canlar yorucu bir gündü bu gün daha yeni oturdum valla sizlerden ne haber
güzel dileklerin ve dualarına amin diyorum hatresim...yüreği güzel bir insansın arkadaşım...keşke kapı komşusu olsaydıkta yanyana dertleşseydik canım benim...rananın iyileşmesine sevindim canım...aman hiç bir çocuk hasta olmasın ya...çok zor oluyor gerçekten...çok öpüyorum canım seni ve ranişi...
O zaman prensesim hayrına gel benim camlara da bi el at bacım, nolmuş yani insanlık ölmüş mü
Bence camlarımı gördükten sonra hiç de öyle demezsin, düşünsene temizlikçi tuttum bütün evin işi yapsın diye, kadın akşama kadar ancak camları bitirdi ve aldı gitti parayı
Bi daha da töbe ettim temizlikçiyeİşimin yarısı bana kaldı, param da gitti ağlasam mı gülsem mi bilemedim yani
bilmukabele canım...bende çok mutluyum sizin gibi insanları tanıdığım için canım...Naptın tızım, yoksam sen de mi temizlik işlerine giriştin benimle prenses gibi
Ben bugün bütün evi temizledim, geçen akşam yatılı misafirlerim vardı ya bayağı bir dağıttık ortalığı, çamaşır da vardı bayağı. Ama hallettim çok şükür , yarına gene misafirim var, yarında yemek işleriyle uğraşırım artıkım
Valla kapı komşusu olsak ne kaaaaaaaa hoş olurduolsun artık napalım bizde pc başı komşusuyuz ya ona şükredelim di mi
Gerçekten burada çok güzel dertleşiyoruz, deşarj oluyoruz paylaştıkça, iyi ki tanımışım sizleri, elhamdülillah
daha iyi çok şükür edacım...güzel dileklerin için saol bitanem...Allah büyüktür ne yapalım..bunada şükürler olsun...seni ve umutu çok öpüyorum canım benim...slm kizlar nasilsiniz ben bi kosusturmacadir gidoyorum pazar gunu tasiniyoruz esim yeni evle ilgili eksikleri gideriyor bense ev topluyorum cocuklarla cok zor oluyor tam kendimi kaptiriyorum ise biri altina yapiyo biri acikiyo biri emmek istiyo gorseniz cok komigim)
yeni eve gecince bi sure internetim olmayacak kizlar haberiniz olsun
saracim bozma moralini canim dr da olsa bazen gercekten dengesiz insanlar oluyor sende gitmeyiverirsin baska dr mu yok canim dimi ama...
prensescim nasilsin canim bu arada bende istiyorum boreeeekkk
musabida opuyorum canim
hatres canim nasilsin ranacik nasil gecmis olsun kabizlik cok kotu cocuklardA bi ara umutta olmustu
maonya canim yorma kendini kimse icin yaa bebegini dusun allah korusun o kalabalikta en son is yapacak kisi sensin bence
leylos nasilsin bitanem busemizde iyidor umarim insallah yemeside duzelir senide daha fazla uzmez...bende umutta bi sure calismistim gercekten cok zorlandim ve biraktim allah yardimcin olsun canim guc kuvvet versin sana umarim borclarin cabucak biterde izne ayrilir ranayla daha cok vakit gecirebilirsin
slm kizlar nasilsiniz ben bi kosusturmacadir gidoyorum pazar gunu tasiniyoruz esim yeni evle ilgili eksikleri gideriyor bense ev topluyorum cocuklarla cok zor oluyor tam kendimi kaptiriyorum ise biri altina yapiyo biri acikiyo biri emmek istiyo gorseniz cok komigim)
saracim bozma moralini canim dr da olsa bazen gercekten dengesiz insanlar oluyor sende gitmeyiverirsin baska dr mu yok canim dimi ama...
