Sevgili sara_28; anketlere katılım icin cağrıda bulunabilirsiniz fakat isim vererek oy toplamak yasak. Dikkat edelim lütfen.
bunu bilmiyodum canım dikkat ederim uyarın için teşekkürler
kızlar kk en leri diye yarışma başlamış aşağıda vereceğim linke bakarmısınız benim favorim egunal desteklerinizi bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670973-marifetli-kk-ascisi.html
sağol canımmmşimdi aradım iyilerimiş
canım ben çiçek delisiyim zaten iyi ki süsledin topiği
Allah kolaylık versin ateş olunca insan çok korkuyor
Mutlaka tayfadan ektileniyordur tabi. Canım doktor demedi mi peki bu bebek olabilir diye.çünkü bir kere ben de öyle oldum adetim erken geldi sandım, doktor eline parça gelince kız sen düşük mü yapıyorsun dedi hastaneye tahlile gönderdi ama ben gittiğimde bayağı zaman geçmişti vardıysa bile değerler düştüğü için olsa bile anlaşılmazdı zaten diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı canım , inşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz.ben de kendimden çok rana için istiyorum, artık anne ben kardeş istiyorum diyor, anne ben yalnız çocuk olmak istemiyorum
canım bende eguşu destekliyorumm ve hatersi oyun kurdu olarak aday gösterdim
iyi ya sevindim, gözünüz aydın çok şükür, bi dahada hastalanmasınlar
aman allahım neeeeeeeeee
Kız zavallı ben ne zaman oyun oynamışım:44::44::44::44:
Yeterim bacım sen beni sara ve leyloşla karıştırmayasın
Canım bu forumlardan sorumlu üyelerin de gözünden hiç bişe kaçmıyo, nerden bulurlar hemen:44:
canım bende eguşu destekliyorumm ve hatersi oyun kurdu olarak aday gösterdim
Canım ben çiçek delisiyim zaten iyi ki süsledin topiği
Allah kolaylık versin ateş olunca insan çok korkuyor
Mutlaka tayfadan ektileniyordur tabi. Canım doktor demedi mi peki bu bebek olabilir diye.Çünkü bir kere ben de öyle oldum adetim erken geldi sandım, doktor eline parça gelince kız sen düşük mü yapıyorsun dedi hastaneye tahlile gönderdi ama ben gittiğimde bayağı zaman geçmişti vardıysa bile değerler düştüğü için olsa bile anlaşılmazdı zaten diye düşünüyorum.
Hakkında hayırlısı canım , inşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz.Ben de kendimden çok Rana için istiyorum, artık anne ben kardeş istiyorum diyor, anne ben yalnız çocuk olmak istemiyorum
Hatres oyun oynuyomu ben niye bilmiyorum uleeeeeeeeeen
Iyi olmalarına sevindim canım
hatres oyun oynuyomu ben niye bilmiyorum uleeeeeeeeeen
iyi olmalarına sevindim canım
yok canım demedi ama parçaya dikkatli baktı kokladı sonra dur içeriyi temizleyeyim dedi bi çeşit kürtaj gibiydi bende ondan şüphelendim normal adet olsa niye içeriyi temizlesin değilmi eğer öyleyse niye tutmuyo benim bebişler yaaaa
sağol canımmm yok oynamıyormuş ben karıştırmışım
sağol canımmm yok oynamıyormuş ben karıştırmışım
He yav ben de şaşırdım ben oyun mu oynuyorum:44::44::44::44::44:
Yeterim de bakayım çabıhhhh
ne bileyim canım ya:26::26::26::26:
oyun oynadığından kendi haberin bilem yoooook
Yeterim bacım menim, sen kuzuların başında sabahladın ya ondan hatların karışmış:111::111::111::111::111::111:
Neyseki mesele anlaşılmıştır
Allah seni tez zamanda anne ede he mi
Kız yohsam benden başka ikinci bi hatres mi var:44::44::44:
Kimmiş ooooo çabuh ortaya çıhsın, benim adıma oyunlar oynamak da neymiş
EVET DEVRELER YANDICANIM AMİNNNNNN ALLAHIM GÜZEL GÖNLÜNDEN GEÇENLERİN HEPSİNİ SANADA YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞŞ
bende çıkıp oya için mazeme alacağım ama hava kapalı canım hiiçççççistememekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?