Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrr haters elleirne sağlık canım sarammmm

..............................................................

Son düzenleme:
kızlar dün akşam bugün için ıspanak çorbası yaptım yanınada patlıcan dizme var dünden kalan ne hamaratım dimi

Son düzenleme:
günaydın canım sanada hayrılı sabahlar nasılsın
Sağol canım iyiyim elhamdülillah, sabah namaza kalktım ondan sonra da uyumadım maşallah bana

günaydın kızlarrr haters elleirne sağlık canım sarammmm

Sağol canım gelseydiniz size de ikram ederdim

kızlar dün akşam bugün için ıspanak çorbası yaptım yanınada patlıcan dizme var dünden kalan ne hamaratım dimi

Ispanak çorbası güzel oluyor mu Saram:44:, benim sebzelerden çorba olarak denemediğim bi o kalmış heralde, onu da yapayım diyordum, fikrini alayım madem

Hamaratsın tabi tızım, bizim kocalarımız çok şanslılar bence, ohhh bizim denemediğimiz onların da yemediği yemek yok

Şimdi nette bir börek açımı videosu izledim de anammmmm adamlar ne marifetliler yaw
Yufkayı yırtmadan 3 metre kadar açtı adam yawww, bu yırtılmamamsının püf noktası sanırım büyütmeden önce yağlamasıydı ama yok anam ben o kadar gene açamam kesin yırtarım heralde
Şu çarşaf böreğini arkadaşlarım çok söylüyor bi gün onu da denemem lazım ama bizim kızlar bu sefer öteki duvarlarımı boyarlar
Rana ceza olarak eline bir sünger verdim hadi dolapları da sen sil dedimArada da tabi lafımı sokuyorum bana demesin mi:
Annneeeee özür diledim ya

Dün akşam Osman amcayla görüştüm ve cumartesi günü histeroskopi için karar aldık, sabah 10 da:18::18:
Aç gel dedi genel yapıcak anesteziyi, offff ya şu narkozun kokusu beni kötü yapıyor
Allah' ım inşallah bu kez hayırlısıyla nasip eder

Kız Sara patlıcan dizme de güzelmiş yawwww
Bunu da denememiştim, çocuk olsun hiç bu kadar uğraşamazsın gibi geliyor bana.

Gerçi insan istedikten sonra yapılır da ben bazen tembel oluyorum yemek konusunda

Son düzenleme:

maşallah canım namaza kalktında uyumadın madem niye topiğe gelmiyosun uleeeeen

hamaratım dimi

tatlım ıspanak çorbası çok güzel oluyo ben çok seviyorum bak sana tarifini yazayım hemen

bir baş kurusoğanı yemeklik doğra yağda çevir sararınca salçasını ekle kavur sonra bir çay bardağı pirinci yıkayıp ekle ondan sonrada yarım kilo kadar ıspanağı ekle suyunu koy tuzunu at karıştır kaynayınca altını kıs kısık ateşte pişsin zaten pişme süresi çok kısa pirinçler piştmi çorba hazır demektir ocaktan indirmeden beş dakka önce ya nar ekşisi yada bir limonun suyunuda sık muhteşem oluyo ben nar ekşisini tercih ediyorum

ranişime kızma tızım kıyamam ben ona o dağıtsın sen temizle işin ne

o kadar uzun böreği bende açamam hem hazır yufkadanda çok güzel börek oluyo bide benim görümcekler yufkayı açıyo kurutuyo zahmet edip banada veriyolar tava böreği falan yaparken çok güzel oluyo

Son düzenleme:

tatlım niye genel anestezili yapıyoki ne gerek var zaten kısa bi işlem gerçi doktorun daha iyi bilir ama ayyy ben iyiki bu doktora gitmiyorum hiç korkma canım dualarım seninle gör bak hiç sorun çıkmayacak

patlıcan dizme süpper ötesi bi yemek canım tarifini istersen veririm

aaaah aaaah çocuk olsunda ben aç kalıyım dermişiiiiiiiim ama sen inanma bende bu yemek aşkı varken gece yatmaz yinede yemek yaparım

Ya hu hemen geldim ya ne tızıyon be:18::18::18::18::18::18::18:
Tamam bi gün onu da deneyecem
Ispanak deyince aklıma balıklarım geldi de kız balıklarımın 4 tanesi öldüKaldı 4 tane daha ama onlar da suyun en dibinde duruyorlar gidiciler onlarda
Bi yerde bi hata oldu ama nerde anlamadım. sanırım suyun sıcak olduğunu düşünmekte yanılmışım, değiştirdim de, biraz tuz attım içine atılması gerekiyormuş acaba fazla mı geldi:44::44::44:
İlk balık öldüğünde Rana ne kadar ağladı, gerçi ben de duygulanmadım değil, delimiyiz ne:44:

