merhaba kızlaaaaaaaar
herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun
Bende eşimin haladındaydım misafiri vardı ona yardıma gittim toplamda 30 kişiydikkk çok yoruldum ayaklarım ağrıdııı
Saolsun oda hamilesin geç otur hiç demedi
Ama kv den iyi en azından doğumumda bana yardım edecek tek kişi o
hatres akşam candan erçetin konseri var gidiyomusun
Haklısın hatres
Bazen sancım oluyo kv hiç geç otur bile demez ama lekem fakan ıldunda annemlerin yanında ben sana yat diyorum sen durmuosun der
Aslında bütün insanlar nankör ve edende bir etmeyende
Ben insanları tanıdıkça daha farklı düşünüyorum, anlıyorum ki biz kendimizi düşünmek zorundayız yoksa inan kimse kimseye acımıyor bile
İyi niyetli insanları maalesef saf yerine koyup işini görme taraftarı çoğu insan.
Yine de Rabbim bizi iyi niyetli hayırlı insanlarla dostlarla karşılaştırsın diyorum çünkü sosyal bir varlığız ,birbirimize muhtacız, tek başımıza da yaşayamayız.
Geçen gün misafirlerim vardı ya , bayağı bi koşuşturdum, gürültü patırtı curcuna da bayağı vardı hele de yatılı olunca. Ama sohbet etmek, birlikte yemek içmek, Rana' nın misafirin çocuklarıyla kaynaşıp oynaması bunlar da işin güzel tarafıydı açıkcası. Hatta çocuk onlar gidince bayağı bir ağladı neden gidiyorlar diye.
Ayyy cnmmm oda yalnızlıktan ağlamıştır.kreşe falan gitmiomu rana
böbrek yağını hiç bilmiyorum canımbizde bu köftenin başka bi versiyonunu yapıyoruz dışı aynı ama içi böbrek yağı soğan pul biber ve tuz karışımından oluşan harçla dolduruyoruz çok lezzetli oluyo
Evet Saram bugün hava süperdi yani, biz de eve yeni geldik.
Korupark güzeldir iyi etmişsiniz, yarasın size.
Merkezde de bir iki yerde İskender kebabını yapan iki yer var onlarınki de çok süper
Hadi annen geliyomuş gözün aydın...
Osman hocaya gidip görüştünüz mü? Ben perşembe günü yine gidicem görüşmeye.
Prensesim ancak bol bol taze sebze ve meyve yiyecez artık.Gerçi onlarda da her ne kadar hormon karıştırılmış falan dense de en azından domuz momuz katkısı oraya kadar inemez, Allah' ım bizlere yardım etsin.
Ben annemle beraber olduğum zaman çok sık köfte yapardım ama böyle tek başıma nedense zevk vermiyor bana bu köfte işleriyle uğraşmak.
böbrek yağını hiç bilmiyorum canım
öyle yaparız da yine yeterli olmaz ki vitaminleri
kızlar öyle çok yorgunum ki
gün boyu temizlik yaptım
yarın çok kalabalık misafirim var
pasta falan derken bu saat oldu
musabı uyuttum şimdi uyuyayım ben de
Günaydın...
Hayırlı sabahlar...
Sabah- ı şerifleriniz hayrola efendim...
Sevgili topikdaş arkadaşlarım...
Nasılsınız iyi misiniz:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Beni soracak olursanız eh işte orta şekerli kayfe gibiyim, idare ediyorum...
Yahu kızlar yarın tohtor amcama randevum var ve ne hitmetse ilk kez gidiyormuşum gibi heyecanla karışık bir stres halindeyim ben:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Acep ben niye böyleyim, ne ola ki:44::44::44::44::44:
Tohtor amca beni dövücek mi yoksam:18::18::18::18::18:
Neyse rabbim hayreyler inşallah, gerçi tohtor amca gayet nazik ama ne bileyim işte hasta psikolojisi heral
Canım sağlıklı olsun az olsun ama di mi? Kız atalarımız ne bulmuşlarsa az ya da çok onu yemişler. Hepimize taş çıkartırcasına sağlıkları yerinde, ya biz, bizden sonraki nesil
Babaannem 90-95 yaş civarında vefat etti, sadece son bir kaç ay kötüledi, ömrünün diğer zamanlarını hep sağlıklı taş gibi yaşadı valla. Ben Eylül ayında soğuktan donarken o bana sen ne biçim gençsin deyip dalga geçti kendisinin ise zerre kadar üşümediğini bilirim ( o zamanlar ben 20, kendisi 70 yaşlarındaydı yani)
Ne yediğimizi bile bilemiyoruz artık yaw:44::44::44::44::44:
Gene biz iyi ki yaşıyoruz bence
Canım sana kolay gelsin zaten yeterince yorulmuşsun bir de şimdi hizmet aşaması var, gerçi yatıya kalmayacaklar en azından.
