Sabırla Bebeğini Bekleyenler

senin doktor bu aralar herkese umutsuz konuşuyo demekki

bana ne dedi biliyomusun sen şimdi hamle kalsan ölürsün :53tansiyon vurur götürümüş töbe töbe sanki kilolu olupta anne olan hiç yok

Ben de neredesin sen diyordum ya
Ayıp etmiş ya
Saram bence sen hiç boşuna takma kafanı ona.Adamın bellikriterleri var onları görmezse tedavi bile yapmıyor.Sen memoriali düşünüyordun ya bence de oraya git.Sitelerine baktım merkezin başkanı bayağı kariyer yapmış bu konuda.
Bana da yaşımı önüme sunup duruyor iki de bir.Tamam o da bir etkendir ama her hasta da aynı olmaz ki.
Bakalım benim şu dondurulmuşlarla inşallah olur da rabbim daha fazla gezdirmez bizi.

Saram doktor troidlerime baktırmamı istedi de devlet hastanesine gittim tahlil için.
Orada bir adam gördük yanında küçücuk bir kız eşim senin mi dedi, sonra öğrendik ki adam 44 yaşında eşide 40.
14 yıl sonra kızları olmuş 3 yaşında. İkinci çocuk yapamıyorlarmış eşinin tansiyon problemi yüzünden doktor yasaklamış.
Doktorlar tedbir amaçlı bazı şeyleri istiyorlar ama Osman hoca sana karşı tutumunu keşke daha yumuşak tutsaymış. Çünkü sen oraya ne umutlarla gidiyorsun adam iki dakkada moralinin içine ediyor

Yani ona göre biz de umutsuz vakayız.
Gerçi ben onun dediğine bakmıyorum, veren Allah bizi hala sınıyor biliyorum. Umudumu kaybetmiyorum ama rabbimin takdirinde ikinci bir çocuk da yoksa elimizden hiç bir şey gelmez, hayırlısı olsun...
Saram ya nereye kayboldun dertleşecektik hani. Kız bugün doktorla konuşup oradan ayrıldıktan sonra o kadar istedim ki senle dertleşmeyi, çünkü şu halukarda beni en iyi sen anlayabilirdin...

Son düzenleme:

canım bugün çok yoğundum daha yeni oturuyorum aşure yaptım dolma yaptım ıspanak çorbası yaptım etli bamya yaptım pilavıvyapmadım onuda yarın eve gelince yapacam evi temizledim sil süpür derken bu saat oldu dolmaların pişmesini bekliyom pişsinler uyuyacam çünkü yarın sabah erkenden istanbula gidecez annemi almaya yorucu ama tatlı telaşlar bunlar o yüzden topiğe gelemdim arada baktım sadece

osman hocaya gelince kilolu olmak hamile kalamamakta etken olabilir ama insan önce bi dinler dimi sonra karşındakini incitmeden anlatır ama yok hiç boşuna anlatma kilo ver öyle gel dedi yaaaa o kadar kötü oldumki zaten yaşım ilerlemiş bi tane düşükle sonuçlanan hamilelik yaşamışım psikolojim çokda sağlam değil bu şekilde davranmak doğrumu yani bizlerin bu yolda neler çektiğini doktorların daha iyi anlaması gerekmezmi üstelik eş,m gitmek istemiyodu dün bulvarda yürürken karşımıza geldi bende gidip bi konuşalım dedim konuşmaktan ne çıkar dedim hay demez olaydım

sen kaç kilodasın sakıncası yoksa hatresim

senin doktor bu aralar herkese umutsuz konuşuyo demekki

bana ne dedi biliyomusun sen şimdi hamle kalsan ölürsün :53tansiyon vurur götürümüş töbe töbe sanki kilolu olupta anne olan hiç yok

ne saçma şey ya
ben 87 yle hamile kaldım tansiyonum da hep 8 e 4-5 falandı

saracım yine döktürmüşsün maşallah
annene kavuşmana az kaldı heee

doktorlar insanın psikolojisini çok etkiliyolar
ben her zaman ılımlı,güler yüzlü dr ları tercih ederim
dediğim dedik doktorlar bana sıkıcı gelir

bende öyle doktorları tercih ederim ama gidip konuşmadan bilemiosunki canım

ben diyetisyene gidip zayıflayacam ama zayıfladıktan sonra asla bu merkeze gitmeyecem

Olsun Saram sen sıkma canını,en azından Osmana gitmedim diye içinde ukte kalmaz.Hem var ya onda tedavi görsen adam kiloyu geç başka şeylerde de sıkar canını, özellikle yaş konusunda.Ben oraya daha gitmeden telefonda yaşımı söyleyince hiç bir problemin yoksa bile problem olarak yaşın sayılır dedi bana.Yumurtalarımın az ve kalitesiz olacağını düşünüyordu ama yaşımın çok altında yumurta toplandı, yumurtaların en çok 2 -3 tanesi döllenir dedi, 6 da 5 i döllendi.Yani adamı her seferinde yanılttı durumum.Şimdi de ya rahimden dolayı ya da yine yaşından dolayı yumurtaların öğrenemediğimiz kalite sorunu vardır büyük ihtimalle diyor. OFFFFF ne bileyim . Ya bu doktorlar gıcık ya da biz iyi şeyler duymak isztediğimz için söyledikleri hoşumuza gitmiyor doktorlara kızıyoruz.
Saram ben 70 kiloyum , Osmana giderken bu yüzden ben de fırça yiyeceğimi düşünüyordum ama bana hiç kilomu bile sormadı.Aslında bunun nedeni benim kilomu göstermeyişim.Beni görenlere kilomu söyleyince inanmıyorlar bana, doktor da anlamadı kilokmu.Çünkü kilom basenlerimde, pantolon gilmezsem kimse anlamıyor kilomu.

ben diyetisyene gidip zayıflayacam ama zayıfladıktan sonra asla bu merkeze gitmeyecem

öyle canım
git saracım ben de fırsat bulsam gidecem
zayıfla kız mis gibi incecik anne oluver

ya benim anlamadığım her şey dört dörtlük olsa doktaorda ne işimiz var onların işi zoru başarmak değilmi hiç bişey bulamazlarsa yaşı problem ediyolar benim anneannem 50 yaşında dayımı doğurmuş düşünsene yaşda sıkıntı değil yeterki Rabbim Ol desin

banada en az 70 kilo olmadan gelme dedi yani senin kilon onun krtierlerinin arasında

hatrescim boyun kaç senin?
maşallah çok kilon yok senin

Canım aslında öyle gıcık bir doktor değil Osman hoca.Evet sözünü esirgemeyen doğruları rahatlıkla söyleyen bir doktor ama ben hiç böyle bi tarafına rastlamadım inan.Acaba senin oraya gittiğin zamanda onun çok yoğun ve stresli olduğu bir zamana mı denk geldi acaba?
Boşver gitme bence de ne olursa olsun bence hastalarına hoş olmalı doktor.Doktor mu yok be Saram.
kocam namaz kılmadan koltukta uyuyup kaldı
şimdi napıyorum kalkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…