Tarifi isterim tabi ama bu sene çok kıymam olmadı kurbandan, dışarıdan da pek almıyorum et ya da kıyma çok gerekmedikçe.Güvenemez olduk hiç bir şeye Olan kıymalardan da biraz içli köfte yapıcam inşallah.Kalırsa patlıcan dizme de olur.Ama yok yok tarifi alayım şimdi del sonra yaparım, çünkü ben kışın yaz sebzelerini de almıyorum, kafan karıştı de mi

He yav adamı görecektiniz eline aldın ip gibi oynadı hamurla ya
Evet canım o kurutulan böreklerde çok güzel oluyorlar
Canım genelde aneştezili yapıyorlar :44::44::44:
Evet kısa bir işlem ama acır diye mi acaba:44:Ne bileyim tızım ya ben ağrı eşiği yüksek bir insanım dayanamam boş vereyim de yapsın
Çocuk olacak Allahın izniyle aç da kalırsın uykusuz da meraklanma

Kız beni lafa tutma , ben senin gibi işte değilim burda çeneye takılınca yemeğim işim gücüm aksıyor , gideyim yemek hazırlıklarımı yapayım ara ara gelir bakarım he mi :)

Son düzenleme:

şincik önce patlıcan dizme tarifiyle başlayayım

kıymaya kuru soğan maydanoz tuz biraz bayat ekmek içi ve istediğin baharatları atıyosun yoğuruyosun sonra patlıcanlar güzelce yıkayıp alacalı soyuyosun birer parmak kalınlığında koparmadan dilimliyosun köfteleri bu dilimlerin arasına diziyosun yayvan tencereye diziyosun üzerine soğanları piyazlık doğruyosun domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğruyosun sivribiberlerin çekirdeklerini çıkarıp dilimliyosun ve bikapta salçalı sos yapıp üzerine döküyosun kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyosun enfes oluyo yanında pilavla ve yoğurtla hele çok güzel oluyo ama tabi, ben şimdi pilav yapmıyorum

tatlım tamam anestezili bi işlem ama spinalde olabilir genel uyutma her zaman risklidir ama senin doktorun prof ya bi bildiği vardır

kışın bende yaz sebzesi almamaya özen göstersemde bazen dayanamyıp alıyorum amaan şimdi yazı kışımı kaldı her mevsim her şey var sanki yazın yediğimiz sebzeler organikmi

çocuğum olacak Allahın izniyle bende inanıyorum olsunda kuzum ben aç kalıyım kıııız analık içgüdüsü bak görüyomusun daha şimdiden aç kalmaya razıyım hem kiloda veririm fenamı olur

hadi git işini yap amaaaa du bakam ne dedin tızım sen evdesin istediğin zaman işini yemeğini yaparsın asıl ben işteyim herşeyim planlı proğramlı olmak zorunda akıllım o yüzden ditmeeeee banane yaaaaa:84::84::84::84::84::84:

hatresiiiiiim bak sana ıspanak çorbası ve patılıcan dizme getirdim belkim iştaha gelirsin akşama yaparsın

ıspanak çorbasının tarifinin aynısını yapıp suyunu az koyup suyunu çekene kadar pişirisen sonrada tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökersen oda pirinçli ıspanak yemeği olurki çok lezzetli oluyo

Oyyy bacım sen nittin beni beeeeeeeelllleeeeeeeeeeeeeeee gaza detirme , bu dizmeler, kebablar bizi bozar ulennn
Neden kilo veremediğimiz ortada bunlara can mı dayanır tızım, diyete girmişsek uzak duracaz bunlardan
Ben güzel yemek yapmışssam ammannnn ne kilosu deyip götürüyorum hemen

Sen benim tohtorumu beğenmiyon he mi, prof işte
Canım ama spinal anestezi ve epidural anesteziler genele göre daha risklidirler, bu anestezilerde daha sonradan hastada bel ağrısı şikayetleri daha çok olurmuş.Ben doğumumda çok istememe rağmen yan etkisinden dolayı epidurali tercih etmemiştim.Doktorun dediği olsun demiştim.Hatta bayanın biriyle konuşmuştum sırt ağrılarım için doktora gittiğimde, doğumda epidural anesteziyle doğum yaptım o zamandan beridir bel ağrısı çekiyorum demişti, üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen.

