Hayırlı cumalar canlar
Canım yoğurtlu makarnaya ben de bayılırım, dün bi de içerisine garnitür ekledim, mayonez de koymak istedim ama hazırlara pek güvenmediğimden almadım, evde de yapmadım.
Ayyy Saram çiğköfte süperdi , sen gelince de yaparız belki kim bilir , buluşacağımıza bile ihtimal vermezken bak ne güzel şeyler yaşadık
Hani hasta olduğun için öyle baygındı ya gözlerin, gözümün önüne hep öyle geliyorsun, kız bi daha ki gelişinde mutlaka görüşelim yohsam aklıma hep hasta olduğun halin gelecek üzülecem
Canım yaptığın bitki çayını öyle bi anlatmışsın ki ağzım sulandı, olsa da yanımda içsem dedim
Eminim süper bir tat olmuştur ama İbrahim Saraçoğlu iki ya da 3 ten fazla çeşit olmasını pek uygun görmediğini söylemişti, ben de sana söyleyim, artık nasıl istersen öyle yaparsın tatlım
Ben de tarçın, karanfil bir de limonu soğuk algınlığında yapmıştım hem çok güzel olmuştu hem de işe yaramıştı.
Canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, gel bi öpem , sarılam Efsun bacıma, topişimizin hep güldüren tızı
Bi daha ditmek yok döveyim bakkkkkkkk
Zaten ancak topic ahalisini topladık sayılır
Yahu kaç gündür de prensesle yeter kayıp, Allah Allah noldu bunlara yaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44::44::44:
Evet ne güzel di mi , senin net bağlandı, Efsun' un laptobu alındı, Sara geri döndü
Prenseseeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssss
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ya hu nirdesizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ev işi bitmez edacım bitmezzzzzzzzzzzz, benim bi arkadaşım var o bekar , bana senin işin hiç bitmiyor yawwwwwwwwwwwwwwwwwww:44::44::44::44::44::44::44::44:
diyor
Sana da hayırlı cumalar canım
Haklısın canım insan ne kadar yakında olsa kendi halinde daha rahat, çok kalacaklar mı daha, başka bir ilden mi geldiler:44::44::44::44:
Hayırlı cumalar tatlım
Burda da havalar yine soğumaya başladı canım, boğazım yine gıdıklanıp duruyor, dışarı mecburen çıkıyoruz tatlım ya
eminim hepsi çok güzel olmuştur yemeklerinin keşke aynı şehirde olsaydık hatresim bi gün çiğköfte yapardık bi gün kısır bi gün pasta börek hiç bişey yapmasak kahve içmeye giderdik ne güzel olurdu dimi ama olsun böylede güzel
heeee sen bana tansiyonum düşük olduğu için baygın baktığımı söylemiştin ya ben o zaman bile ayakta zor duruyodum allahım diyodum hayırlısıyla ayılıp bayılmadan bi eve gitsem seninlede yeni tanışmışız ayıp olacak kıza diyorum ama zaten senden ayrıldıktan sonra eve nasıl gittim bilmiyorum o günden sonra çok kötü oldum neyseki
şimdi daha iyiyim
havalar buradada soğudu yağmur yağıyor dünden beri iş yerindede herkes hasta hal böyle olunca hastalığı atlatmak daha zor oluyo
yeterin gelmeyişi benimde dikkatimi çekti en son diğer topiğe hasta olduğunu yazmış nasıl acaba merak ettim şimdi
prensesde diyet topiğine yazmıştı sanırım en son gelsede nasıl olduklarını öğrensek:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hatres gittiler canim bir gece kaldilar...
yaa ne guzel anlatiyosuniz birbirinizi bende kizlari faceden goruyorum efsunu pikepolati prensesin oglunu gordum kendinin fotosu yok saram senin face yoktu galiba...hatrescim senin varsa ekleyebilirim...
bu arada yeni tasindim ama 4 katta oturuyorum 6. katta oturan komsum tanismaya geldi cok iyi anlastik artik sikilmiyorum hergun kahve iceriz mercimekli kofte kisir yapariz gecende kuru biber ve patlican dolmasi yaptik caniniz cekmesin bu durumdan cok mutluyum
birde kizlar kk ya foto eklemeyi bilmiyorum zaten ama telefondan eklemeyi bilen vArmi tarif ederseniz benim minnaklari gostereyim size
He valla Saram ne güzel şeyler yapardık kafa kafaya verip ama neyse olsun, önemli olan gönüllerimizin bir olması di mi ama
Hem sen buraya geldiğinde de Allah' ın izniyle gene yaparız bir şeyler, ilk tanışma olduğundan bir de annemler yanımda olduğu için dışarıda daha rahat takılırız diye öyle düşündüm ama bi dahaki sefere eve bekliyorum inşallah.
