- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
amin canım Rabbim bu meleğin duasını kabul eder inşallah
kırkbir kere maşallah allah nazarlardan saklasın kem gözlerden korusun onu
tam ısırmalıkmış bu canım menim yaaaaaa
yeterim bişey diyimmi aynı sen bu teyzesine çok benziyo
He yawww bacım kusura bakma sen hamiştin, yasssah tabikimHatres dalgamı geçion anacımm en son 5 mayısta yunan askeri ölyürdükahh gününü bie unutmadım bir pazar günüydüüüü
Normal bi çift kaç günde bir öldürür???
İnşallah uyur sen de rahat edersin.Ben o kadar perişan olurdum ki uykusuzluktan, eşime Rana' yı keşke 1 aylığına birisi baksa da ben de uyusam da kendime gelsem derdimanladım canım
yeter de artar bile sinir insanlar işte neyseki gitmişler
kafam dağıldı ama uykusuzluktan her şeyi çift görüyom yavv
inş bu gece uyur ya çok gazlı benim oğlum ne zaman geçecek acaba
sağol tatlım
zaten çocuklarla bayram anca böyle olur çok geçmiş olsun
biz de bayram arefesinde hastaydık musabla çok zor gerçekten şimdi iyi çok şükür
maşallah teyzesi
Rabbim size bağışlasın
balmış bu ball
kız sen yeteri nerde gördün de bakim
He yawww bacım kusura bakma sen hamiştin, yasssah tabikim
Neyse maonyam az kaldı bebiş olsun çalışmalara tam gaz devam edersin
İnşallah uyur sen de rahat edersin.Ben o kadar perişan olurdum ki uykusuzluktan, eşime Rana' yı keşke 1 aylığına birisi baksa da ben de uyusam da kendime gelsem derdim
Ya ben bu yüzden çok zor günler geçirdim aklıma geliyor da Allah' ım bu bugünlere geldiğime defalarca şükürler olsun diyorum.
Yeter' in bir ara albümü vardı sanırım onu kastediyor Sara, bende benzettim biraz Yeter' e
Ooooo bu balmış kaymakmış teyzesi, o tonton kollarından da benim yerime ısır emi
Maşallah canım Allah ana babasına bağışlasın.
amin canım Rabbim bu meleğin duasını kabul eder inşallah
kırkbir kere maşallah allah nazarlardan saklasın kem gözlerden korusun onu
tam ısırmalıkmış bu canım menim yaaaaaa
yeterim bişey diyimmi aynı sen bu teyzesine çok benziyo
anladım canım
sağol tatlım
biz de bayram arefesinde hastaydık musabla çok zor gerçekten şimdi iyi çok şükür
maşallah teyzesi
Rabbim size bağışlasın
balmış bu ball
amin canımkızlar amin sağolun rabbim herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin inş benim yeğenler,mede kuzum adı ECRİN SAHRA
buydayııııımmmmmmmmmmmmmmKuzular nerdesinizzzzzz
BANAMI BENZİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRSABAH KIZ KARDEŞİMİ ÇATLATACAĞIM AYNI BENMİŞ YEĞENİM DİYE herkes babasına benziyor anneye benzemiyor diyorlar çok üzülüyor
amin canım
adı da çok güzelmiş adıyla büyüsün
buydayııııımmmmmmmmmmmmmm
kızlar sana benzetti
çatlat bence de
uykusuz her gecee(
prensesim napsak bizim cocuklara uyku ilaci falanmi icirsek benim beynim donuyo artik)
inşallah o günleride görürüz hatresim ..ama insan 1 taneyle baş edemezken 5 taneyle savaş çıkar evde valla..Aaaa ne ayıp insan her konuda arkadaşlarına katılmalı, çot ayıp çooootttttttttt
Olmaz anca beraber kanca beraber
E iyi de bu leylek nereye götürüyor seni yawwwwww:44::44::44::44::44:
Alla alla devlet sırrı oldu
Her ne kaaa tahmin etsem de sen süle senden duyam
Heeeeeeeeee Leyloşşşşşşşşşş 5 iz teyzesi olcan bacım
Nerelerdesin kaçak yawwww
Bak seni dayaklayacam artıkım haberin ola, gelmirsin diye
Canım Buseye çok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir annesi
Olsun boşver siz de akşama yunan askeri öldürüp kutlarsınız
Kayınvalide oraya da müdahele edemez ya
Sağlık olsun tatlım, verecek olan Rabbim O' nun takdiri başımla gözüm üstüne. Ama ben inanıyorum Rabbim kızımı kardeşsiz komayacak inşallah.
