Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Prenses malesef dün gece yoğun bakıma alındı bebeğim
Musab neden küveze kondu ondadamı sarılık vardı değeriniz kaçtı
Ağlamaktan gözlerim ceviz gibi büyüdüüü

canım geçmiş olsunnn özeline bakarmısın

kızlar bu gün eşimin kontrolü vardı koşturduk akşama kadar iki bölümden randevumuz vardı:26::26::26::26: ama aynı gün iki bölüme muayene olamıyormuşuz devlet kaldırmış isterseniz ücretli olun dedilerbende olmaz dedim sgk varken neden ücret ödeyyeyim dedim randevuyu erteledik :26::26::26::26::26:eve geldim yemek yaptım çay yaptım biraz mol verdim dinleneceğim

üzme kendini canım sarılığı çabuk geçer inş
yok canım musabın ciğerinde sorun vardı

çok tuhaf yeni duydum bunu yeni bir uygulama herhalde

günaydın güzel hafta sonlArı
üzme kendini canım sarılığı çabuk geçer inş
yok canım musabın ciğerinde sorun vardı

çok tuhaf yeni duydum bunu yeni bir uygulama herhalde

canım evet yeniymiş biz geçen ay gitmiştik böyle bir şey yoktu sgk devlete aynı gün içinde iki polikilinik için ödeme yapmıyormuş saçma sapan bir şey yanii

Son düzenleme:
Slm kizlar netim baglandi cok sukur bundan sonra burdayim musait zamanda uzun yazacam sara gitmeeeeee(

günaydın kızlarrrr güzel bir hafta olur umarım bu hafta

canım en çok sara geliyordu zaten oda gelmeyeceğim diye yazmış geçen gün hatersde yok kaçgündür bomboş kaldı topik

aaa neden gelmeyecekmiş bende bakıyorum son günlerde bişey yazmamış işleri yoğun diye düşünmüştüm:26:

canım en çok sara geliyordu zaten oda gelmeyeceğim diye yazmış geçen gün hatersde yok kaçgündür bomboş kaldı topik

nie acaba nolduki mrk ettim simdi valla issiz bi topik oldu...ama bence vardir bi nedeni gelmeyisinin...hatresinde isleri oldugunu dusunuyorum en azindan haber verirdi gelmeyecek olsa prensesde yok neyse bekleriz bizde...

bu arada maonya dogum yapmissin canim allqh anali babali buyutmeyi nasip etsin ve cok gecmis olsun umarim simdi iyidir bebegin sarilikten mi hastanedeydi?

kızlar saranın neden gelmediğini bilmiyorum arka sayfalarda görürüsnüz mesajını hatersinde annesi yanındaydı çok sık gelemiyordu son zamanlarda

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar

Prenses musabta çok küçük doğdu demiştin.
Bizimki 2.430doğdu
2200 e düşmüş sarılığı 17.3 e yükselmiş memeyi çok zor tutuyor 2saat ağlıo tutmaya çalışırken 10dk zor emio

Gece yine hastaneye gidicez yükseliş devam ediosa içeri alacaklar

Canım çok geçmiş olsun, üzülme geçecek inşallah. Arkadaşımın da öyle oldu, bebeği iyileşince kavuştu yavrsuna, sen de tekrar alırsın kucağına üzülme canım

Sizi de geçmiş olsun Yetercim.Hastane uygulaması yeni olmalı ki pek kimsenin haberi yok.
Slm kizlar netim baglandi cok sukur bundan sonra burdayim musait zamanda uzun yazacam sara gitmeeeeee(

kizlar hayirdir nie kimse yok

Edacım canım hoşgeldin. Netinin bağlanmasına sevindim.Nasılsın canım, çocuklar nasıl?

Canım benim netimin kotasını aşmıştık, bugün açıldı, o yüzden gelememiştim, gelirim artık inşallah.

Edacım, benim annemler yanıma gelmişti, bir ara çok hastalandık hepimiz.Atlattık hamdolsun.1 haftadır da netimiz yoktu bugün geldi net görüşürüz inşallah artık.

kızlar saranın neden gelmediğini bilmiyorum arka sayfalarda görürüsnüz mesajını hatersinde annesi yanındaydı çok sık gelemiyordu son zamanlarda

Sara kendince öyle bir karar aldı, benim de evet ailem yanımda biraz o yüzden ama asıl neden netimin kesilmiş olmasıydı bundan sonra gelmeye çalışırım.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr haters gelmişş darısı saraya olsun inşş

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres,
sara_28+
Sarammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım ne güzel tevafuk

Hadi dön aramıza, şenlensin topic, sensiz olmuyor biliyorsun tatlım

Sanırım ışığın açık kalmış ama neyse zamanı gelince gel tatlım tamam mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…