hatrescim musab 6 aylıkken falan ben de doktora götürmüştüm rutin muayene için o zaman demiştim uyumuyo diye gazı için bir şurup vermişti geceleri ver uyku da yapar demişti 2 gün verdim gerçekten uyuyordu sonra yan etkilerini falan okuyunca vicdan azabı duydum kestim şurubu şimdi diyorum ki sağlıklı olsun da elbet uyur büyüdükçe düzelir zaten elbette zorlanıyorum hatta 11 haftadır maksimum günlük uykum 3 saati geçmemiştir arada sallamalarımı söylemiyorum bile devamlı başım ağrıyor halsizim ve gözlerim çok fazla seyiriyor uykusuzluk ve yorgunluktan
Saraaaaaaaaa bacum nereyesun da, bir görünüp kayboluyorsun:44:
Şimdi rastlaştık ama eşim pcye el koymak üzere
burayayum daaaa eşin karışmasın pc ye accık sohbet edek sonra bende gidip çamaşır serecem
Şimdilik daha vermedim.Ne ediyon kız?
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+
Saram hayalet gibi bi o topictesin bi burda ulen
ne yapayım canım eve gel yemek yap bulaşıkları makinaya doldur çamaşır yıka onları ser çay iç kahve iç tvde doksanları izliyorum eşimde spor proğramı izlemeye başladı bende topiğe bakaym dedim sen ne yapıyon
ben gezerim uleeeeen zati bu sene leyleği havada gördüm ooohhhh o şehir senin bu şehir benim dolanıyomtopik topik dolaşmışım çokmu
Ben de eşimle bi yazı vardı onu yazıyorum
nasılsınız kızlar bu gün işlerim vardı sabahtan çıktık kardeşim ve güzel yeğenimle işleri halettik kuaföre gittik küçük meleği kuaförle tanıştırdık nede olsa hayatında hep olacak kuaförler diye sonra pazara çıktık derken akşam oldu
küçük meleğin kuaförle tanıştı demek yerim men onu yaaaaaa
kardeşine dedinmi arkadaşlarım yeğenimi bana benzetti diye
hatresim ben gidip çamaşırlarımı sereyim sonra gelebilirsem yine gelirim gelemezsem sana iyi geceler tatlı rüyalar
gereksiz yere ilaç kullanmıyacağını biliyorum tatlımPrensesim ilaçların sürekli olması tabi ki kesinlikle zarar verir yavrularımıza.Ben de sırf bu yüzden 1,5 yaşına kadar çektim durdum. Sonra da başka bir nedenle götürmüşken uykuyu söylemiştim. İlacı kusması nedeniyle vermişti zaten dozunu arttırınca da uyur demişti. İlacın maksimum kullanım süresini bile geçmedik biz. Sadece bir kaç kezlik kullanım bile Rana nın uyukusunu düzene koymada etkili oldu, sonrası da kendiliğinden geldi.
Yoksa canım asla çocuklarımıza gereksiz yere ilaç verme taraftarı değilim.İnanır mısın bazen o kadar hastalanır evde hep kendi yöntemlerimle iyileşmesi için uğraşırım da arkadaşım çocuğu niye doktora götürmüyorsun diye sitem eder bazen
İnşallah Musab' da Eda' nın çocukları da tez zamanda normale dönerler.
prensesim edacım uykusuzluk zor olsa gerek Allah yardımcınız olsun çocuklarınıza sağlıklı tatlı uykular versin
prensesim edacım uykusuzluk zor olsa gerek Allah yardımcınız olsun çocuklarınıza sağlıklı tatlı uykular versin
seninkiler de mi uyumuyo
sabah geç mi kalkıyolar
Edacım Rana da uyumazdı ya, ben en sonunda pes ettim istemeye istemeye doktora götürdüm.Ama inan daha önce niye götürmemişim diye de kendime kızdım.Sanırm 1,5 yaşlarındaydı o zaman. Asıl götürme sebebim başka bir rahatsızlığıydı uykusuzluğunu da söyledim o zaman. Bir ilaç vermişti gece yatma zamanı biraz dozunu arttırırsan uyur dedi. İnanamadım ama uyudu . Artık bilmiyorum o ilaçtan mı düzeldi, yoksa öyle denk mi geldi :44::44::44:Ondan sonra düzeldi uyku problemimiz.
Olmazsa bir doktora göster sen de prenses de. Çünkü ben de çok çektim bu yüzden ya şimdi kafa sağlam dolaşıyorum çok şükrediyorum
Evet Leyloş 5iz olursa kesin savaş çıkar
Biz bitaneyle başetmek de zorlanırken daha nerdeeee 3üz 5iz.Geçen gün arkadaşım geldi onun da iki tane var.Çocuklarla zorluklardan bahsediyordum, senin hele bir tane, bu senin iyi günlerin dedi bana, o da o kadar zorlanıyor yani.
Allahım hayırla sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah.Uyuyan, akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim...
Yoğun moğun ben anlamam
Haklısın tabi, kolay değil elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?