bende merak ediyorum bir arkadaşta telefonu var diye biliyordum akşam aradım telini alıp arayayım diye ama arkadaş açmadı bu gün bir daha deneyeceğimMaonya dogum yaptimi acaba merak ediyorum
kızlarrrrrr
dün transferim oldu.ben donmuşlarla 2. Yi deniyorum 2 tane dondurulmuş embriyo vardı dün 2sini de aldım çok şükür ikiside iyi kaliteymiş şimdi sabırla umutla büyük bir heyecen ve merekla test günüm olan 16 cağı beklemeye başladım.dualarınızda banada yer verin inşallah kader arkadaşlarım.
kızlarrrrrr
dün transferim oldu.ben donmuşlarla 2. yi deniyorum 2 tane dondurulmuş embriyo vardı dün 2sini de aldım çok şükür ikiside iyi kaliteymiş şimdi sabırla umutla büyük bir heyecen ve merekla test günüm olan 16 cağı beklemeye başladım.dualarınızda banada yer verin inşallah kader arkadaşlarım.
hayırlı olsun canım inşallah sonu bebişli olur testin sonucunu mutlaka bizimle paylaş olurmu
Slm kızlar
SiZe haber vermek için geldim
Çok şükür kızımızı kucağımıza aldık
Mini minnacık ama öfkesi kendinden büyük bi bebek
Rabbim hepinize nasip etsin
Sezeryanda size çok çok dus ettim
Metuka ve zelal bile geldi aklıma
Rabbim kabul etsin
Slm kızlar
Rabbim kabul etsin
slm kızlar
size haber vermek için geldim
çok şükür kızımızı kucağımıza aldık
mini minnacık ama öfkesi kendinden büyük bi bebek
rabbim hepinize nasip etsin
sezeryanda size çok çok dus ettim
metuka ve zelal bile geldi aklıma
rabbim kabul etsin
günaydın kızlar
bu topiği açtığım günden beri çok güzel insanlarla tanıştım arkadaş oldum dertleriyle üzüldüm sevinçleriyle güldüm mutlu oldum bizi terkeden arkadaşlarımız oldu burayı unutmayan ara sıra yazan arkadaşlarımız oldu hala görüştüğümüz arkadaşlarımız oldu gün geldi hepiniz benim dertlerimle dertlendiniz sevinçlerimle sevindiniz hepinizden Allah razı olsun
benim bebek hasretim bitermi bilmem bi gün hamile olursam buraya mutlaka haber veririm ama şimdi ben gidiyorum benden yana hakkınız helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
sara_28
Slm kızlar
Rabbim kabul etsin
evet canım musabın doğum kilosu 2600 düPrenses musabta çok küçük doğdu demiştin.
Bizimki 2.430doğdu
2200 e düşmüş sarılığı 17.3 e yükselmiş memeyi çok zor tutuyor 2saat ağlıo tutmaya çalışırken 10dk zor emio
Gece yine hastaneye gidicez yükseliş devam ediosa içeri alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?