Sabırla Bebeğini Bekleyenler

huuuu huuuuu kızlar gelin sohbet edek bu saatte uyunurmu hiç yoksa siz uyuyomosunuz aaaaa ne ayıp

Seni gidi yami yami ( bu kelime ( rana' nın deyişiyle telime) yine Rana' nın daha küçükken kullandıığı yaramaz kelimesinin karşılığı )
Niye uyumamışsın yayamaz
hatres ışığın yanıyor sesimi duydunda geldin dimi canım bacım menim
Canım he yawwwww sesin geldi samkim koştum geldim ama çok fazla vaktim yoktu çıktım

hatresim tamam canim baktim bu sefer oldu)

Evet tatlım oldu, yawwwww senin cimcime balmış ballllll
Yanımda olsa kesin yerdim men onu
Oğlşunu tam göremedim benim pcde sorun var resimleri büyütmez oldu tam göremiyorum.
Masallah canim ya yakisikli prensle prensesime Allah cok bagislasin sana ve babasina

edacim iki kardes birbirine benziyo ne guzel
Canım çok tatlılar gerçekten Allah bağışlasın onları , sana da bana da yeniden versin inşallah.
Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar

Günaydın canım menim

Masallah canim ya yakisikli prensle prensesime Allah cok bagislasin sana ve babasina

edacim iki kardes birbirine benziyo ne guzel

Saol canim amin rabbim sanada prens ve prensesler nasip etsin insallah saram...
Benzeme konusuna gelince herkes farki birine benzetiyo kas goz bana benzetiyolar babasinada benzetiyolar yani degisiyor

canim benim tesekkur ederiz ranada cok tatli bi kiz masallah rabbim ona saglik sihat versin sizlere bagislasin ve bi kardes gondersin

canim onun laptopu yok ondan gelemio isyerinden girmekte yasakmis

sen nasilsin bi arada umarim tedavin olumlu sonuclanir rabbim en kisa zamanda anneligi tatdirir

iyi çalışıyor demek ne güzel kafası rahat olur en azından

prenseeeeeees,edaaaaaaa,hatreeeeees,yeteeeeeer,leylaaaaaaaa,kardeleeeeeen,maonyaaaa,efsuuuuuuuuuun,nazemiiiiiiir nerdesiniiiiiiiiiiiiz huuuuuuuuuuu

günaydın edacım nasılsın

demek seninde misafirlerin var Allah kolaylık versin canım sen neler yapıyosun yazsanıza tızım insanı niye meraktan çatlatıyosunuz

benimde misafirim vardı cuma geldiler, dün gittiler
çok güzel geçti eşimin doğum günüydü hem kutladık hem hasret giderdik kızlarla
benim menüde şöyle

ıspanaklı pasta
elmalı kurabiye
kara lahana sarması
patates püresi ve bide çay

efsuncum daha 3 gün önce seni soruyorduk sesimizi duydun geldin hoşgeldin
yeni laptop unuz hayırlı olsun

amiiiinnn
bu arada eşinin doğum günüydü yanılmıyorsam
doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle ailesiyle evlatlarıyla bir ömür mutluluklar dilerim

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

amiiinnnn

bende zar zor bitane ekledim bidahada beceremiyorum boyut falan küçültmek gerekiyor onu yapamıyorum

Yeterle az önce konuştum, hasta olduğu için acildeydi.

şimdi nasıl oldu acaba :26:

Ya hu millettttttttt nerdesinizzzzzzzzzzzzz
Bugün pcyi ele geçirmişim sohbet etmek için fırsatım var niye delmiyorsunuzzzzzzzzzzz heeeeeeeeeeeeeeeee
Çabbbbbbıhhhhhhhhhh topikizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızım ben ogün 9 da bi kalktım eşimin doğum günüydü ve misafir gelecekti işlerimi zor yetiştirdim
inşallah yine ele geçirirsin sohbet ederiz bol bol

bende dostinex içerken iştahım kesilmişti yağlı yiyecek görmeye adını duymaya bile tahammül edemiyordum
belki sanada yan etki yapmıştır netten bi baksaydın yan etkileri nedir diye
yada doktoruna sor bakalım dozunu ayarlar belki fazla geliyordur
bende yediğim portakalların kabuklarını rendeleyip dondurucuya atıyorum yazın keklere yada revaniye koymak için
bide kavonoza şekerleyip koyuyorum küçük küçük kesip... aşure yapınca hazır çıkartıp koyuyorum

huuuu huuuuu kızlar gelin sohbet edek bu saatte uyunurmu hiç yoksa siz uyuyomosunuz aaaaa ne ayıp

ben uyumuyordum 2 buçukta yattım ama özel bi işim vardı

canım ben gerçi şuanda sadece kızını görüyorum ama oğluşunda çok tatlıdır

Günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar

canim benim tesekkur ederiz ranada cok tatli bi kiz masallah rabbim ona saglik sihat versin sizlere bagislasin ve bi kardes gondersin
Ben de teşekür ederim tatlım, amin, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, olmayan kardeşlerimize de , bizlere de yeniden nasip etsin.

Canım yeter hala hasta, idare etmeye çalışıyorum diyor, Allah tez zamanda ona ve cümle hasatalara hayırlı şifalar ihsan etsin.
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım, pc yi yine ele geçirdim ama dene timse yok
Canım doktora sordum baş ağrısı yapabileceğini söyledi ama aynı zamanda yapacak bi şey yok mecburen kullanıcaksın dedi
şu portakalları şekerle saklama işi de çok hoş.

uykum kaçmıştı desem

ımmmm menü süper bende spanaklı kek yapacam en kısa zamanda

Saol canim amin rabbim sanada prens ve prensesler nasip etsin insallah saram...
Benzeme konusuna gelince herkes farki birine benzetiyo kas goz bana benzetiyolar babasinada benzetiyolar yani degisiyor

amin canım inşallah

eşinin doğum günü kutlu olsun canım

hatres huuuuuuuuuu bacım nasılsın

bugün misafirim vardı hemde yemekli az önce gittiler çok yoruldum ama güzel geçti şimdi oturdum pc ye bakayım dedim

hatresim aramışsın duymamışım canım kusura bakma olurmu yarın konuşuruz

menümü yazayım

mercimek çorbası

kara lahana sarması

etli taze fasulye

pirinç pilavı

salata

çayın yanınada

kıymalı börek

cevizli kek

meyva

Ya hu kardeşim sen telefonunu kayıp ettin heral:44::44::44:

yok tızım kaybetmedim ama hafta sonum yoğun geçti hemde plansız olarak aslında bu hafta dinlenecektim ama olmadı aslında güzelde oldu eğlendik yani ama telefona bakacak fırsatım olmadı daha doğrusu telefon başka bir odada olduğundan çaldığını duymamışım

Bu misafirlerinde kimmiş öleeeeeeeeeee,
Menün de süpermişşşşş bana da gönder, anlaşılan çok kıymetlıler ki telinden haberin yokkkk

Bu misafirlerinde kimmiş öleeeeeeeeeee,
Menün de süpermişşşşş bana da gönder, anlaşılan çok kıymetlıler ki telinden haberin yokkkk

kıymetlilerdi evet ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız geldiler güzel bi pazar günü geçirdik

Cadıııııııııııııııııııııııııııı nasıl da gülüyosunnnnnnnnnnnnnnnnn
He sen görürsünnnnn benim de misafirlerim olur sen ararsın o zaman sen dörürsün dününü

canım ya cidden kusura bakma yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…