Benim misafirlerimin geneli yatılı, böyle olunca dinlenmek de ele geçmiyor. Geçen gün adetimden temizlendiğim için banyo yapmam lazımdı ama ancak misafirler gittikten sonra yapabildim, biraz daha geç gitmiş olsalardı banyo yapamadığım için namazlarımı kılamayacaktım neredeyse.
gaz kaynaklımıydı bilmiyorum ki canım..kakasını falanda yapmıştı ama...şuan daha iyi şükürler olsun...sizinde iyi olmanıza sevindim prensesim...musab iyi canım
sen nasılsın ?
busenin de gazı mı varmış acaba musab gece öyle ağlayınca genelde gazdan oluyor
Valla benim camlarımı da yağmur batırdı ama silmeyecem işte, çünkü hem çok kirli değiller hem de benim camları silmek yürek gücü istergünaydın kızlar
ne güzel karşılama oldu benim için
haklısın canım
maşallah babaannene ben yazın bile üşüyorum bazen
yok yatılı değiller yatılı çok zor gerçekten
geçen gün yağmur yağmıştı pencerelerim batmıştı
salonun camları kaldı bir de 2 balkon sonra burdayım
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaar
herkese güzel bi gün diliyorum
hatresim dün öyle yorgundumki kızkardeşim ve eşim gidelim dedi candan erçetin konserine ama gitmedim onlarıda göndermedimçay yapıp evde keyif yaptık
bugünde gezip tozup eğlenecez kocişimle tabiki alış veriş yapcez
prensesim sana kolay gelsin misafir ağırlamak hem zor hem zevkli bi iştir
ranişimide yirim men nazlı prensesim menim o kimseye kıyamıyo ama diğerleri onu dövüyo heeee poposunu yesinler kızımın
gaz kaynaklımıydı bilmiyorum ki canım..kakasını falanda yapmıştı ama...şuan daha iyi şükürler olsun...sizinde iyi olmanıza sevindim prensesim...
aynen öyle canımhatresim dün öyle yorgundumki kızkardeşim ve eşim gidelim dedi candan erçetin konserine ama gitmedim onlarıda göndermedimçay yapıp evde keyif yaptık
bugünde gezip tozup eğlenecez kocişimle tabiki alış veriş yapcez
prensesim sana kolay gelsin misafir ağırlamak hem zor hem zevkli bi iştir
ranişimide yirim men nazlı prensesim menim o kimseye kıyamıyo ama diğerleri onu dövüyo heeee poposunu yesinler kızımın
iyi canım ben de sevindim
gaz kaynaklımıydı bilmiyorum ki canım..kakasını falanda yapmıştı ama...şuan daha iyi şükürler olsun...sizinde iyi olmanıza sevindim prensesim...
Valla benim camlarımı da yağmur batırdı ama silmeyecem işte, çünkü hem çok kirli değiller hem de benim camları silmek yürek gücü ister
Evime her gelen diyo abo bu ne kaaaaaa cam
Günaydın tızım sana da
İyi etmişsin beKonser deneymiş , konsere gitseydin eminim evinizde eşin ve kardeşinle aldığın hazın çok azını alırdın.
Yani bugün kocişin ceplerini boşaltacan he mi
Ben de mutfağımda küçük bir tvim vardı bozulunca yeni bi tane alalım dedim eşime.Dün gittik aldık şimdi kurdum mutfağıma lcd tvmi çok şeker oldu, beyaz renkli
Kadının bütün vakti mutfakta geçiyor, o yüzden tv canımın sıkıntısı alıyordu bozulunca baktım onsuz olmuyormuş
He ya teyzesi benim kızım kıymaz kimseye ama bazı çocuklar canavar gibi ama ha.
Bayramda akrabalara gitmiştik, kızları Rana' yı çok üzmüştü, anne bu çocuk çok yaramaz, bana tötü sözler söylüyor diyordu yavrum.
Ama iki gün önceki misafirlerimin de oğlu Rana' yı üzen kızı bayağı bir perişan etmiş.Onlara dedim kızımı üzmüştü diye, onlar dedi ki dinsizin hakkından imansız gelirmiş
Canım geçmiş olsun Buse hala iyileşemedi he mi:44::44:Çocuklar böyle işte.Dün de Rana kabız olmuştu belki 7-8 kez tuvalete gittik yapamadı ağla ağla mahvetti kendini.Kayısı yedirdim ama kayısı etkisini gösterene kadar uyudu yavrum.
