Sabırla Bebeğini Bekleyenler

h.b canım.malesef ne kür,ne ilaç ne de aşılamam tuttu.
yaptığım kürler soğan,havuç-incir,bal tarçın çörek otu kürleriydi.
ilaç olarak klomen tedavisi gördüm göbekten gonalf 75ml iğne yapıyodum.
en son 2 klomen tedavisi arkasından 2 defa aşılama oldum tutmadı.
3.aşılamaya başladık ve dr um hiç yumurta oluşmadığını ve aşılamayı iptal ettiğini söyledi arkasından bi mucize oldu bir hafta sonra hamile kalmışım kendiliğinden sonuç olarak şunu dicem evlendiğim ilk günden itibaren çocuk istemiştim kafam hep bu konuyla doluydu ne zaman kafamdan çıktı bu sorun ki o ay hamile kalmıcamı biliyodum kafam o yüzden rahattı ve o ay hamile kaldım benim sorunumda sebebsiz infertilite bende ve eşimde bi sorun yoktu.

Canım ne güzel Rabbim sana da mucizesini göstermiş , tamamına da erdirir inşallah

Hay Allah , geçmiş olsun canım yaÇok fazla kesilmemiştir umarım.

İnşallah gidecek o kilolar, sen bu hızla gidersen verirsin Allah' ın izniyle

parmağımı kestim canım yaaaa neyseki çok fazla kanamdı durdu sardım şimdi

kilolar gidecek gitmek zorunda dimi ama o kadar çabalıyorum

maşallah canım Allah tamamına erdirsin kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

herkes aynı şeyi söylüyo biliyomusun kafadan atmak lazımmış ama nasıl

eğer sizde de aynı sorun varsa yani psikolojik sizin elinizde başka şeyler düşünün,başka şeylerle meşgul olun biliyorum bunu söylemesi kolay gibi ama yaşayan birisi olarak ne yapın ne edin atın kafanızdan.sürekli dua okuyun

^kale rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeh inneke semiuddua

inş canım
oğlum iyi olsun da
valla ben de bir zayıflıyım 2.düşünecem gibi gibi
canım ne güzel beraber geçireceğiniz nice güzel yıllar dilerim
tabiki bebişlerinizle birlikte
Kızlar akvaryum bakan var mı aranızda , balığım yüzmüyor :44:

Adeta ruh gibi
inş ölmez canım
benimki dipte kalıp 2.gün ölmüştü
ellerine sağlık canım
adana kebaplarımı fırından çıkardım çok güzel oldu kızlar bi ara isterseniz tarif veririm
müsait olduğunda ver tabi tarifini
bardaklarını dolaptan çıkarırken nasıl olduğunu anlamadım elim dolaba çarptı kırıldı ve elimi kestim
geçmiş olsun canım ya

çok güzel canım
çok mutlu olun inş

günaydın kızlaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun

AMİN

şimdi gelelim kebap tarifimize

malzemeler :

yarım kilo yarım yağlı kıyma

bir büyük kuru soğan

üç diş sarımsak

yarım demet maydanoz

tuz ve baharatlar (ben yedi türlü baharat kullandım bide ilaveten kimyon)

yapılışı:

soğanları ince ince kıyıp suyunu sıkıyoruz ,maydanozlarıda ince ince kıyıyoruz sarımsağı rendeliyoruz tuzu ve baharatlarıda katıp güzelce yoğuruyoruz sonra 10 - 15 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakıyoruz

sonra geniş olan çöp şişleri ıslatarak yumurta büyüklüğünde kopardığımız köfteleri şişe yayıyoruz elimizle şekil verip ızgaraya diziyoruz sonra hooop fırına ama sık sık kontrol edip diğer yüzlerini çeviriyoruz pişince pide ve közlenmiş biber eşliğinde servis ediyoruz

Saram sofran süper görünüyor ulennnnn
Orda olup da o kebabları götürmek vardı
Pastanın olduğu resim biraz karanlık pek görünmüyor pasta
Ellerine sağlık afilet olsun sana da enişteme de
günaydın kızlaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun

AMİN

Hayırlı cumalar canım, amin dualarına, bugün salavat da getirelim inşallah, cuma vaktinde

Bunu ben de denemeliyim, inşallah
Düşün ikinciyi bence de

İnşallah bu temizleme işleminden sonra gelir balıklarım kendine

Kızlar maviş balığım kendine geldi , tur atıp duruyor , demek ki su normalde temiz görünse bile onları rahatsız eden bir şeyler vardı

Neyse kimse yokken barim ben de gidim kahvaltımı yapim...

Son düzenleme:

beğenmene sevindim canım

tızım o sofrada pasta yok pastayı sonradan kestik onun resimleri var ama resimlerde eşimle biz varız o yüzden buraya atamam pastayı tek çekmeyide akıl edemedim

Kızlar maviş balığım kendine geldi , tur atıp duruyor , demek ki su normalde temiz görünse bile onları rahatsız eden bir şeyler vardı

balikların düzelmesine sevindim canım

Evet canım sonradan resimlere dikkatle bakınca ben de gördüm pasta değil kebabmış

Evet canım şimdi tahminimce su sıcaktı galiba balıklara göre sonradan eklediğim daha soğuktu üşürler dedim ama hepsi cin gibi oldular valla

balıkların japon mu yoksa lepistes cinsimi

Japonlar -5 dereceye kadar dayanabiliyor diğerleri biraz daha sıcağı seviyo ama haşlamayasın balikları

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
Pharmaa,
sara_28+
Kız bu ne oyunu ulen, seni çekip alamayrum

Saram mesajına 10 dakka engelinden dolayı cevap yazamıyorum canım. Çok oyun oynamayı bırak doktor amcalara da gitme

Tatlım ben de birazdan pazara çıkmak üzere hazırlanıyordum, gitmeden bi size bakayım dedim, gelince müsait olunca görüşelim inşallah

balıkların japon mu yoksa lepistes cinsimi

Japonlar -5 dereceye kadar dayanabiliyor diğerleri biraz daha sıcağı seviyo ama haşlamayasın balikları

Canım balıklarımın hepsi japon,biri teleskop japon. he yaw sıcaktan olabileceği hiç gelmemişti aklıma ama öyle çok sıcak değil de sanki ılık gibiydi suları:44::44::44::44:
Ama şimdi jet gibiler maşallah

biraz daha geçsin düşünücem

çok sevindim canım

oyun oynamayı bırakmam gerekecek gibi oooof oofff

doktora gidecem ama du bakalım

tama canım sen pazarını yap sonra görüşürüz

Japonlar çok sıcak su sevmez tızım mayıştırmışsın balikları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…