musabida opuyorum canim
hatres canim nasilsin ranacik nasil gecmis olsun kabizlik cok kotu cocuklardA bi ara umutta olmustu
maonya canim yorma kendini kimse icin yaa bebegini dusun allah korusun o kalabalikta en son is yapacak kisi sensin bence
leylos nasilsin bitanem busemizde iyidor umarim insallah yemeside duzelir senide daha fazla uzmez...bende umutta bi sure calismistim gercekten cok zorlandim ve biraktim allah yardimcin olsun canim guc kuvvet versin sana umarim borclarin cabucak biterde izne ayrilir ranayla daha cok vakit gecirebilirsin
Günaydın kızlar
Edacım allah kolaylık versin :) 2 çocuklaa düşünemiyorum taşınmayı
Saracım doktor bazen insan karşıdakine hiç ısınamıo
Bi mağzada bile ben satıcı ters davranınca almadan çıkıyrm
Heleki hayatımızı emanet edicemiz doktırlar
Ama şuda varki bende bi örneğim kilo verenlerin çoğu kendiliğinden gebe kalabiliyor
Allah kolaylık versin arkadaşım..bende yeni taşınan biri olarak valla çok zor...seni çok iyi anlıyorum...Allah yardım etsin arkadaşım benim...slm kizlar nasilsiniz ben bi kosusturmacadir gidoyorum pazar gunu tasiniyoruz esim yeni evle ilgili eksikleri gideriyor bense ev topluyorum cocuklarla cok zor oluyor tam kendimi kaptiriyorum ise biri altina yapiyo biri acikiyo biri emmek istiyo gorseniz cok komigim)
musabida opuyorum canim
hee gelem bacım canın sağolsun
musab a bak yeter
merak ettim senin camları boydan boya cammı ki
kızlar bugün musabı görenler bu ne ya dediler
senin canını çıkarıyor
başın dolanıyor peşinde olmaktan
hele kırıp döktükleri cabası
yememesi,uykusu,hiç ummadık yerlere girip çıkması
hele bugün koltuğa çıkmayı öğrendi
sonra hop bırakıyor kendini aşağı sanki tutacakmışım gibi
anladılar çok hiperaktif bir çocuk olduğunu
dışarda sus pustur oysaki kucağımdan inmez
normal halini gördüler işte
ben zevkle peşindeyim ama
bazen çok yoruluyorum ama onun canı sağolsun
misafirlerimi gönderdim evimi temizledim
çok güzel bir gün geçirdim
şimdi oturuyorum ve gözümden uyku damlıyor
ancak bizim velet cin gibi maşallah
hatresim bugün osman hocayla görüşmeye gittik eşimle beraber müsaitti hemen görüştük çok beklemedik ancak daha ben yaptığım testlerden bahsetmeye başlayınca doğru dürüst dinlemeden direk kilomu sordu ve kilo vermessen asla tedaviye başlamam dedi ben hala bi sorun olmadığını testlerin temiz çıktığını söylüyodumki hiç anlatma kilo ver öyle gel dedi ve daha önceki tüp bebek tedavilerinde şansımın % 70 olduğunu hatta daha fazla olduğunu söyleyince tüp bebekte % 70 şans asla yoktur ancak % 50 vardır dedi sana % 70 şans olduğunu kendisi söylememişmiydi
tamam kilo sorunum olabilir ama insan karşındakini dinlemeden lafı ağzına tıkıp kilo ver öyle gel dermi iyiki gidip konuştuk bugün aklımda kalmadı ama artık kilo verdikten sonra bile asla bu merkeze gitmem çocuğumuz olmuyo diye zaten psikolojimiz bozuk bide böyle davranıp iyice morali sıfır etmek doğrumudur acaba
slm kizlar nasilsiniz ben bi kosusturmacadir gidoyorum pazar gunu tasiniyoruz esim yeni evle ilgili eksikleri gideriyor bense ev topluyorum cocuklarla cok zor oluyor tam kendimi kaptiriyorum ise biri altina yapiyo biri acikiyo biri emmek istiyo gorseniz cok komigim)
musabida opuyorum canim
hatresim bugün osman hocayla görüşmeye gittik eşimle beraber müsaitti hemen görüştük çok beklemedik ancak daha ben yaptığım testlerden bahsetmeye başlayınca doğru dürüst dinlemeden direk kilomu sordu ve kilo vermessen asla tedaviye başlamam dedi ben hala bi sorun olmadığını testlerin temiz çıktığını söylüyodumki hiç anlatma kilo ver öyle gel dedi ve daha önceki tüp bebek tedavilerinde şansımın % 70 olduğunu hatta daha fazla olduğunu söyleyince tüp bebekte % 70 şans asla yoktur ancak % 50 vardır dedi sana % 70 şans olduğunu kendisi söylememişmiydi
tamam kilo sorunum olabilir ama insan karşındakini dinlemeden lafı ağzına tıkıp kilo ver öyle gel dermi iyiki gidip konuştuk bugün aklımda kalmadı ama artık kilo verdikten sonra bile asla bu merkeze gitmem çocuğumuz olmuyo diye zaten psikolojimiz bozuk bide böyle davranıp iyice morali sıfır etmek doğrumudur acaba
slm kızlar nasılsınız gelemedim bikaçgündür unutmadınız demi bniiiiiiiiiii
Musaba bakarım sen yeter ki gel, he yaw duvardan duvara maalesef.
