kızlar bunlarda yeğenime ördürdüğüm el işi yelekler ve atkı bere
Eki Görüntüle 908377 Eki Görüntüle 908378 Eki Görüntüle 908379
kızlarrr bir arkadaşm bebeği için tefriciye okuyor yardımcı olmak istermisiniz
amin canım sagol...adepte oldum sayılır uykusuzluk zor ama cok şükür rabbime cok güzel bi duygu rabbım sana ve ısteyen herkeze nasip etsın saracım...adıyla büyüsün canım ömrü bereketli olsun sen nasılsın anneliğe adapte oldunmu
sagol canımçok güzelmiş adı misss o misssssss
amin canım sagol...sende hayırlısıyla saglıklı kucaklarsın inş bebışını...Pelin bebeğin hayırlı olsun darısı hepimizin başına
Bizde kucamıza aldımız günleri görürüz inş
amin canım cok teşekkür ederim...
Sağol canım Rabbime hamdolsun kazasız belasız geldiler ama ikisi de çok fena grip olmuşlar, pek bir şey anlayamadık birbirimizden, babam hep yatıyor.
Geçmiş olsun canım.
Niye ki?
Sağol canım ama hastalıktan eğlenmek şöyle dursun birbirimizle doyasıya hasret bile gideremedik.
Canım gösün aydın Allah bağışlasın.
İsmiyle müsemma olsun.
saracım bebek nevresımı ogluşumun nevresımınden cok guzel hepsibebek nevresimi Eki Görüntüle 907928 bebek battaniyesiEki Görüntüle 907930 buda kustuğunda boğulmaması için yastık neler var dimi Eki Görüntüle 907932
amin canım sagol...adepte oldum sayılır uykusuzluk zor ama cok şükür rabbime cok güzel bi duygu rabbım sana ve ısteyen herkeze nasip etsın saracım...
sagol canım
amin canım sagol...sende hayırlısıyla saglıklı kucaklarsın inş bebışını...
amin canım cok teşekkür ederim...
saracım bebek nevresımı ogluşumun nevresımınden cok guzel hepsi
amin canım sağol
aaaa öylemi kullanışlı dimi kalitesi nasıl ben çok beğendim birazdan sipariş verecem ama madem seninde var anlatırsan sevinirm
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
bende son günlerde gelemiyorum çünkü 3 tane fular siparişi aldım bide 4 gündür yürüyüşe çıkıyoruz komşumla
eve gelincede elişi derken gelemedim
herkesler iyidir inşallah geçmişi okuyamadım ama inşallah yarın okuyacam yarın fazla işim yok gibi :44:
ben okurum canım kaç tane okunacak özelime mesaj atarsan sevinirim
Hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın ağrın kasılman yok dimi
sende fularların bitince resimlerin, eklesene canım
1 tanesi bitti 2.ye başladım zaten 3 ü de aynı renk aynı model olacak
yarın bi deneyim bakalım yapabilecemmi
hani nerde fular nerde hııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?