inşallah döner aramıza ama arada insan uzak kalmak istiyor anlıyorum onu
canim iyiyiz cok sukur sen nasilsin rana nasil simdi iylestiniz ama dimi dikkat et salgin varmis benim arkadasimda iki cocuguyla hasta... gorusuruz canim ben telden giriyorum oglumda tel hastasi oyun oynuo video izliyo ondan firsat buldukca girerim
Amin, sana da hayırlı cumalar canım...hayirli cumalar arkadaslar rabbim dualarimizi kabul eylesin
GÜNAYDIN KIZLAR Peygamber Efendimizin Gece Okuduğu Dua
Allahım! ne kadar istesemde seni lâyıkıyla övemem,buna gücüm yetmez.Sen ,kendini övdügün gibisin.Allahım! Ey göklerin,yerin ve her seyin rabbi,padisahı.Ey daneyi yarıp bitkiyi cıkaran,Tevrat ı,İncil i,ve Kuran ı indiren rabbim.Her şerlinin ve senin perceminden yakalamış oldugun her canlının şerrinden sana sığınırım.Sen Evvel sin,senden önce bir sey yoktur.
Sen Son sun,senden sonra bir sey yoktur.Sen Açık sın,senden acık bir sey yoktur.Sen Gizli sin senden gizli bir sey yoktur.Borcumu öde ,beni fakirlikten kurtar(zengin eyle).Allahım! Canımı sen yarattın , yine sen alacaksın,canımın ölümü ve hayatı senin elindedir.Allahım!eger onu (bu gece) alacaksan,günahımı bagısla.Ve eger yasatacaksan, onu koru.Allahım! senden dünyada ve ahiratte saglık,dirlik,düzenlik diliyorum.Rabbim! isminle yanımı yere koydum,günahımı affet.
Allahım! nefsimi sana teslim ettim,yüzümü sana döndürdüm,işimi sana havale ettim,sırtımı sana daya dım.S enden umarak ve senden korkarak sana yöneldim.senden baska kurtarıcı yoktur.İndirdiğin kitabına,gönderdigin Peygamberine inandım. HAYIRLI CUMALAR
kizlar dun oglumun do gumgunuydu yarinda esimin biz yarin ikisini birliktekutluycaz suan onun telasindayim....esime surpriz yapicam ikisin fotosu olan bo pasta yaptiriyorum ve esime kitap siparisi verdim netten cok guzel olcak cokkk umarim begenir
hu huuuu kimse yokmu issiz topik:))
kizlar dun oglumun do gumgunuydu yarinda esimin biz yarin ikisini birliktekutluycaz suan onun telasindayim....esime surpriz yapicam ikisin fotosu olan bo pasta yaptiriyorum ve esime kitap siparisi verdim netten cok guzel olcak cokkk umarim begenir
Slm kızlar çok zor günler geçiriyrm en güzel günlerimde ama yinede şükrediyrm
Kv 40 gün bizde kalıcakmış
Eşimle beni hiç yalnız bırakmıo
Durmadan konusunu komşusunu başıma biriktirio
Evi b.. Götürüo zaten
Hergün tartışıyoruz
4 gündür konuşmuyrm kendisiyle üstüne bile alınmıyor
Hayırlı sabahlar canlar
Millettttttttttttt, hu huuuuuuuuuuuuuuu, kimse yoh mi, yoh mi ,yoh miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Edaaaaaaaaaaa
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maonyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Prensessssssssssssssssssssssssssss
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bacılayyyyyyyyyyyyyyyyyyy, gelin aytıkımmmmm beleeeeeee olmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım oğluna ve eşine Allah hayırlı nice yaşlar nasip etsin...