Millete çocuklarımızın normal halleri bile bazen abartı gelir çocukları eleştirirler ancak.Sen boşver onları, çocuktur tabiki aktif olacak, rabbim bizleri de sabırlı eylesin inşallah.
Saram Osman' nın kilolu hastalara direk söylediği şey tedaviden önce kilo vermeleriymiş bunu ben de diğer topicten öğrendim.Hatta bu yüzden kızdığı bayağı hastalar varmış ama buna rağmen Osman' ı yine de tercih etmişler.
Ama sen Memorial' i araştırıyordun ya zaten o yüzden sana bir şey söylemek istememiştim. Hem boşver sıkma canını, bu senin şahsına yönelik bir durum değil tatlım.Diğer topiğe bir göz atsan kilo yüzünden bayağı kızdığı kişiler olmuş ama doktor olarak tutumundan memnun oldukları ona da ses çıkarmamışlar.
Canım bize de yumurta ve spermleri görmeden somut hiç bir şey söyleyemem demişti, embriyolara göre tutunma şansına % 70 dedi
Saram biz de az önce ordaydık yeni geldik.Bizim de her şey süper görünüyorken olmamasını tıbben iki nedene bağlayabiliriz dedi.Biri rahimle alakalı bir sorun vardır gözümle görmem lazım dedi rahim içini ( yani histeroskopi ) ya da yaşından dolayı yumurtalarının kalitesi düşüktür o nedenle tutunmuyor dedi.
Önümüzdeki ay histeroskopiye karar verdik ondan sonraki ay da transfer. Eğer ( inşallah Rabbim o zaman nasip eder, mahrum etmez) dondurulmuş transferinde de netice negatif olursa ondan sonra boşuna vaktinizi ve paranızı harcamayın dedi
Canım evin hayırlı olsun. Rana iyi şimdi çok şükür teşekkür ederim canım
slm kızlar nasılsınız gelemedim bikaçgündür unutmadınız demi bniiiiiiiiiii
selam kızlar
dolu dolu bir gün daha geçirdim
bu arkadaşlar devamlı musab kadar sessiz sedasız söz dinleyen çocuk yok diyolardı gördüler anyayı konyayı
inş bu sefer olur canım ya hiç ümidini yitirme herşey Rabbimin elinde ol desin yeter ki
Ne güzel senin için hoş bir gün olması.
Demek Musab milleti şoka uğratmış heeeeYeyim men onu ama çok bal annesi, maşallah subhanallah
Canım inşallah bu sefer nasip eder Rabbim, ne bileyim doktor bayağı bi umutsuzdu
Gerçi veren Rabbim, şimdi doktor da hiç bir sorun yokken tıbben bi mani göremiyorken net bişyede diyemiyor.
Offf can sıkıcı şeyler ama Mevlanın takdiri.
aynen öyle canım
sen içini ferah tut hatresim inş olur
Ne güzel senin için hoş bir gün olması.
Demek Musab milleti şoka uğratmış heeeeYeyim men onu ama çok bal annesi, maşallah subhanallah
Canım inşallah bu sefer nasip eder Rabbim, ne bileyim doktor bayağı bi umutsuzdu
Gerçi veren Rabbim, şimdi doktor da hiç bir sorun yokken tıbben bi mani göremiyorken net bişyede diyemiyor.
Offf can sıkıcı şeyler ama Mevlanın takdiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?