saol cnm ... evet öle olduğumu söylerler arkadslar
bizde sebepsiz infertiliz canım benim doğal yoldan bi hamileliği oldu ama düşükle sonuçlandı iki tüp bebek denemem var biri negatif biri kimyasal şimdilerde doğal denemlerde bulunuyoruz inşallah kendiliğinden gelecek bebeğim
nekdr cok sebepsiz infertilite duyar oldum su zamanda aklım hiç ermiyor inan herseyin normalken hamile kalamamaya ama Allahtan diince unutuyorum btn düşünceleri..inş cnm yakın zamanda alırsın güzel haberler ..peki hiç aşılama yapmadan yaptılar mı direk sana tüp ..
hatres huuuuu nereyesun
Canım pc başındayım ama yine tel geldi
hiç aşılama yapmadım canım özelde yaptırdığım için direk tüp bebek tedavisine geçtik biz
edacım hoş geldin canım umutla ela ne yapıyolar uyutabildinmi bugün bebişleri
kendimi taverna sanatçısı gibi hissettim bi an geleni gideni karşılıyom
oooo eda hanımda buradaymış
hatres hanım sizde hoşgeldiniz
güleç bi hanım var aramızda aramıza yeni katılmasına rağmen sıcaklığı hemen farkedildi
Sen çok yaşa emiiii
anladım cnm bnde artk kadın doğumculara diilde özel bi tüp bebek merkezine gitmeye krar verdim ama önce aşılama deniycem bn ynede orada yaptırayım bi muayene olayım diyorum belki özel hastanelerin kadın doğumcularından farklı olur araştırmaları vs diyorum ne bilim insan ne yapacağına karar veremiyo bi türlü
oooo maonya hanımda gelmişler şerefler vermişler nasılnız efenim
Berhudar olun efendim iyiyiz
Peçeteye istwk şarkı yazabilirmiyiz
önce iyi bi doktor bul canım bu aşamada doktor çok önemli biliyosun sonra labaratuvar hepsinden önemli iyi araştırma yapmadan başlama derim ben
bursa art osman develioğluna gidicem sanırım cnm..geçmişini falan araştırdım birazda alanında başarılı bi hekim gbi geldi bna..yorumlarda olumlu bakalım inş hayırlı olur bizim için orası...
hatres huuuuu nereyesun
edacım hoş geldin canım umutla ela ne yapıyolar uyutabildinmi bugün bebişleri
kendimi taverna sanatçısı gibi hissettim bi an geleni gideni karşılıyom
oooo eda hanımda buradaymış
hatres hanım sizde hoşgeldiniz
güleç bi hanım var aramızda aramıza yeni katılmasına rağmen sıcaklığı hemen farkedildi
aaaaaa ama olmazki kapat şu telini bak bana hiç telde arıyomuyum seni sırf burada yazışılam diye telimi kimseye vermiyorum
oooo maonya hanımda gelmişler şerefler vermişler nasılnız efenim
Berhudar olun efendim iyiyiz
Peçeteye istwk şarkı yazabilirmiyiz
Burayayum da
Aynen Ümit Besen mi oldun yoksam
Hoşbulduk
Ya aklımda tavernacıların böyle konuşurken arkadan verdikleri fon müzik geliyor, keşke onu da yansıtabilseydik
Olmaz tızım kapatmam, dertleşiyruk daaa
He canım bilmem mi
Evet Maonya benim isteğimi de yaz lütfen
Gelin olmuşşşşşş gidiyorsunnnnn
Bana vedaaaa ediyorsunnnnnnnn
Sakın ağlama diyorsunnnnnnnnnn
Ağlamamak elde değilllllllllllllllllllllllllll
Güleç kardeşim sana da biraz geç oldu ama temiz olsun, hoşgeldin canım
tabiki ne demek canım sen istek iste ben hemen elimi kulağıma atar iki uzun hava çekerim
Canım ben onun hastasıyım tam da yerine düştün senbursa art osman develioğluna gidicem sanırım cnm..geçmişini falan araştırdım birazda alanında başarılı bi hekim gbi geldi bna..yorumlarda olumlu bakalım inş hayırlı olur bizim için orası...
bursadamısın canım sende hatres arkadaşımız son tüp bebek tedavisini osman hocaya yaptırdı o sana gereken bilgiyi verir
Akşam yemeğim ali nazik
Siz neler yaptınızz
Seneye bu zamanlar mama yapasıcalar
heee oldu hem telden ayrılma hemde bide size arkadan fon müziği yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?