teşekkür ederim bakalım iyi ağırlayacakmısınız görücezbiz çok misafirperver bir topiğiz kabul ederiz ne demek
tatlım donmuş tedavisinde ilaç kullanacaksın ve doktorun kontrollerle rahim kalınlığına bakacak doktor adetinin 24.gününe denk gelecek dediyse vardır bir bildiği korkmana gerek yok sonuçta herkesin bünyesi farklı olduğundan tedaviye verdiği cevap farklı olabilir bu yüzden stres yapma ve olumlu düşün inşallah bebeğine kavuşursun bu tedavinle
hoşbuldum canım tmm uğrarım cee diyip kaçmam müsait oldukça gelirim sonra bıkmayın benden.Krizantemcim canım sana da günaydın, topiğimize hoşgeldin.
Misafir kabul ediyoruz ama bir daha geri göndermemek üzere, hep bekliyoruz tamam mı
Canım transfer tarihi bayağı geç bir zaman hakikaten, neden o kadar ileri bir tarine bıraktı ki hoca:44:
Ben 17- 18, günler olur diye düşündüm ama sana çok geç bir tarih söylemiş.Neyse yapıcak bir şey yok elimiz mahkum, doktora uymak zorundayız. inşallah tutunur bebeklerin.Canım kaç embriyon var ve kaç tane transfer edicek acaba söyledi mi?
Benim de bugünlerde adet tarihim ama henüz başlamadı bekliyorum az kaldı yani benim de.
Yok canım kurutmazsın merak etme.o zaman bu bitkiyi almak şart oldu canım en kısa zamanda çiçekçiye gidip alacam inşallah bakabilirimde kurutmam
aldıktan sonra sana sorarım neler yapmam gerektiğini
bende netten bebek nevresimi battaniyesi falan bakıyorum bi kaç tane beğendim resimlerini koyayımda sizde bakın fikişr verin bana bide boğulmama yastığı varmış Allahım bu bebeklerin ne çok eşyası var bayıldım hemen alacam ondan da bebek alışverişi hazırlığındayım şimdilerde geçenlerdede yün yelek ve kapişonlu yelek ördürdüm atkısı beresi çok şekerler yaaaa resimlerini bırakırım bi ara
bebek nevresimi Eki Görüntüle 907928 bebek battaniyesiEki Görüntüle 907930 buda kustuğunda boğulmaması için yastık neler var dimi Eki Görüntüle 907932
teşekkür ederim bakalım iyi ağırlayacakmısınız görücezhatresin tavsiyesiyle geldim.
ilaçlarımı kullanıyorum dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8 olmuş bana sana ne zaman uygunsa o zaman yapalım dedi bana uygun olan tarih için geç olmaz mı sorun çıkmasın dedim hiç bişey olmaz dedi.
hoşbuldum canım tmm uğrarım cee diyip kaçmam müsait oldukça gelirim sonra bıkmayın benden.
dün osman hocaya gittim kalınlık 8 olmuş iyi dedi progestereon başlıcam paşa gönlün ne zaman isterse dedi ben cumartesi istedim 5 gün önceden başlamak gerekiyormuş.bu cumartesi olmuyor haftaya sarkıyor geç olmaz mı dedim yok hiç bişey olmaz dedi estrofem 2x2 ye çıkardı kalınlıkla alakalı sıkıntı yok geriden gelme kalınlaşmama gibi ama böylede geç olacak gibi geliyo bana içime bir kurt düştü napsam arasam önemi çeksem acaba 2 embriyo var tek koyar 2 koymaz.
sırada sen varsın bakalım benden sonra sen başlayacaksın hayırlısıya inş
hatrescim bu arada annen ve baban için geçmiş olsun canm Allah şifalar versin
şekey şeyler bakiiiim acıkın bede datlanayım
Canım bıkmayız bıkmayız merak etme, bizim topic çok şekeydiy sen de gel tatlan diye seni çağırdım, fena etmediğimi göreceksin.
Ya doktor niye bize bırakıyor ki ya, kendisinin belli bir tarih vermesi daha iyi olurdu ama belki bazı durumlarda müsait olup olmaman nedeniyle öyle demiştir.
