Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bnde cnm özellikle kornişon ve acı biberiye ..bn bgn aradım merkezi randevu dr veriomuş aksam 8.9 arası arayın dedi telini verdi yanlış anlamaısımdır demi aksam veriyo randevularını
makarna salatası yap canım

bide bi tepsi kek çal hemen

mil föy hamurun varsa börek yap oldu bitti
evet kek iyi fikir hemen yapim arkadanda yufka var börekle devam edeyim cok saol cnmm
Malzemene göre
Kısır
Makarna salatası
Kolay bi kek
Varsa yufkan börek
Kolaysa yeri pastaneden pohaça
Patates salatası

Aklıma gelenler
oy oyy coooooooookkk saoll...bn hemen yapmaya baslıyım bunlarıııı

konuyu 2011 başında açmışsınız ve açan arkadaşlar hala beklemede hatta yemek konusuna geçmiş.. bende heyecanla bakayım diyorum sonuç alanlar bi umut versin diye.
offf ne zaman bizimde bebeğimiz olacak takma diyolar ama takıyorum

Yok canım yanlış anlamadın, tedavinin başından sonuna kadar muhatabın doktor.Aradığında ulaşamazsan eğer tekrar aramana bile gerek kalmadan müsait olunca hemen dönüyor hastasına.Hadi hayırlı olsun tedavin canım.
Böyle olması benim ayrıca hoşuma gidiyor, bi de pozitif alsaydım iyiydi ama neyse, inşallah bu sefer olur.

sanırım yanılmışımmmmm :))) çok özür dilerim sonuç alan arkadaşlarda varmış aceleci davrandım. psikolojim hepten bozulmuşşşşş

Yoh men sana küsmüşem
Seni çekiştirdiğimi düşünüp su-i zan da bulinirsan menim için, işteeeee ondannnnn

su-i zan ne kız anladığım dilde konuş litfen

hem insan bacısına küsermi aaane ayıp men sana böylemi terbiye verdim

Kızlar valla süper menü çıktı güleçe, benim daha bi şe yazmama gerek kalmadı,ben de kendi kendime mantı....vs düşünürken baktım siz işi oldu bittiye getirmişsiniz

mantı hazır varsa olabilir yoksa kız nerden açsın şimdi aaaaaaa ama sende varsa göndersene hayrına

hemen başla anca yetiştirişin

senin menüde güzelmiş canım afiyet olsun

tızım canın turşu çekiyosa gelirken bi kaç bidon getirem men sana biliyon men bu sene ne bulduysam turşusunu yaptım

Gel bacım gelll feda olsun sana çiğ köftelerrrr

Sara kız misafirime ne karışıo nn. Sende gel burda yoğur

sanada iyilik yaramıyo anladım men iyi malzemeleri hazırla geliyom hemen

selam kızlar nasılsınız...

aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın

Arkadaşım biraz tebessüm ettim açıkcası mesajına:)
Evet haklısın bugün konumuz yemekle türkü oldu ama, konunun başından bugüne kadar arkadaşların çoğu hamile kalmış,şimdi bebeklerini büyütmekte E haliyle bazı bekleyenler de var tabi.
Umut olsun diyorsan beklerken hamile kalan, hatta ikiz doğuranlar bile var...
Zamanı gelince senin de bebişin gelecektir hayırlısıyla...Senin bekleyişin ne kadar oldu acaba:44::44::44:

tatlım bu topik uğurludur arkadaşlarımızın hepsi çocuklarına kavuştu bi kaç kişi dışında ayrıca biz burada sadece bebek muhabbeti yapmıyoruz stres yaratmıyoruz her telden çalıp eğleniyoruz ama bebek konusunda sormak istediğin bişey varsada sorabilirisin tüm arkadaşlarım bilgi verecek kadar bilgilidirler

evet farkettim zaten, çok seviniyorum doğurup büyütenleri görünce bizimde bigün mutlaka olacak diyorum
3 yıldır evliyim ama 1 yıldır düşünüyoruz hala bişey yok iyice karamsarlaştım

30 yaşımı bitirmek üzereyim geçen yıl başı dr. yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi geç hamile kalırsın dedi o öle diyince iyice stres yaptım 1 yıl bekle dedi
bir yıl dolmak üzere bu 2 ay içinde sonuç alamazsam dr. a gideceğim tekrar.
birde yumurtlama dönemini çok iyi değerlendiriyoruz her formülü deniyorum ama sonuç hüsran
kendimizi şartlandırdığımız içinmi olmuyo acaba bu arada en önemlisi 4 sene yasmin kullandım. onun etkisi yok demişti dr. ama ondanmı kaynaklı acaba yum. yavaşlaması

sanırım yanılmışımmmmm :))) çok özür dilerim sonuç alan arkadaşlarda varmış aceleci davrandım. psikolojim hepten bozulmuşşşşş

Olsun canım, ben sana yazdım yukarıda ayrıca.
Psikolojini de iyi tut bence, bebekler bozuk psikolojiye hiç gelmiyorlar haberin ola, tecrübesi benden

Google kardeşe yaz o sana sölesin,ben sölemiyecem işte.
E bu bacı rahat durmir

Mantı hazır tabi ki, kim uğraşır açmayla, benim gibi tembel işi hazır mantı alacaksın hemmen yapacaksın
Yahu Saram siz de milföy hamuru demişsiniz de, benim milföyüm vardır hazırda ama derin donduruca, böyle bi durumda çözülmesini beklesek misafirler gelir gider anca çözülür milföyler

Korkarım Saram turşularınla ben, senden önce tanışacaz
He yawww bi enişte kalmamıştı turşu yapmadığın

bende ıyıyım saracım sagol... dün dktor randevum vardı her şey yolundaymış cok sükür pasamda gün gectikce buyuyobu günleri görecegım aklıma gelmezdi cok şükür rabbım nasip ettı hala haayal gibi geliyo bana...rabbım sizlede bu duyguyu nasip etsın inş

okumadan doç prof olduk değilmi saramm ben kitap yazacağım infertilite ve tedavileri diye alırsınız değilmi kızlar :26::26::26::26::26::26:

Bir kapıyı kapatan Allah...
Bir diğerini açar muhakkak...
Sen gönlünü ferah tut...
Sabrın ödülünü verecektir Hak...

Sabırla bebeğini bekleyen tüm topicdaşlarıma gelsin....

Yeterrrrrr senden çaldımmmm

Son düzenleme:

benmi palaşmışım ne zaman neredeama güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…