacımm en son 5 mayısta yunan askeri ölyürdükahh gününü bie unutmadım bir pazar günüydüüüü
Normal bi çift kaç günde bir öldürür???

amin canım Rabbim bu meleğin duasını kabul eder inşallah

kırkbir kere maşallah allah nazarlardan saklasın kem gözlerden korusun onu

tam ısırmalıkmış bu canım menim yaaaaaa

yeterim bişey diyimmi aynı sen bu teyzesine çok benziyo

anladım canım
yeter de artar bile sinir insanlar işte neyseki gitmişler
git eğlen kafanı dağıt
kafam dağıldı ama uykusuzluktan her şeyi çift görüyom yavv
inş bu gece uyur ya çok gazlı benim oğlum ne zaman geçecek acaba
sağol tatlım

zaten çocuklarla bayram anca böyle olur çok geçmiş olsun
biz de bayram arefesinde hastaydık musabla çok zor gerçekten şimdi iyi çok şükür

maşallah teyzesi
Rabbim size bağışlasın
balmış bu ball

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…