sizede gelmiş geçmiş olsun prensesim....10 büyük hasta olsun ama bir çocuk bile hastalanmasın..hep duam budur yani canım...anladım canım
sağol tatlım
maşallah teyzesi
Rabbim size bağışlasın
balmış bu ball
inşallah o günleride görürüz hatresim ..ama insan 1 taneyle baş edemezken 5 taneyle savaş çıkar evde valla..hele kendimi hiç hayal edemiyorum..tamamen paçoz bir kadına dönüşürüm buse içinde saol teyzesi...akşam yıkadım rahatlandı çocuk ya...biraz daha iyi tam iyileşmedi ama..bu grip ne pis şey ya...kış geldimi hastalıklar bitmiyor valla... ayrıca gelmediğim için beni paylamışın ama ben çok yoğun bir hatunum şekerim...gönül her dakka girmek istiyor ama malesef tatlım...dün eve gidip kızımla bile ilgilenemedim..gün boyu toplantım vardı...hayat zor hatresim...
sizede gelmiş geçmiş olsun prensesim....10 büyük hasta olsun ama bir çocuk bile hastalanmasın..hep duam budur yani canım...
prensesim napsak bizim cocuklara uyku ilaci falanmi icirsek benim beynim donuyo artik)
inşallah o günleride görürüz hatresim ..ama insan 1 taneyle baş edemezken 5 taneyle savaş çıkar evde valla..hele kendimi hiç hayal edemiyorum..tamamen paçoz bir kadına dönüşürüm buse içinde saol teyzesi...akşam yıkadım rahatlandı çocuk ya...biraz daha iyi tam iyileşmedi ama..bu grip ne pis şey ya...kış geldimi hastalıklar bitmiyor valla... ayrıca gelmediğim için beni paylamışın ama ben çok yoğun bir hatunum şekerim...gönül her dakka girmek istiyor ama malesef tatlım...dün eve gidip kızımla bile ilgilenemedim..gün boyu toplantım vardı...hayat zor hatresim...
sizede gelmiş geçmiş olsun prensesim....10 büyük hasta olsun ama bir çocuk bile hastalanmasın..hep duam budur yani canım...
günaydın canım.....gerçi artık tünaydın olduda...günaydın kızlarrr
aynen leyloşum öyle valla
Edacım Rana da uyumazdı ya, ben en sonunda pes ettim istemeye istemeye doktora götürdüm.Ama inan daha önce niye götürmemişim diye de kendime kızdım.Sanırm 1,5 yaşlarındaydı o zaman. Asıl götürme sebebim başka bir rahatsızlığıydı uykusuzluğunu da söyledim o zaman. Bir ilaç vermişti gece yatma zamanı biraz dozunu arttırırsan uyur dedi. İnanamadım ama uyudu . Artık bilmiyorum o ilaçtan mı düzeldi, yoksa öyle denk mi geldi :44::44::44:Ondan sonra düzeldi uyku problemimiz.
Olmazsa bir doktora göster sen de prenses de. Çünkü ben de çok çektim bu yüzden ya şimdi kafa sağlam dolaşıyorum çok şükrediyorum
Evet Leyloş 5iz olursa kesin savaş çıkar
Biz bitaneyle başetmek de zorlanırken daha nerdeeee 3üz 5iz.Geçen gün arkadaşım geldi onun da iki tane var.Çocuklarla zorluklardan bahsediyordum, senin hele bir tane, bu senin iyi günlerin dedi bana, o da o kadar zorlanıyor yani.
Allahım hayırla sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah.Uyuyan, akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim...
Yoğun moğun ben anlamam
Haklısın tabi, kolay değil elbet
Edacım Rana da uyumazdı ya, ben en sonunda pes ettim istemeye istemeye doktora götürdüm.Ama inan daha önce niye götürmemişim diye de kendime kızdım.Sanırm 1,5 yaşlarındaydı o zaman. Asıl götürme sebebim başka bir rahatsızlığıydı uykusuzluğunu da söyledim o zaman. Bir ilaç vermişti gece yatma zamanı biraz dozunu arttırırsan uyur dedi. İnanamadım ama uyudu . Artık bilmiyorum o ilaçtan mı düzeldi, yoksa öyle denk mi geldi :44::44::44:Ondan sonra düzeldi uyku problemimiz.
Olmazsa bir doktora göster sen de prenses de. Çünkü ben de çok çektim bu yüzden ya şimdi kafa sağlam dolaşıyorum çok şükrediyorum
Evet Leyloş 5iz olursa kesin savaş çıkar
Biz bitaneyle başetmek de zorlanırken daha nerdeeee 3üz 5iz.Geçen gün arkadaşım geldi onun da iki tane var.Çocuklarla zorluklardan bahsediyordum, senin hele bir tane, bu senin iyi günlerin dedi bana, o da o kadar zorlanıyor yani.
Allahım hayırla sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah.Uyuyan, akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim...
Yoğun moğun ben anlamam
Haklısın tabi, kolay değil elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?