kızlar bugün eşimin doğum günü ona sürpriz hazırlıyorum sevdiği yemekleri yapacam kalpli çikolatalı pasta aldım kırmızı mumlar ve müzik eşiliğinde masa hazırlayacam hediyesinide aldım çok heyecanlıyım ömrümün aşkıyla bir ömür beraber yaşamak ve yaşlanmak istiyorum inşallah bu mutuluğumuz bir bebeklede taçlanacak
Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498 Eki Görüntüle 876498
Ne güzel Saram Allah eşine de sana da hayırlı , sağlıklı bol çocuklu bereketli uzun ömürler nasip etsin canım
Şu kalpler ne güzel ya
Sanki benim doğum günümü kutlamışsın gibi heyacanlandım kız
Hediyeler, pastalar, müzik hııııı
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
oooooooooooooooooo NASIL SÜRİZLERDE HAZIRLARMIŞ NİCE YILLARA BİRLİKTE YAŞANIN İNŞ
menümü söyleyeyim soframın resminide çekebilirim isterseniz
karalahana çorbası ( eşimin en sevdiği çorba)
karalahan sarması (eşimin en sevdiği sarma)
adana kebap ( ilk kez deniyorum evde bakalım nasıl olacak)
salata
turşu
veeeeee kalpli çikolatalı pastamız
ayran,vişne suyu
ilerleyen saatlerde salep yapacam
kestane pişirecem
veeee çerez ve meyva
adana kebaplarımı fırından çıkardım çok güzel oldu kızlar bi ara isterseniz tarif veririm
Kızlar akvaryum bakan var mı aranızda , balığım yüzmüyor :44:
Adeta ruh gibi
Oooooooooooooooooooo
Biz de gelek mi
Bunları tek başınıza mı yiyeceksiniz
Özellikle kestanelerden istiyom
Senin rejim güme gitti yani
Resim de çek tabi
Kestane kebab lafını
adana kebab yemesi çoh sevap şeklinde değiştiriyorum
Tarif alalım hemmen, foto da
benim fanusum vardı canım balıklarım öldü dahada almadım ama en kısa zamanda alacam
cama vur bakalım yüzmüyosa yada baş aşağı yüzerse bilki gidicidir canım ama uyuyoda olabilir camı tıkırdat bakalım
Yok canım çok şükür ölmemiş ama iki gündür gidip aşağıda uzanıyor hareketsiz bir şekilde. Arada kalkıp yüzüyor ama eskisi gibi canlı değil.İlk önce bu balğım tekti 15 gün kadar, sonradan 7 tane daha aldık acaba onlardan bi hastalık mı bulaştı hayvanın psikolojisi mi bozuldu neder anlamadım gitti:44:
Suyu da gayet temiz, 20 gün oldu hiç temizledim temiz olduğu için, ama yine de temizlesem mi diyorum acaba:44:
bu gece rejim ertelendi canım özel bi gece ama olsun o kadar dimi hem yemeği abartsakta spor yapacaz fenamı eritirim ben yediklerimi
tarifi yarın yazayım şu anda zamanım yok canım ama resim çekecem
bu gece rejim ertelendi canım özel bi gece ama olsun o kadar dimi hem yemeği abartsakta spor yapacaz fenamı eritirim ben yediklerimi
tarifi yarın yazayım şu anda zamanım yok canım ama resim çekecem
amin canım sağol
evet canım bu gece uzuuuuuun olacak besbelli biliyorum
senin doğum gününüde kutlarım kız aşkolsun yeterki sen bana gününü söyle
amin canım sağol
sara meraba yazın dikkatimi çekti umarım en kısa zamanda kalbinde ne varsa rabbim onu nasip etsin.bende geç hamile kalanlardanım birçok kür,birçok ilaç tedavisi ve tutmayan 2 tane aşılama.senin durumun ne anlatırsan sevinirim yardımcı olabileceğim bişey var mı?
sara meraba yazın dikkatimi çekti umarım en kısa zamanda kalbinde ne varsa rabbim onu nasip etsin.bende geç hamile kalanlardanım birçok kür,birçok ilaç tedavisi ve tutmayan 2 tane aşılama.senin durumun ne anlatırsan sevinirim yardımcı olabileceğim bişey var mı?
Geceniz hem uzun hem de bereketli olsun inşallah canım, kız baksana sen madem hala doğal gebe kalmaya çalışıyorsan incir kürü, ve soğan kürünü denesen, daha önce yaptın mı hiç acaba:44:
Böyle hamile kalanları gördükçe yapasım geliyor benim de, her cuma İbrahim Saraçoğlu' nu dinledikçe galeyana geliyorum
Benim doğum günüm 6 şubat, unuttun mu ben senden 1 gün büyük olarak ablan sayılıyorum
Hay Allah , geçmiş olsun canım yabardaklarını dolaptan çıkarırken nasıl olduğunu anlamadım elim dolaba çarptı kırıldı ve elimi kestim
soğan kürü değil ama incir kürünü uygulamıştım ve çok işe yaramıştı inanırmısın o ay yumurtladığımı farketmiştim ama benim kilo vermem lazım tızım tek çaresi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?