Şimdi ne güzel pastalar börekler ohhhhhhhh
Ben deldim buydayım ama şimdi de sen yoksun edaaaaaaaaaaaaaaa
Slm kızlar çok zor günler geçiriyrm en güzel günlerimde ama yinede şükrediyrm
Kv 40 gün bizde kalıcakmış
Eşimle beni hiç yalnız bırakmıo
Durmadan konusunu komşusunu başıma biriktirio
Evi b.. Götürüo zaten
Hergün tartışıyoruz
4 gündür konuşmuyrm kendisiyle üstüne bile alınmıyor
merhaba kızlar
ben uzun bi zaman gelmemeye kararlıydım ama sizlerden ayrı kalamadım işte
döndüm şimdi ancak son bir haftadır çok hastaydım cuma günü acillik oldum iğne serum derken şimdi daha iyiyim hem soğuk algınlığı hem mide ağrısı hem kusma ishal beni çok mahvetti şimdide hiç iştahım yok halsizim öksürüyorum ama geçecek inşallah
umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi çok özlemişim
kızlar bu arada biz hatresle bi süredir telefonda görüşüyoduk geçen haftada gerçek hayatta görüştük tanıştık kendisi dünya tatlısı bi insan iyiki tereddütlerimi yenip kendisiyle tanışmışım sanaldan gerçeğe dönüşen güzel bi arkadaşlığımız oldu çok memnunum bunuda sizlerle paylaşmak istedim.
ne bağırıyon tızım geldik hani nerdesin :76::76::76::76::76::76::76::76::76:
Canım bazı zamanlarda büyüklere çok ihtiyacımız olur, hele de bu dönemlerde...Evet belki sıkıntı yaşıyorsundur bazı konularda ama sana mutlaka çoğu konuda da faydası vardır, sıkma canını, nasılsa sürekli değil geçici
Sen bebişine bak mutlu ol
Sarammmmmmmmmmmmmmmmmm
Seni tekrar topicte görmek ne güzel
Canım çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyisin.
Sen de dünya tatlısısın, seninle tanıştığıma ben de çok mutlu oldum, rabbim dostluğumuzu ziyadeleştirsin,
Annem Rana' ya seni soruyor:
O ablayı sevdin mi diye?
Rana:
Evet o abla çok şekerliydi dedi, bence de. Bundan sonra seni topic başılığından terfi ettirip " şekerli teyze " olarak ilan ediyorum
İyi ettin tızım, şöyle bir bakıp çıkacaktım, ama topiğe yazdığını görünce yazmadan edemedim
Gel tabi tızım sen ev sahibisin , bizler sana gelmiş misafirler
Kaç kez geldik ev sahibi yok, neyse geldiğine göre pastamızı böreğimizi isterik
Bende de bugün sırt ve bel ağrılarım tutmuş yine sabahtan beri uyuşuk uyuşuk geziyorum
Şimdi yatsıyı kılacam, görüşürüz gene
merhaba kızlar
ben uzun bi zaman gelmemeye kararlıydım ama sizlerden ayrı kalamadım işte
döndüm şimdi ancak son bir haftadır çok hastaydım cuma günü acillik oldum iğne serum derken şimdi daha iyiyim hem soğuk algınlığı hem mide ağrısı hem kusma ishal beni çok mahvetti şimdide hiç iştahım yok halsizim öksürüyorum ama geçecek inşallah
umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi çok özlemişim
kızlar bu arada biz hatresle bi süredir telefonda görüşüyoduk geçen haftada gerçek hayatta görüştük tanıştık kendisi dünya tatlısı bi insan iyiki tereddütlerimi yenip kendisiyle tanışmışım sanaldan gerçeğe dönüşen güzel bi arkadaşlığımız oldu çok memnunum bunuda sizlerle paylaşmak istedim.
günaydın topik ahalisi
saracım seni görmek ne güzel hoşgeldin evine
biraz geç oldu ama günaydın
hoşbulduk canım nasılsın ben bugün biraz daha iyiyim
sağol canım iyiyim bende doktor arıyorum tüp bebek için
çok şükür canım sağlık gibisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?