bnde cnm özellikle kornişon ve acı biberiye ..bn bgn aradım merkezi randevu dr veriomuş aksam 8.9 arası arayın dedi telini verdi yanlış anlamaısımdır demi aksam veriyo randevularını
Turşuya bayılırımmmm, hele hamileyken turşu için ağlamış adamım ben, gerçi şimdi orda duruyor aklıma gelmiyor o ayrı
Canım doktordan çok memnun kaldım, ama maalesef sonuç negatif.Şimdi 3 tane dondurulmuş embriyom var 2 ay sonra onlarla bir deneme daha yapıcam hayırlısıyla inşallah.
evet kek iyi fikir hemen yapim arkadanda yufka var börekle devam edeyim cok saol cnmmmakarna salatası yap canım
bide bi tepsi kek çal hemen
mil föy hamurun varsa börek yap oldu bitti
oy oyy coooooooookkk saoll...bn hemen yapmaya baslıyım bunlarııııMalzemene göre
Kısır
Makarna salatası
Kolay bi kek
Varsa yufkan börek
Kolaysa yeri pastaneden pohaça
Patates salatası
Aklıma gelenler
Siz küsünde yemekler bana kalsınnnnnn
bnde cnm özellikle kornişon ve acı biberiye ..bn bgn aradım merkezi randevu dr veriomuş aksam 8.9 arası arayın dedi telini verdi yanlış anlamaısımdır demi aksam veriyo randevularını
evet kek iyi fikir hemen yapim arkadanda yufka var börekle devam edeyim cok saol cnmm
oy oyy coooooooookkk saoll...bn hemen yapmaya baslıyım bunlarıııı
Yoh men sana küsmüşem
Seni çekiştirdiğimi düşünüp su-i zan da bulinirsan menim için, işteeeee ondannnnn
Kızlar valla süper menü çıktı güleçe, benim daha bi şe yazmama gerek kalmadı,ben de kendi kendime mantı....vs düşünürken baktım siz işi oldu bittiye getirmişsiniz
evet kek iyi fikir hemen yapim arkadanda yufka var börekle devam edeyim cok saol cnmm
oy oyy coooooooookkk saoll...bn hemen yapmaya baslıyım bunlarıııı
saol cnm hoşbuldumm...
hemen yazayım hatta şuan yedim bn yemeğimi eşim 4_12..menü nohut bulgur pilav tırşu ve yoğurttu..yedim bitti
yaaa cok mutlu oldum bırakmam bn artk onun peşinii
öyleymiş cnm kan çekti derler ya bnide dr cekti heralde bu topiğe cooooook mutlu oldum...memnunmusun drdan diyerek başlıyorum bn sorularıma ve sonuç ne oldu senn ?
Seni çekiştirdiğimi kim söledi
Tüstüm sana
Turşuya bayılırımmmm, hele hamileyken turşu için ağlamış adamım ben, gerçi şimdi orda duruyor aklıma gelmiyor o ayrı
Canım doktordan çok memnun kaldım, ama maalesef sonuç negatif.Şimdi 3 tane dondurulmuş embriyom var 2 ay sonra onlarla bir deneme daha yapıcam hayırlısıyla inşallah.
Gel bacım gelll feda olsun sana çiğ köftelerrrr
Sara kız misafirime ne karışıo nn. Sende gel burda yoğur
selam kızlar nasılsınız...
konuyu 2011 başında açmışsınız ve açan arkadaşlar hala beklemede hatta yemek konusuna geçmiş.. bende heyecanla bakayım diyorum sonuç alanlar bi umut versin diye.
offf ne zaman bizimde bebeğimiz olacak takma diyolar ama takıyorum
konuyu 2011 başında açmışsınız ve açan arkadaşlar hala beklemede hatta yemek konusuna geçmiş.. bende heyecanla bakayım diyorum sonuç alanlar bi umut versin diye.
offf ne zaman bizimde bebeğimiz olacak takma diyolar ama takıyorum
sanırım yanılmışımmmmm :))) çok özür dilerim sonuç alan arkadaşlarda varmış aceleci davrandım. psikolojim hepten bozulmuşşşşş
Google kardeşe yaz o sana sölesin,ben sölemiyecem işte.su-i zan ne kız anladığım dilde konuş litfen
hem insan bacısına küsermi aaane ayıp men sana böylemi terbiye verdim
mantı hazır varsa olabilir yoksa kız nerden açsın şimdi aaaaaaa ama sende varsa göndersene hayrına
tızım canın turşu çekiyosa gelirken bi kaç bidon getirem men sana biliyon men bu sene ne bulduysam turşusunu yaptım
sanada iyilik yaramıyo anladım men iyi malzemeleri hazırla geliyom hemen
aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın
su-i zan ne kız anladığım dilde konuş litfen
hem insan bacısına küsermi aaane ayıp men sana böylemi terbiye verdim
mantı hazır varsa olabilir yoksa kız nerden açsın şimdi aaaaaaa ama sende varsa göndersene hayrına
hemen başla anca yetiştirişin
senin menüde güzelmiş canım afiyet olsun
tızım canın turşu çekiyosa gelirken bi kaç bidon getirem men sana biliyon men bu sene ne bulduysam turşusunu yaptım
sanada iyilik yaramıyo anladım men iyi malzemeleri hazırla geliyom hemen
aleyküm selam canım ben iyiyim sen nasılsın
tatlım bu topik uğurludur arkadaşlarımızın hepsi çocuklarına kavuştu bi kaç kişi dışında ayrıca biz burada sadece bebek muhabbeti yapmıyoruz stres yaratmıyoruz her telden çalıp eğleniyoruz ama bebek konusunda sormak istediğin bişey varsada sorabilirisin tüm arkadaşlarım bilgi verecek kadar bilgilidirler
bir kapıyı kapatan allah...
Bir diğerini açar muhakkak...
Sen gönlünü ferah tut...
Sabrın ödülünü verecektir hak...
sabırla bebeğini bekleyen tüm topicdaşlarıma gelsin....
Yeterrrrrr senden çaldımmmm
kızlar hayırlı akşamlar ben çıkıyorum
Selam! Ben de bebişimi bekliyorum sabır ve heyecanla, Şubat ayına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?