canım sağolll kız balıktan akvaryumdan hiç anlamam bizim bir damat var kendisini balık profu olarak ilan ettik
canım çok geçmişler olsun, allah şifalar versin.
Adile naşit' le münir özkul' un b turşu filmi vardı sen de onlara dönmüşsün
Canım şaşı olacaksın zaten bu resimlerdeki görme tekniği bu zaten, bak bak bulana kadar bak yohsam sınıfta bırakırım seni
He yaw, kendi kendime diyorum şimdi kızlar bana gülüyorlardır diye, bak yanılmamışım
Canım eşim az önce akvaryumcudan mavi bir ilaç getirdi, damlattı,inşallah kalan üç tane kurtulurlar.
Saram benim krom taşlarım vardı onları süs olsun diye koymuştum akvaryuma, acaba onlar mı salınım yaptı, netten baktım böyle bir ihtimalde varmış
Offfff eşime demişim akvaryum işi zor olur almayalım diye ama , gerçi hoş ama balıklar ölünce hiç de hoş olmuyor
Hatres balıklarına üzüldü
Canım iyi ama çok aşırı da içme bence çünkü yanılmıyorsam fazla su ödem yapıyormuş.
salep...
" soğuk kış günlerinin favori içeceği salebin; barsak çalıştırmada, öksürük ve bronşitte, bağışıklık sistemini güçlendirmede faydası vardır. Ancak içerdiği karbonhidrat ve şeker nedeniyle ölçülü tüketilmesi gerekir. 100 ml salep (1 çay bardağı) ortalama 80-90 kaloridir. şeker içeriğinden dolayı diyabet hastalarının tüketmesi uygun değildir."
senin için alıntıladım canım
Büyük derdim var büyük
Ama onlar da can di mi ama
Sen bizi pek takip edemedin ya ondandır canım
Canım çok geçmişler olsun, Allah şifalar versin.
Adile Naşit' le Münir Özkul' un b turşu filmi vardı sen de onlara dönmüşsün
Canım şaşı olacaksın zaten bu resimlerdeki görme tekniği bu zaten, bak bak bulana kadar bak yohsam sınıfta bırakırım seni
He yaw, kendi kendime diyorum şimdi kızlar bana gülüyorlardır diye, bak yanılmamışım
Canım eşim az önce akvaryumcudan mavi bir ilaç getirdi, damlattı,inşallah kalan üç tane kurtulurlar.
Saram benim krom taşlarım vardı onları süs olsun diye koymuştum akvaryuma, acaba onlar mı salınım yaptı, netten baktım böyle bir ihtimalde varmış
Offfff eşime demişim akvaryum işi zor olur almayalım diye ama , gerçi hoş ama balıklar ölünce hiç de hoş olmuyor
Hatres balıklarına üzüldü
Canım iyi ama çok aşırı da içme bence çünkü yanılmıyorsam fazla su ödem yapıyormuş.
Salep...
" Soğuk kış günlerinin favori içeceği salebin; barsak çalıştırmada, öksürük ve bronşitte, bağışıklık sistemini güçlendirmede faydası vardır. Ancak içerdiği karbonhidrat ve şeker nedeniyle ölçülü tüketilmesi gerekir. 100 ml salep (1 çay bardağı) ortalama 80-90 kaloridir. Şeker içeriğinden dolayı diyabet hastalarının tüketmesi uygun değildir."
Senin için alıntıladım canım
Büyük derdim var büyük
Ama onlar da can di mi ama
Sen bizi pek takip edemedin ya ondandır canım
canım sağolll kız balıktan akvaryumdan hiç anlamam bizim bir damat var kendisini balık profu olarak ilan ettiko bilirdi ama
tatlım balıklar konusunda sana takılıyorum sakın alınmayasın haaa
salep konusunda sağol canım benim için araştırmışsın canım menim
krom taşlar hakkında hiçbir fikrim yok malesef
o filmi hatırlıyorum canım sanırım ismide neşeli günlerdi
E sizin damada bi zahmet sor hele benim balıklar niye hastalandı
Alındım çoh hemi de, ben sana derdimi yanıyom sen de benimle kafa buluyon alacağın olsun Sara hatun
Ben biliyodum zatene bana güleceğinize
Olsun dedim gülsünler hem çözüm bulsunlar
Baktım krom taşlar salınım yapıp hasta edebilirlermiş
Balıklarıma üzülürken ben grip olacam sanki başım çok ağrıyor, ben hasta oldum iyi mi?
yok kıııız bende üzülürüm baliklarıma bişey olsa ki benim baliklarımda rahmetli oldular şimdilerde yenisini alacam ama ne zaman bilmiyorum
günaydın kızlar herkes için güzel bi gün olsun sıcak bi gün olsun
Günaydın canım ama ben bugün çok hastayım
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Saraaaaaaaaaaaaaaa napıosun ışığın yanıo
Geçmiş ılsun hatres
Canım 5 hafta kaldı demek hı, ayyy yerim men onu, evin şenlenecek Allah' ın izniyleSaol hatresim iyiyim
Çok girmiyrm nete girdim zamanda yazıyrm ama kümse cvp yazmıo:26:
5 haftamız kaldı inş
Temizlik yapıyrm bugün mutfak dolaplarının alt bölümletini çıkardım sildim yıkadım
Tek oldum için şuaralar hep temizlik ve eşya almayla uğraşıyrm.
Geçen gün çok üzgündüm yattım yerde sana soru soruodum
Hatrescim bebeğimi çok az hissediyrm hiç tekne atmadı ara sıra sadece bi kımıldama hissediyrm
Herkes bebepiyle konuşuomuş ama ben konuşamıyrm
Buna rağmen tvde bebekle ilgili bili olsa hıçkırıyrm
Dün muhteşem yüzyılda isim koyma merasimi vardı ben hıçkırarak ağladım
Nie böle bebepime duygusum sonra geçermi
Sende demiştinya ben ranayı 9 ay hissetmedim die onun için bazen sen gelion aklıma konuşuyorum senle
Bu arada kızlar özelden gerçek isimlerinizi yazarsanız doğum anımda dua ederim yazmasanızda rumuzlatıbızdan ederim
canım az kalmış hayırlısıyla kucakla
Saraaaaaaaaaaaaaaa napıosun ışığın yanıo
Geçmiş ılsun hatres
İnş cnm çok saol
Rabbim heoimizin evlerini şenlendirsin inş
ALLAHIM Kaldıramayacağım yükü taşıyamayacağım derdi çekemeyeceğim çileyi gidemeyeceğim yolu aşmayacağım engeli veremeyeceğim cevabı yiyemeyeceğimiz lokmayı konuşamayacağım sözü duyamayacağım sesi gidemeyeceğim mekanı giremeyeceğim gönlü kavuşamayacağım aşkı verme bize ey RABBİM HAYIRLI CUMALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?