Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız sen yeteri nerde gördün de bakim

Hatres dalgamı geçion anacımm en son 5 mayısta yunan askeri ölyürdükahh gününü bie unutmadım bir pazar günüydüüüü
Normal bi çift kaç günde bir öldürür???
He yawww bacım kusura bakma sen hamiştin, yasssah tabikim
Neyse maonyam az kaldı bebiş olsun çalışmalara tam gaz devam edersin

İnşallah uyur sen de rahat edersin.Ben o kadar perişan olurdum ki uykusuzluktan, eşime Rana' yı keşke 1 aylığına birisi baksa da ben de uyusam da kendime gelsem derdim
Ya ben bu yüzden çok zor günler geçirdim aklıma geliyor da Allah' ım bu bugünlere geldiğime defalarca şükürler olsun diyorum.

kız sen yeteri nerde gördün de bakim

Yeter' in bir ara albümü vardı sanırım onu kastediyor Sara, bende benzettim biraz Yeter' e

inş canım oysaki uykusuzluğa dayanıklıyım
hııı ben görmemişim albümü

Ooooo bu balmış kaymakmış teyzesi, o tonton kollarından da benim yerime ısır emi
Maşallah canım Allah ana babasına bağışlasın.

kızlar amin sağolun rabbim herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inş benim yeğenler,mede kuzum adı ECRİN SAHRA

BANAMI BENZİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRSABAH KIZ KARDEŞİMİ ÇATLATACAĞIM AYNI BENMİŞ YEĞENİM DİYE herkes babasına benziyor anneye benzemiyor diyorlar çok üzülüyor

kızlar amin sağolun rabbim herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inş benim yeğenler,mede kuzum adı ECRİN SAHRA
amin canım
adı da çok güzelmiş adıyla büyüsün
Kuzular nerdesinizzzzzz
buydayııııımmmmmmmmmmmmmm
BANAMI BENZİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRSABAH KIZ KARDEŞİMİ ÇATLATACAĞIM AYNI BENMİŞ YEĞENİM DİYE herkes babasına benziyor anneye benzemiyor diyorlar çok üzülüyor

kızlar sana benzetti
çatlat bence de

prensesim napsak bizim cocuklara uyku ilaci falanmi icirsek benim beynim donuyo artik)

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşşş

inşallah o günleride görürüz hatresim ..ama insan 1 taneyle baş edemezken 5 taneyle savaş çıkar evde valla.. hele kendimi hiç hayal edemiyorum..tamamen paçoz bir kadına dönüşürüm buse içinde saol teyzesi...akşam yıkadım rahatlandı çocuk ya...biraz daha iyi tam iyileşmedi ama..bu grip ne pis şey ya...kış geldimi hastalıklar bitmiyor valla...ayrıca gelmediğim için beni paylamışın ama ben çok yoğun bir hatunum şekerim...gönül her dakka girmek istiyor ama malesef tatlım...dün eve gidip kızımla bile ilgilenemedim..gün boyu toplantım vardı...hayat zor hatresim...
sizede gelmiş geçmiş olsun prensesim....10 büyük hasta olsun ama bir çocuk bile hastalanmasın..hep duam budur yani canım...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

elma dersem çık armut dersem çıkma.....elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr hatunnnnnnnnnnnnn sensin biliyorum...birgün altta şu nikini görelim ya...nasıl yeter yazıyor merak ediyorum valla..pronu çıkar kardeşim........

nasılsın nevar ne yok şekerim görüşmeyeli....?

günaydın kızlarrr

aynen leyloşum öyle valla

prensesim napsak bizim cocuklara uyku ilaci falanmi icirsek benim beynim donuyo artik)

Edacım Rana da uyumazdı ya, ben en sonunda pes ettim istemeye istemeye doktora götürdüm.Ama inan daha önce niye götürmemişim diye de kendime kızdım.Sanırm 1,5 yaşlarındaydı o zaman. Asıl götürme sebebim başka bir rahatsızlığıydı uykusuzluğunu da söyledim o zaman. Bir ilaç vermişti gece yatma zamanı biraz dozunu arttırırsan uyur dedi. İnanamadım ama uyudu . Artık bilmiyorum o ilaçtan mı düzeldi, yoksa öyle denk mi geldi :44::44::44:Ondan sonra düzeldi uyku problemimiz.
Olmazsa bir doktora göster sen de prenses de. Çünkü ben de çok çektim bu yüzden ya şimdi kafa sağlam dolaşıyorum çok şükrediyorum

Evet Leyloş 5iz olursa kesin savaş çıkar
Biz bitaneyle başetmek de zorlanırken daha nerdeeee 3üz 5iz.Geçen gün arkadaşım geldi onun da iki tane var.Çocuklarla zorluklardan bahsediyordum, senin hele bir tane, bu senin iyi günlerin dedi bana, o da o kadar zorlanıyor yani.
Allahım hayırla sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah.Uyuyan, akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim...

Yoğun moğun ben anlamam
Haklısın tabi, kolay değil elbet

günaydın kızlarrr

aynen leyloşum öyle valla
günaydın canım.....gerçi artık tünaydın olduda...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım...

Leyloşşşşşşşşşşşşş
Öbür topicte yakaladım seni tız
Niye kaçtın yawwwww
Hatta sana yazmıştım bile

nasılsınız kızlar bu gün işlerim vardı sabahtan çıktık kardeşim ve güzel yeğenimle işleri halettik kuaföre gittik küçük meleği kuaförle tanıştırdık nede olsa hayatında hep olacak kuaförler diye sonra pazara çıktık derken akşam oldu

hatrescim musab 6 aylıkken falan ben de doktora götürmüştüm rutin muayene için o zaman demiştim uyumuyo diye gazı için bir şurup vermişti geceleri ver uyku da yapar demişti 2 gün verdim gerçekten uyuyordu sonra yan etkilerini falan okuyunca vicdan azabı duydum kestim şurubu şimdi diyorum ki sağlıklı olsun da elbet uyur büyüdükçe düzelir zaten elbette zorlanıyorum hatta 11 haftadır maksimum günlük uykum 3 saati geçmemiştir arada sallamalarımı söylemiyorum bile devamlı başım ağrıyor halsizim ve gözlerim çok fazla seyiriyor uykusuzluk ve yorgunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…