Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydınlar umarım 2014 tüm beklentilerimizi karşılar

Saraaaaaaaa o ney bacım
Altı kek ortası krema
Üstü portakallı muhallebimi

Meraba arkadaşlar

1yıldır hatres gelmiooo
Bide beni söylerrrr

Ben de tam diyordum bu Maonya beni niye sormuyoBir de dedim ki bu kızın günleri belki gününden önce doğum yapmıştır kimbilir
Evet haklısın canım, 1 yıl oldu görüşmeyeli ama bak geldim işte
Geldim ama hasta hasta geldim
Biliyorsunuz annemler geldi. Önce babam hastaydı bir kaç günümüz onun hastalığıyla alakalı olarak hastanede geçti. Sonra annem, o atlatamadan Rana bademcik iltihabına yakalandı, geçen sabah 4 acile götürdük 40 a yakın ateşle, sonra geçmedi tüm müdahaleme rağmen, yine tekrar acile götürdük. Kaç gece onu bekledim iyileşsin diye, derken iki gündür de ben çok kötü hastalandım. Anlayacağınız cümbür cemaat 2013 son günlerini hastalıkla geçirdik.Hala da tam atlatabilmiş değiliz.
Az önce namazımı kıldım hastada olsak kızlara bir selam vereyim dedim. Malum birimiz gelmeyince ötekiler ister istemez merakta kalabiliyor.
Sizler nasılsınız canlar

geçmiş olsun canımmm

Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorym
Bende bel kasık aprısıyla uğraşıyrm

Herkese hayırlı sabahlar

Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorym
Bende bel kasık aprısıyla uğraşıyrm

Sağol canım, amin inşallah, çünkü bu hastalıklar tam geçecek derken tekrarlıyor habire
Sana da geçmiş olsun, ama senin ağrıların normaldir, az kaldı kurtulmana

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bende seni merak etmiştim ama en son konuştuğumuzda iyi olduğunu söylediğin için annenlerle ilgileniyosun diye düşünmüştüm oysa neler yaşamışsınız hayat işte yaaa insanın bir anı bir anına uymuyor

bende sabah uyandığımdan beri midem bulanıyo içim titriyo resmen niye böyle oldum bilmiyorum kahvaltı bile yapamadım onu geçtim sabah namazımı bile kılamadım

Herkese hayırlı sabahlar

Sağol canım, amin inşallah, çünkü bu hastalıklar tam geçecek derken tekrarlıyor habire
Sana da geçmiş olsun, ama senin ağrıların normaldir, az kaldı kurtulmana

sanada hayırlı sabahlar canım

günaydın kızlar yeni yılın ilk çalışma gününden herkese sağlık diliyorum çünkü sağlık olunca herşey halolur

günaydın kızlar nasılsınız

Saram seninle en son konuştuğumuzda gerçekten iyiydik hepimiz ama ondan sonra zorluklar üstüste geldi sanki.Hele Rana' nın gece ateşlenmesi beni o kadar strese soktu ki anlatamam, acilden döndüğümüzde elim ayağım boşalmıştı sanki.Çoçuğu uykusundan uyandırıp duşa soktum kaç kez ama ateşini düşüremedim , o kadar fenalaştı yavrum
Canım ben hem sevdiklerimle ilgilenirim, hem de dostlarımla, yeter ki Rabbim zor hallerle karşılaştırmasın.

Sana da geçmiş olsun , inşallah tez zamanda atlatırsın sen de .
günaydın kızlar yeni yılın ilk çalışma gününden herkese sağlık diliyorum çünkü sağlık olunca herşey halolur
Amin canım, gerçekten sağlık her şeyin başı.Can başta ise her şey güzel yoksa boş geliyor dünya
kızlar buda yılbaşı kurabiyelerim

Eki Görüntüle 916528

Cheescake'in gibi bunlar da güzel eline sağlık, yanın da olsak da yesek
Biz kendimize bile zor yemek hazırlar olduk, daha nerde kaldı pasta börek

herşeyin başı sağlık canım gerisi yalan

sağol canım şimdi daha iyiyim ama sabahları mide bulantısıyla uyanmak moda oldu bende ama bu sabah içime baygınlık verir cinstendi

yılbaşına accık özendim yoksa diyetteyim hani hoş bu ara diyet miyet hak getire

ama bu kurabiyenin tarifini güldenden almıştım gerçekten harika oluyo tavsiye ederim canım çiskekte çok lezizdi keşke imkanım olsaydıda sana ikram edebilseydim

krizantem hoş geldin canım nasılsın çiçekleri çok severim bu yüzden nikini ayrı bi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…