Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım sağolll kız balıktan akvaryumdan hiç anlamam bizim bir damat var kendisini balık profu olarak ilan ettik o bilirdi ama

tatlım balıklar konusunda sana takılıyorum sakın alınmayasın haaa

salep konusunda sağol canım benim için araştırmışsın canım menim

krom taşlar hakkında hiçbir fikrim yok malesef

o filmi hatırlıyorum canım sanırım ismide neşeli günlerdi

canım sağolll kız balıktan akvaryumdan hiç anlamam bizim bir damat var kendisini balık profu olarak ilan ettik o bilirdi ama

E sizin damada bi zahmet sor hele benim balıklar niye hastalandı

Alındım çoh hemi de, ben sana derdimi yanıyom sen de benimle kafa buluyon alacağın olsun Sara hatun

Ben biliyodum zatene bana güleceğinize
Olsun dedim gülsünler hem çözüm bulsunlar
Baktım krom taşlar salınım yapıp hasta edebilirlermiş
Balıklarıma üzülürken ben grip olacam sanki başım çok ağrıyor, ben hasta oldum iyi mi?

yok kıııız bende üzülürüm baliklarıma bişey olsa ki benim baliklarımda rahmetli oldular şimdilerde yenisini alacam ama ne zaman bilmiyorum

Saol hatresim iyiyim
Çok girmiyrm nete girdim zamanda yazıyrm ama kümse cvp yazmıo:26:
5 haftamız kaldı inş
Temizlik yapıyrm bugün mutfak dolaplarının alt bölümletini çıkardım sildim yıkadım
Tek oldum için şuaralar hep temizlik ve eşya almayla uğraşıyrm.
Geçen gün çok üzgündüm yattım yerde sana soru soruodum
Hatrescim bebeğimi çok az hissediyrm hiç tekne atmadı ara sıra sadece bi kımıldama hissediyrm
Herkes bebepiyle konuşuomuş ama ben konuşamıyrm
Buna rağmen tvde bebekle ilgili bili olsa hıçkırıyrm
Dün muhteşem yüzyılda isim koyma merasimi vardı ben hıçkırarak ağladım
Nie böle bebepime duygusum sonra geçermi
Sende demiştinya ben ranayı 9 ay hissetmedim die onun için bazen sen gelion aklıma konuşuyorum senle

Bu arada kızlar özelden gerçek isimlerinizi yazarsanız doğum anımda dua ederim yazmasanızda rumuzlatıbızdan ederim

Canım 5 hafta kaldı demek hı, ayyy yerim men onu, evin şenlenecek Allah' ın izniyle
Kendini böyle hamile hamile niye yorarsın anlamıyorum seni
Zaten az kaldı şu kızı bi doğur sonra ne yaparsan yap
Canım ben hiç rastlamadım soruna, ben mi göremedim yoksa düşündün ama yazamadın mı:26::26::26:
Bebeğin için endişelenme canım, ben sana demiştim yine söylüyorum inan ben de öyleydim, arkadaşlarıma telefon açar sorardım hiç hissetmiyorum diye ama bir şey yoktu çok şükür sen de üzme kendini ve bu halini yavruna da yansıtma ki o da üzülmesin

Canım duygusal olman gebeliğine bağlı, sonra geçer tabi hiç merak etme
Hamile kadınlar çok duygusal olurmuş, vara yoka ağlayasıları gelirmiş
Geçer canım merak etme, senin kuşunu kızını yani çok merak ediyorum biliyor musun

canım az kalmış hayırlısıyla kucakla

Saraaaaaaaaaaaaaaa napıosun ışığın yanıo
Geçmiş ılsun hatres

tatlım çıkmıştım ama ışık bi mddet daha yanıyo ya öyle olmuş işte

bebek alışverişi başlamış okuduğum kadarıyla hayırlı uğurlu olsun canım menim

İnş cnm çok saol
Rabbim heoimizin evlerini şenlendirsin inş

amiiiiiiiiiiiiiiiiin

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

ALLAHIM Kaldıramayacağım yükü taşıyamayacağım derdi çekemeyeceğim çileyi gidemeyeceğim yolu aşmayacağım engeli veremeyeceğim cevabı yiyemeyeceğimiz lokmayı konuşamayacağım sözü duyamayacağım sesi gidemeyeceğim mekanı giremeyeceğim gönlü kavuşamayacağım aşkı verme bize ey RABBİM HAYIRLI CUMALAR

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

az önce haberleri okurken esra erolun yine hamile olduğunu okudum Allah hayırlı uğurlu etsin ama içim burkuldu yine ben ne zaman hamile kalacam bu müjdeyi eşime ne zaman verecem ne zaman bebeğimi doğurup anne olacam eşimide baba yapacam ne zaman üç kişilik fotoğraflar çekip eşe dosta gururla gösterecem hani yaşım biraz daha genç olsa otuzlu yaşların başında olsam en azından belki bu özlem bu hasret daha katlanılır olabilirdi ama kırk yaşına gelip dayanmışken başkalarının bari bi tane çocuğun olsaydı iyiydi diye söylemleri varken canım böyle yanıp içim böyle acırken kanarken yaram ben nasıl güleyim herkese hep güler yüzümü gösterip vurdumduymaz gibi davranırken içimin nasıl parçalandığını bir ben bir Allah biliyor.............................. bugün hüzünlüyüm yine kederliyim efkarlıyım ben anne olacakmıyım benimde evladım olacakmı ................................ oysa eşimle hayallerimiz vardı en az dört çocuk istiyoduk ikisi kız olsun ikisi erkek diyorduk beşincide olsa fena olmazdı hani ama evlendikten iki sene sonra hamile kalıp bebeğimi kaybedince yarım kalan mutluluğum tamamlanmadı bugüne kadar.................... Allahım ne olur beni daha fazla bekletme beni bu kutsal bu yüce duygudan mahrum etme banada anneliği tattır eşimi baba yapmayı onunla bir aile olmamızı sağla yalvarıyorum Allahım dualarımı duy ne beni nede evlat isteyen hiç bir kimseyi bu yolda eksik bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…