Evet arkandan ben geliyorum
Çok sağol canım valla geldiklerinden beri yatıyorlar, Rabbim şifa versin inşallah onlara ve tüm hastalara...
teşekkür ederim bakalım iyi ağırlayacakmısınız görücezhatresin tavsiyesiyle geldim.
ilaçlarımı kullanıyorum dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8 olmuş bana sana ne zaman uygunsa o zaman yapalım dedi bana uygun olan tarih için geç olmaz mı sorun çıkmasın dedim hiç bişey olmaz dedi.
hoşbuldum canım tmm uğrarım cee diyip kaçmam müsait oldukça gelirim sonra bıkmayın benden.
dün osman hocaya gittim kalınlık 8 olmuş iyi dedi progestereon başlıcam paşa gönlün ne zaman isterse dedi ben cumartesi istedim 5 gün önceden başlamak gerekiyormuş.bu cumartesi olmuyor haftaya sarkıyor geç olmaz mı dedim yok hiç bişey olmaz dedi estrofem 2x2 ye çıkardı kalınlıkla alakalı sıkıntı yok geriden gelme kalınlaşmama gibi ama böylede geç olacak gibi geliyo bana içime bir kurt düştü napsam arasam önemi çeksem acaba 2 embriyo var tek koyar 2 koymaz.
sırada sen varsın bakalım benden sonra sen başlayacaksın hayırlısıya inş
Yok canım kurutmazsın merak etme.
Hepsi de çok şeker, anladım tızım sen bebeklerin olunca bütün paranı onlara yatıracan
Canım bıkmayız bıkmayız merak etme, bizim topic çok şekeydiy sen de gel tatlan diye seni çağırdım, fena etmediğimi göreceksin.
Ya doktor niye bize bırakıyor ki ya, kendisinin belli bir tarih vermesi daha iyi olurdu ama belki bazı durumlarda müsait olup olmaman nedeniyle öyle demiştir.
Evet arkandan ben geliyorum
Çok sağol canım valla geldiklerinden beri yatıyorlar, Rabbim şifa versin inşallah onlara ve tüm hastalara...
Kızlar Ranaya yemek hazırlayacam, annemlere de bi bakayım müsait olursam burdayım
şekey şeyler bakiiiim acıkın bede datlanayım
evet kendi dese şu tarihte gel diye bende giderdim niye bana bırakıyo ki anlamadımmmmm
bebek nevresimi Eki Görüntüle 907928 bebek battaniyesiEki Görüntüle 907930 buda kustuğunda boğulmaması için yastık neler var dimi Eki Görüntüle 907932
Saram rabbim çabuk zamanda evini şenlendirsin ikizlerini yolladın
Bize yazmaya bile fırsat bulamayasın
Hepsi çok güzeller
Ben boğulmama yastığı almadım
Emzirme yastığıda diolar bana fuzuli geldi
amin canım inşallah Rabbim senin dualarını kabul eder belkim hamilesin doğum üzeresin Rabbim duysun sesini inşallah
tatlım yeğenime alıyorum ya bana fuzuli gelmiyor inanki halasının bitanesi o canımın içi benim daha neler alacam ben ona
teşekkür ederim canmm oooo ikram bol burda desenize hamarat hanımlar buraya mı toplanmış ne.sen ikram iste canm bende yaparım evelallahhııım çay kahve pasta börek ne istersin canım bizde ikramda kusur olmaz maksat ayağın alışsın sonra sen ikramda bulunursun dermişim
hatresin arkadaşı bizimde arkadaşımızdır başımızın üstünde yeri vardır canım iyi ettinde geldin bu zorlu süreçte birbirimize destek oluruz dimi
ama sizin hoca neden transfer gününü sizin paşa keyfinize bırakıyo hiç böyle bişeyde duymadım yani elbet vardır bi bildiği ama bana biraz tuhaf geldi rahim kalınlığın 8 mm çok iyi ama 12 mm olsa daha iyi olur belki o zamana kadar o kalınlığa ulaşır diye bekliyodur
tamam canım sen bak işine bende bugün işş yerinde yiyecem diye gitmedim eve o yüzden buradayım hala
fırsat bulursan gel tamam mı
valla bende anlamadım tuhaf yani :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Cnm benim ben kendine alıosun sandım
Rabbim inşşş sesimi duyarrr topiğimizde bebeksiz kimse kalmaz
Bizde kızımıza isim düşündük kızlar
Asel
Cenneteki bal ırmağı
Sizce nasıl teyzeleri?
Kızlar size bi bakim dedim, çok yazamıycam, işlerim var gidip anamla biraz ikil lafın belini kırak deyom
Siz de iyi muhabbet etmişsiniz efferim size
Krizantemcim bak ben sana demedim mi bizim topic çok şekeydiy diye, bak Saram sana pastalar börekler dizmiş bile
kızlar bunlarda yeğenime ördürdüğüm el işi yelekler ve atkı bere
Eki Görüntüle 908377 Eki Görüntüle 908378 Eki Görüntüle 908379
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?