Canım her nekadar sebze ve meyvelerin ne kadarı organik bunu bilemesek de yine de onları mevsimine göre tüketmeliymişiz, gevşeme hemen tızımUzmanlar bile emin olamasalar bile zamanına dikkat ediyorlar biz de tıkkat edelim litfen

İnşallah senin bu bebe tez vakitte gelir de uykusuzluktan kkadan çıkamayasın emiyoh yoh uykusuzluk zordur hem minikin olsun hem de uykulu olsun inşallah.

Bugün de Maranki' ye rastladım dedi ki Maranki amca:
İnsanlarımızın zayıflayabilmesi için lenflerdeki tıkanıklığı gidermek lazım ,lenfler tıkalıyken ne yapılırsa yapılsın zayıflamak ııııııhhhhh olmazmış.Bir hareket vardı lenf tıkanıklığını gidermek için bir sonraki programda gösterelim dedi, bu hareket 5 dakikalık ama 5 kilometre yol katetmiş gibi oluyormuşuz.Lenf drenajı vücuttaki ödemleri attırıyormuş

Canım ben evdeyim ama kafama göre takıldığım için inan işim hiç bitmiyor, sen planlı çalıştığın için aksamıyordur işlerin.Ben çalışırken daha çok iş yapardım evdeyim işlerim hiç bitmiyor ulen

Canım patlıcan dizme harika
Ispanağa gelince bunu ben de yaparım biraz sulandırınca da çorbası oluyo madem onu da yaparım inşallah.Ellerine sağlık emme hep enişteme yapıyon insan biraz da der hatres bacıma gönderem

http://www.youtube.com/watch?v=xzhdOE2t1Pw

Ya hu tızım ne var bu oyunlarda oynaşlarda çabıh topice naş naşşşşşşşşşşşşşş
Sara lenf drenaj hareketi ile ilgili link bu izlemek istersen.Hareket çok da basit
Ayyyyy yaptım 1 dakka bile değil ama çok yoruldum, koştum sanki hakket yaw
Zayıflamak için ne hallere düştük yaw

Resimler içinde gizli olan kişileri bulun bakem
Sizi zeka testine tabi tutiyem

sara_28 teşekkür ederim )

pardon ne için teşekkür ettiniz anlamadım ben

he senn tohtora lafmı ettik Allah mübarek etsin sana

tatlım patlıcan dizmesi kilo aldıracak bi, yemek değil ama yağını tuzunu abartmayacaksın patlıcanları kızartmayacaksın etli sebze yemeği gibi düşün yanında bi kase yoğurtla tam diyet yemeği

çorbada hem vitaminli hem sağlıklı onunda yağını salçasını abartmazsan kilo neyim aldırmaz hele yoğurtlu yemeği hiç kilo yapmaz bacına güven sen .34:

hıııım demek spinal ve epidural anestezilerde bel ağrısı oluyo bende olmadı ama :44::44::44:

gel bacımada yaparım bu yemekleri ve daha güzellerini aşk olsun .34:

he kız bebem olsun ben onunla beraber kk ya geleyim teyzelerimize beraber yazalım oooy hayali bile güzel olsun ben uykusuzda kalırım nolcakki

hemen bakıyorum bu linke bunuda deneyalim bakalım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 883292

Eki Görüntüle 883297

Resimler içinde gizli olan kişileri bulun bakem
Sizi zeka testine tabi tutiyem

birinci resimde beş kişi var yaşlı bi kadın ve yaşlı bir erkek gitar çalan bi erkek yaşlı erkeğin yüzünde yaşlı kadının yüzündede yine bi kadın oturuyor yaşlı erkeğin kulağındada bi kadın var

ikinci resimde bir sürü kadın sıralanmış peşpeşe bi yere gidiyolar

Son düzenleme:

Kız o bayan sana hakket niye teşekkür etmiş

Heh sen kilo almama taraflarına dikkat ediyorum dersen mesele yoh o zaman

Evet evet o linke bak, gerçi link attım ama olmamış galiba.

ikinci resimde bir sürü kadın sıralanmış peşpeşe bi yere gidiyolar
:44::44::44::44:
Efferim ikinci resim daha net anlaşılıyor zaten ama güzel di mi ben çok severim böyle şeyleri aklıma geldikçe paylaşırım siz de paylaşın kafamızı başka şeylere çalıştıralım biraz da

hatresim akşama ne yemek yaptın

etli kurufasulye düşünüyorum yanınada salata ve turşu nasıl sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…