Prenses malesef dün gece yoğun bakıma alındı bebeğim
Musab neden küveze kondu ondadamı sarılık vardı değeriniz kaçtı
Ağlamaktan gözlerim ceviz gibi büyüdüüü
üzme kendini canım sarılığı çabuk geçer inşPrenses malesef dün gece yoğun bakıma alındı bebeğim
kızlar bu gün eşimin kontrolü vardıkoşturduk akşama kadar iki bölümden randevumuz vardı:26::26::26::26: ama aynı gün iki bölüme muayene olamıyormuşuz devlet kaldırmış isterseniz ücretli olun dediler bende olmaz dedim sgk varken neden ücret ödeyyeyim dedim randevuyu erteledik :26::26::26::26::26:eve geldim yemek yaptım çay yaptım biraz mol verdim dinleneceğim
üzme kendini canım sarılığı çabuk geçer inş
yok canım musabın ciğerinde sorun vardı
çok tuhaf yeni duydum bunu yeni bir uygulama herhalde
kizlar hayirdir nie kimse yok
canım en çok sara geliyordu zaten oda gelmeyeceğim diye yazmış geçen gün hatersde yok kaçgündürbomboş kaldı topik
canım en çok sara geliyordu zaten oda gelmeyeceğim diye yazmış geçen gün hatersde yok kaçgündürbomboş kaldı topik
Prenses musabta çok küçük doğdu demiştin.
Bizimki 2.430doğdu
2200 e düşmüş sarılığı 17.3 e yükselmiş memeyi çok zor tutuyor 2saat ağlıo tutmaya çalışırken 10dk zor emio
Gece yine hastaneye gidicez yükseliş devam ediosa içeri alacaklar
Prenses malesef dün gece yoğun bakıma alındı bebeğim
kızlar bu gün eşimin kontrolü vardıkoşturduk akşama kadar iki bölümden randevumuz vardı:26::26::26::26: ama aynı gün iki bölüme muayene olamıyormuşuz devlet kaldırmış isterseniz ücretli olun dediler bende olmaz dedim sgk varken neden ücret ödeyyeyim dedim randevuyu erteledik :26::26::26::26::26:eve geldim yemek yaptım çay yaptım biraz mol verdim dinleneceğim
Slm kizlar netim baglandi cok sukur bundan sonra burdayim musait zamanda uzun yazacam sara gitmeeeeee(
kizlar hayirdir nie kimse yok
nie acaba nolduki mrk ettim simdi valla issiz bi topik oldu...ama bence vardir bi nedeni gelmeyisinin...hatresinde isleri oldugunu dusunuyorum en azindan haber verirdi gelmeyecek olsa prensesde yok neyse bekleriz bizde...
bu arada maonya dogum yapmissin canim allqh anali babali buyutmeyi nasip etsin ve cok gecmis olsun umarim simdi iyidir bebegin sarilikten mi hastanedeydi?
kızlar saranın neden gelmediğini bilmiyorum arka sayfalarda görürüsnüz mesajını hatersinde annesi yanındaydı çok sık gelemiyordu son zamanlarda
günaydın kızlarrrrr haters gelmişş darısı saraya olsun inşş
günaydın canım, darısı hepimize olsun herkes evine ( topiğine dönsün) inşallah
Günaydın canım, darısı hepimize olsun herkes evine ( topiğine dönsün) inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?