Tüsme tızım tüsme ahanda kapattım teli ha, telefondaki arkadaşa seni söylüyorum:
E neyse hadi kapat da kumamla konuş bari diyo
etli kuru fasulye
pirinç pilavı
salata
ayran
yapacam canım
alinaziğede bayılırım yani bi tabak göndersene
Erzurum yaylasıyam el vurma gel vurmaaaaa teeeeeey teeeeeeey
hatres ve güleç hanımlar akşam menülerinizi yazınız lütfen korkmayın yemeğe size gelmeyecem
anaaaa bana kumamı didi niye ele didi sen ne didin menşim hakkımda aaaa çot ayıp kınıyorum seni
yoksam arkadaşındamı kk üyesi :44::44::44::44::44::44::44::44:
Bende sıra gecemizde çiğ köfte shovu yapım bari
Ahhh ulannn ahhhh, he gardaş he söle söle, sesine hayran olimmmm
Bi tane de ben söliyem bari:
Sabunu koydum leğene
Gör başına ne gele
Almış da yari koynuna
Dön o yana bu yana
Naynananay nanananyyyyyy
Sıra gecesine çevirdik bugün topici ama, ayy ben bayılırım sıra gecelerine
Canım menüm menim dünden kalma, sebzeli tarhana çorbası ( bunu da ilk olarak men yapmış oluyorum galibaSebze çorbası yaptım ama ondan önce tarhanayı ıslatmıştım karar değiştirip sebzeliyi yapınca tarhanam da ziyan olmasın dedim , sonra tarhanayı da ekleyip yeniden yaptım süper oldu, tavsiye ederim )
Tavuk,
biber közlemesi,
pilav...
Biraz karışık , zaten bugünlerde canım bi şey yapmak istemiyor öle ne bulursam pişiriyorum, neneler gibi
He sana didi, sağolsun çok espirik bişeydir, senden iyi olmasın çok severim onu da
Yok bu kk dışından, çalıştığım işyerinden arkadaşım.....
Yawu şinci sen meni niye kınırsan:44::44::44::44: Men tötü bişe demedim ti
Bende sıra gecemizde çiğ köfte shovu yapım bari
saol cnm hoşbuldumm...
Güleç kardeşim sana da biraz geç oldu ama temiz olsun, hoşgeldin canım
hemen yazayım hatta şuan yedim bn yemeğimi eşim 4_12..menü nohut bulgur pilav tırşu ve yoğurttu..yedim bittihatres ve güleç hanımlar akşam menülerinizi yazınız lütfen korkmayın yemeğe size gelmeyecem
yaaa cok mutlu oldum bırakmam bn artk onun peşiniibursadamısın canım sende hatres arkadaşımız son tüp bebek tedavisini osman hocaya yaptırdı o sana gereken bilgiyi verir
öyleymiş cnm kan çekti derler ya bnide dr cekti heralde bu topiğe cooooook mutlu oldum...memnunmusun drdan diyerek başlıyorum bn sorularıma ve sonuç ne oldu senn ?
Canım ben onun hastasıyım tam da yerine düştün sen
Oyyyyyyhhhhh Maonya bacım nettin sen
Çiğköfte hastasıyam mennnnnn, bak gelirim Gaziantep' e yaptırırım sana hamile hamile çiköfteeeeeee
sesine hayran olim ne güzel söylirsen
menün güzelmiş canım daha ne olsun yani
kınıyoyum tabi elin kadınlarına meni niye çekiştirirsen hıııı
yap kız valla çiğköfteye hayır demem inanki bende de halis muhlis şalgam suyu var ooooh mis
Turşuya bayılırımmmm, hele hamileyken turşu için ağlamış adamım ben, gerçi şimdi orda duruyor aklıma gelmiyor o ayrısaol cnm hoşbuldumm...
hemen yazayım hatta şuan yedim bn yemeğimi eşim 4_12..menü nohut bulgur pilav tırşu ve yoğurttu..yedim bitti
yaaa cok mutlu oldum bırakmam bn artk onun peşinii
öyleymiş cnm kan çekti derler ya bnide dr cekti heralde bu topiğe cooooook mutlu oldum...memnunmusun drdan diyerek başlıyorum bn sorularıma ve sonuç ne oldu senn ?
kızlar şimdi tel geldi ve aksama arkadslar gelicekmiş bna bn tmm dedim ama bukdr kısa sürede ikram ne çıkarabilirim pratik bişiler söylermisiniz bna arada ev falanda süpürcem onun için çok pratik olsun :))
kızlar şimdi tel geldi ve aksama arkadslar gelicekmiş bna bn tmm dedim ama bukdr kısa sürede ikram ne çıkarabilirim pratik bişiler söylermisiniz bna arada ev falanda süpürcem onun için çok pratik olsun :))
gaziayıntaba kadar gidip hamile kızı rahatsız etme bana gel sen men çok güzel çiköfte yaparam marula sarar ellerimle verirem sene yanında da şalgam suyu ohhhhhh mis
makarna salatası yap canım
bide bi tepsi kek çal hemen
mil föy hamurun varsa börek yap oldu bitti
Malzemene göre
Kısır
Makarna salatası
Kolay bi kek
Varsa yufkan börek
Kolaysa yeri pastaneden pohaça
Patates salatası
Aklıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?