Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saram eşinin doğum günü kutlu olsun bir ömür mutlu sağlıkla kalın
ve tabiki evlatlarınızla

nazoşum hoş geldin canım nasılsın neler yapıyosun çok özledim men seni

hoşbuldum canım bende sizi özledim eşim iş değiştirdi 13 gündür evdeydi
geç kalk kahvaltıydı yemekti derken gelemedim bugün eşim yeni işine başladıda bende musaitim

Allah' ım diyorum ne zamana kaldık, düzgün ve sağlıklı beslenemediğimiz için bir oramız ağrır bir buramız
Yediklerimize ne kadar dikkat etsek de var yine çok eksiğimiz.
Ben de şimdi geldim pazardan, sırt ağrılarım gene zorladı beni, pardösümü çıkarıp kendimi bilgisayar koltuğuna attım dinlenmek için. Benim bu ağrılarımın romatizmal kaynaklı olduğunu biliyorum. Bitkisel kürler deneyeyim en iyisi:44:

Japonların soğukta yaşadıklarını biliyodum ama azcık da sıcak olunca ne bileyim mayışacaklarını
Neyse çok şükür ölmeden kurtardık Rabbimin izniyle hayvancıkları

hoşbuldum canım bende sizi özledim eşim iş değiştirdi 13 gündür evdeydi
geç kalk kahvaltıydı yemekti derken gelemedim bugün eşim yeni işine başladıda bende musaitim

eşinin işi hayırlı olsun nazocum artık eşin işte olduğuna göre daha sık gel tamam mı

geçmiş olsun tatlım bende elimin ağrısının romatizmal olduğunu düşünüyorum çünkü sıcak suyla ovdum biraz şimdi daha iyi

Evet hep bu soğuktan zaten hastalıklar.
hatres huuuuuuuuu nereyesun

Bacım ben buradaydım emme sen yohtun, e şimdi gene yohsun

Evet hep bu soğuktan zaten hastalıklar.

Bacım ben buradaydım emme sen yohtun, e şimdi gene yohsun

tatlım yemek yapmaya gittim denk gelemedik bi türlü

akşama ne yemek yapıyosun ben nohutlu bamya yemeği yaptım bide patates haşladım

tatlım yemek yapmaya gittim denk gelemedik bi türlü

akşama ne yemek yapıyosun ben nohutlu bamya yemeği yaptım bide patates haşladım
Canım benim dünden kalan brokoli çorbam,zeytinyağlı kerevizim bir de makarnam vardı o yüzden bugün yapmadım bir şey.

kızlarrrr
çok hastayım bennn:2::2::2:

Canım çok geçmiş olsun grip mi oldun? Allah şifalar versin.

Canım benim dünden kalan brokoli çorbam,zeytinyağlı kerevizim bir de makarnam vardı o yüzden bugün yapmadım bir şey.

daha ne olsun canım ellerine sağlık afiyet olsun

dün bayağı yeşillik aldım onları temizleyip poşetlemem lazım ama elim ağrıyo nasıl yapacam bilmiyom yardıma gelsenize bacılar

daha ne olsun canım ellerine sağlık afiyet olsun

Di mi ya, efferim biye
dün bayağı yeşillik aldım onları temizleyip poşetlemem lazım ama elim ağrıyo nasıl yapacam bilmiyom yardıma gelsenize bacılar

Çok mu aldın ki, derin dondurucuya mı atıcan, yoksa alt bölmeye mi?Eğer alt bölmeye koyacaksan temizlemeden at canım hiç uğraşma

Ha yardıma gelirim ama bir şartla

Ele bedavaya yardım olmaz bilirsen menfaat dünyası

Canım çoh çay istir koy çayı da hemmen damlayam, yanına da fındık koy
( biraz fazla oldum emme olsun bacım del misin yapcan tabi)

geçmiş olsun canım noldu yaaaaa

topiğimize nazar değdi

sağolun kızlar
gripki ne grip çok kötüyüm
zaten her ayın 1 haftasını griple geçiriyorum
grip aşısı mı yapsam acaba

Di mi ya, efferim biye

Çok mu aldın ki, derin dondurucuya mı atıcan, yoksa alt bölmeye mi?Eğer alt bölmeye koyacaksan temizlemeden at canım hiç uğraşma

heee efferim siye

yok canım derin dondurucuya atmayacam salata için aldım hergün salata yapıyorum yaaa temizleyip poşete koyup buzdolabına koyuyorum salata yapacaüım zaman çok rahat oluyo hem öyle daha çok dayanıyo bozulmadan

istediğin çayla fındık olsun canım lafımı olur hemen çayı demliyom sen gel

sağolun kızlar

tatlım musabtan dolayı dinlemiyosunda bağışıklık sistemin zayıf düşmüştür grip aşısını girp olmadan önce yapmalısın biliyosun dimi

bol bol dinlenmeye çalış ve C vitamini al musaba annenler baksın bi süre en azından sen iyileşene kadar olmazmı

sağolun kızlar

Canım grip aşısını profesörün biri çok yersiz görüyor, hem gribi tetikleyen onlarca virüsten sadece bir virüse karşıymış bu aşı.
Yıkayıp da mı koyuyorsun, hele de bana da ayrıntılı, çünkü ben de yeşillik çok severim, ama bi bakıyorsun hemen bozulmuşlar.Geçen gün eşimin dayısının köyüne gittik bir sürü soğan topladım bahçeden, çürümesinler diye kağıda sarıp attım ama yine de çabucak tüketmek lazım bozuluyorlar yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…