Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin, doktorlar ne diyor nedenmiş acaba?

canım sağol grip olmuşlar demişti devlet has götürmüştük cuma gün gece yarında özelden kendi dr randevu almış annesi oraya gideceğiz canlarım benim bu havada atletle dolaşıyorlar evin içinde anneleri sabaha kadar uyumamış başında beklemiş kuzularımın sabah gittim biraz uyusun dinlensin diye inşşş yarına hafifler biraz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

paylaşımın için sağol canım çok faydalı bilgiler

İnşallah atlatırlar canım, acaba şimdi nasıl oldular:26::26::26:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sağol canım, dün akşama kadar sarhoş gibi dolandım evde kaç gündür de doğru dürüst yatamıyorum, gece 4-5 kez kalkıyorum.
günaydın kızlaaaaaaaaar

güzel bir hafta olsun herşey gönlümüzce olsun

Sana da günaydın canım, kk yı açtığımda bugünün erkencisi benim sandım ama bi baktım sen de gelmişsin.

heee bugün erkenciyim bende kaç gündür rahat uyuyamıyorum nedense

dün gecede huzursuz uyudum huzursuz uyandım iyi değilim bugün yani

sen nasılsın bugün canım

heee bugün erkenciyim bende kaç gündür rahat uyuyamıyorum nedense

dün gecede huzursuz uyudum huzursuz uyandım iyi değilim bugün yani

sen nasılsın bugün canım

Sersem tavuk gibiyim sanki:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
Allah Allah sen de uyuyamıyorsun demek:44:
Ben bazen öyle güzel dalıyorum uykuya Rana:
- Annneeeeee çişim deldiiiiiiiiiiiiii
Hopppppppppppp çişe gidiyoruz, eşim genelde benden sonra gelir yatağa, tam dalıyorum onun gelişinden hemmen uyanıyorum yine kaçıyor uykular.Bi de dün bel ve sırt ağrılarım çok kötüydü ama çok şükür bugün iyiyim, bi sersemliğim de geçse.
Dün doktoru aradım adetimin son günlerindeyim dedim histeroskopi için gün vermesi için.Tam temiz olman lazım , yarın ara ona göre söylerim dedi, ama hala lekeler geliyor, yarına arayayım en iyisi.Bu hafta yapıcaz hayırlısıyla inşallah.
Saram sen histeroskopiyi nasıl geçirmiştin:44:
De baaaaa bi şeyler, kafama takılıp duraayi

senin uykularının kaçma sebebi ranişim ve eniştem benimkide enişten ve tayfası

tatlım histereskopiden korkma evet doktorun doğru demiş tam temizlenmen gerek içeride ne var ne yok görebilmek için

ben spinal anestezili oldum belden aşağısını uyuşturdular ultrasondan bi yandan izledim bi yandan doktorum anlattı neler yaptığını aslında çoğu hasta gece hastanede kalmazmış ama ben bi gece yattım hastanede hem uyuşukluğum geç açıldı bu sebeple ayağa geç kalktım hemde kendimi iyi hissetmedim bide histereskopi sırasında rahimi çizmişti doktorum ve iki ay içinde tüp yapki boşa gitmesin demişti tabi çevresel ailesel koşullar izin vermediğinden yaptıramadık eşim şimdilerde hepten vazgeçti önce zayıfla diyo bende yaş gidiyo canım sıkılıyo bu arada çok basit bi işlem heleki doktorun uzmansa işinde ki senin doktor prof hiç korkma canım

gece 24 gibi konuştuk biraz iyiyler demişti canım bakalım ateşleri varsa dr götüreceğiz

Demek seninkiler de eniştem ve tayfası heeeee:44::44::44:
Hadi tayfayı anladımda bu enişteme ne oluyooooooo öleeeeeYa canım erkekler bazı şeyleri detaylı düşünemiyorlar, sen haklısın.Bizde de ben tedaviye geciktirdim eşim hep yaygara koparırdı yaşımız geçiyor diye.Sıkma canım bir ne dersek ni yaparsak da boş Allah demeyince gelmiyor bu veletler
Histeroskopi için teşekkür ederim.Keşke tüpü yapsaydınız canım ama hayırlısı kıszmet değilmiş demek ama canına yazık o kadar eziyet zahmet çekiyorsun neticede

enişten tayfasının etkisinde desem anlarsın heralde bi ara anlatırım sana

hem eziyeti biz çekiyoruz canım bu yüzden cennet anaların ayağı altında yaaa ve biliyomusun histereskopiden sonraki ilk onbeş gün ilişki yasak sonrasında bizde iki defa oldu ve o ay benim adetim çok sancılı ama öyle böye değil doğum sancısı gibi oldu ve aşırı kanamalı doktora gitmiştim kontrol için doktor muayene etti ve ciğer karası gibi büyük bi parça çıkardı dur içeriyi temizleyyim dedi eliyle temizledi ve sonrasında bana ilişki olup olmadığını sordu ilk onbeş gün olmadı dedim heeeh tamam dedi sanki hamilelikten şüphelenir gibi geldi acaba dedim yine hamile kaldımda kimyasalmı oldu sanki düşük yaşıyor dgibiydim o ağrılarımı sana anlatamam

Canım ben çiçek delisiyim zaten iyi ki süsledin topiği

gece 24 gibi konuştuk biraz iyiyler demişti canım bakalım ateşleri varsa dr götüreceğiz
Allah kolaylık versin ateş olunca insan çok korkuyor

Mutlaka tayfadan ektileniyordur tabi. Canım doktor demedi mi peki bu bebek olabilir diye.Çünkü bir kere ben de öyle oldum adetim erken geldi sandım, doktor eline parça gelince kız sen düşük mü yapıyorsun dedi hastaneye tahlile gönderdi ama ben gittiğimde bayağı zaman geçmişti vardıysa bile değerler düştüğü için olsa bile anlaşılmazdı zaten diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı canım , inşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz.Ben de kendimden çok Rana için istiyorum, artık anne ben kardeş istiyorum diyor, anne ben yalnız çocuk olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…