Yav kızlar bissürü işim var evi temizleyecem niye beni lafa tutirsiniz ulennnnnnn
geçmiş olsun canım sizede ya...kabızda kötü oluyor fitil falan koysandın keşke..çocuk o kadar ızdırap çekmezdi...gerçi çocuklar onuda koydurmuyorda...Rabbim hiç bir çocuğu hasta etmesin tek duam odur yani...gerçekten zor oluyor...evde olmanın çocuğunun yanında olmanın kıymetini bil hatresim...ben bazen çalıştığıma pişman oluyorum ....evden kaçarak çıkıyorum..eve gidiyorum yavrum ağlayarak kucağıma atlıyor...benden başka kimse yemek yediremiyor...artık annemden yemek te yemiyor huylarını çok değiştirdi..çok üzülüyorum çok...Valla benim camlarımı da yağmur batırdı ama silmeyecem işte, çünkü hem çok kirli değiller hem de benim camları silmek yürek gücü ister
Evime her gelen diyo abo bu ne kaaaaaa cam
Günaydın tızım sana da
İyi etmişsin beKonser deneymiş , konsere gitseydin eminim evinizde eşin ve kardeşinle aldığın hazın çok azını alırdın.
Yani bugün kocişin ceplerini boşaltacan he mi
Ben de mutfağımda küçük bir tvim vardı bozulunca yeni bi tane alalım dedim eşime.Dün gittik aldık şimdi kurdum mutfağıma lcd tvmi çok şeker oldu, beyaz renkli
Kadının bütün vakti mutfakta geçiyor, o yüzden tv canımın sıkıntısı alıyordu bozulunca baktım onsuz olmuyormuş
He ya teyzesi benim kızım kıymaz kimseye ama bazı çocuklar canavar gibi ama ha.
Bayramda akrabalara gitmiştik, kızları Rana' yı çok üzmüştü, anne bu çocuk çok yaramaz, bana tötü sözler söylüyor diyordu yavrum.
Ama iki gün önceki misafirlerimin de oğlu Rana' yı üzen kızı bayağı bir perişan etmiş.Onlara dedim kızımı üzmüştü diye, onlar dedi ki dinsizin hakkından imansız gelirmiş
Canım geçmiş olsun Buse hala iyileşemedi he mi:44::44:Çocuklar böyle işte.Dün de Rana kabız olmuştu belki 7-8 kez tuvalete gittik yapamadı ağla ağla mahvetti kendini.Kayısı yedirdim ama kayısı etkisini gösterene kadar uyudu yavrum.
Yav kızlar bissürü işim var evi temizleyecem niye beni lafa tutirsiniz ulennnnnnn
aynen öyle canım
ben çok severim büyük camları
çamur gibi olmuştu mecbur sildim
geçmiş olsun canım sizede ya...kabızda kötü oluyor fitil falan koysandın keşke..çocuk o kadar ızdırap çekmezdi...gerçi çocuklar onuda koydurmuyorda...Rabbim hiç bir çocuğu hasta etmesin tek duam odur yani...gerçekten zor oluyor...evde olmanın çocuğunun yanında olmanın kıymetini bil hatresim...ben bazen çalıştığıma pişman oluyorum ....evden kaçarak çıkıyorum..eve gidiyorum yavrum ağlayarak kucağıma atlıyor...benden başka kimse yemek yediremiyor...artık annemden yemek te yemiyor huylarını çok değiştirdi..çok üzülüyorum çok...borcum harcım olmasaydı biraz büyüyene kadar ücretsiz izne ayrılacaktım ama malesefff şartlar zorluyor insanı....amannnnnnnnnn bıktım bu hayattan valla...bazen çok moralim bozuluyor ya...
aynen öyle canım
ben çok severim büyük camları
çamur gibi olmuştu mecbur sildim
güzel dileklerin ve dualarına amin diyorum hatresim...yüreği güzel bir insansın arkadaşım...keşke kapı komşusu olsaydıkta yanyana dertleşseydik canım benim...rananın iyileşmesine sevindim canım...aman hiç bir çocuk hasta olmasın ya...çok zor oluyor gerçekten...çok öpüyorum canım seni ve ranişi...Canım ya üzüldüm şimdi, çalışan anne olmak gerçekten zor çok haklısın. Ben de Rana için çalışmıyorum zaten, çevremdeki çoğu insan mesleğine neden dönmüyorsun diyor bana.Ben de yavrumu ancak anneme bırakırım o da zaten benden çok uzakta , o yüzden diyorum çalışmam da geri kalsın.
Sen de sıkma canını mutlaka seni mecbur tutan nedenlerin vardır haklı olarak. İnşallah geçer bu sıkıntıların canım.
Arkadaşımın biri de eşinin zoruyla çalışmaya başlamıştı o kadar zor günler geçirdi ki aldığım paraya lanet ediyorum bazen demişti ama şimdi kız büyüdü rahatladı senin de öyle olur merak etme
Canım Rana poposuna değil fitil yıkamama bile izin vermiyordu ağrıdan , kayısı yedirdim bugün çıkardı da rahatladı sonra da başladı sevinçten kahkaha atmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?