Rabbim daim eylesin inşallah
Ne bilem canım ya normal halindeki bakışlarını bilemediğim için tansiyonuna bağlı diye düşündüydüm
Tansiyon da etkiliyor ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi, neyse dedim bi dahaki gelişin de sağlam halinle gel ki bakam bi baygın mısın aygın mı
Ya sen beni şimdi görsen sanki üstümden tır geçmiş gibi 10 tane baygından beter mayışık bakıyorum
Şu estrofemleri içmeye başladığımdan beri sık olmaya başladı bu durum:44::44::44::44::44:
Ya şu topici de bir araya toparlayamadık gitti, seni yakaladık bu sefer ötekiler kaçtı du ben onları da bi yakalayam inşallah, Yeter kaç gündür aklımda ben de hasta olduğunu gördüm kendi hastalığımdan bi fırsat bulsam
Yeterle az önce konuştum, hasta olduğu için acildeydi.
Ya hu millettttttttt nerdesinizzzzzzzzzzzzz
Bugün pcyi ele geçirmişim sohbet etmek için fırsatım var niye delmiyorsunuzzzzzzzzzzz heeeeeeeeeeeeeeeee
Çabbbbbbıhhhhhhhhhh topikizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hatres gittiler canim bir gece kaldilar...
yaa ne guzel anlatiyosuniz birbirinizi bende kizlari faceden goruyorum efsunu pikepolati prensesin oglunu gordum kendinin fotosu yok saram senin face yoktu galiba...hatrescim senin varsa ekleyebilirim...
bu arada yeni tasindim ama 4 katta oturuyorum 6. katta oturan komsum tanismaya geldi cok iyi anlastik artik sikilmiyorum hergun kahve iceriz mercimekli kofte kisir yapariz gecende kuru biber ve patlican dolmasi yaptik caniniz cekmesin bu durumdan cok mutluyum
birde kizlar kk ya foto eklemeyi bilmiyorum zaten ama telefondan eklemeyi bilen vArmi tarif ederseniz benim minnaklari gostereyim size
akşam eve gidince güzel bi kek yapacam portakallı canım çekti niyeyse yanınada peynirli börek
yemek olarakda fırında tavuk pırasa yemeği ve tel şehriye çorbası oooooh mis
haa bide elma ve ayvalrdan karışık komposto yapacam
Yaa buaralar portakallı kek yapan çok var ben hiç denemedim sadece suyunu sıkıyorsunuz dimi canım çekti bende yapıcam
tatlım portakalın suyuyla yapıyorum yoğurt süt başka bişey bırakmıyorum sadece yumurta kabartma tozu şeker vanilya sıvı yağ ve portakal suyuyla yapıyorum çok enfes oluyo tavsiye ederim
efsuncuk hosgeldin sefalar getirdin bitaanem oleyyy artik herkesler burda gorusmek uzere tatlin opuldun
oooo efsunum gelmiş hoşgelmiş özlettin kız kendini vefasız du bi öpem seni
işe girmişsin hayırlı olsun sana şans getirsin inşallah
Hayırlı cumalar canlar
Canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, gel bi öpem , sarılam Efsun bacıma, topişimizin hep güldüren tızı
Bi daha ditmek yok döveyim bakkkkkkkk
Zaten ancak topic ahalisini topladık sayılır
Allah Allah noldu bunlara yaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44::44::44:
Evet ne güzel di mi , senin net bağlandı, Efsun' un laptobu alındı, Sara geri döndü:
Hemen bende yapıcam rendelesemde olur herhalde akşam yemeğini yedikten sonra yapıcam çay olana kadar pişer
hoşbulduk datlummm bende seniii bebişçiklerini öptümmmm
hoşbulduk sara ablamm hoşbuldukkk bende senii öpem doya doyaaa
saol abla saoll evde değilim en azından inşşallahh getirir
hoşbulduk canımmm hoşbuldukkk bende sarılam sana öpemm
akşam eve gidince güzel bi kek yapacam portakallı canım çekti niyeyse yanınada peynirli börek
yemek olarakda fırında tavuk pırasa yemeği ve tel şehriye çorbası oooooh mis
haa bide elma ve ayvalrdan karışık komposto yapacam
Heeeee naapam bağırdım bağırdım kimse delmedi, bursa topiğine de baktım gelmiyorsunuz gittim ama sonra çıktım, kimse gelmeyince.hatres hanım bağırıp duruyon ama geldik hani nerdesin bursa topiğindesin ordan çıkıp gelsende sohpet etsek diyorum bak gidecem şimdi heeeee
Yaa buaralar portakallı kek yapan çok var ben hiç denemedim sadece suyunu sıkıyorsunuz dimi canım çekti bende yapıcam
Hamaratlğın üstünde yani
Heeeee naapam bağırdım bağırdım kimse delmedi, bursa topiğine de baktım gelmiyorsunuz gittim ama sonra çıktım, kimse gelmeyince.
Bi de Saram ya bu ilaçtan mıdır kardeş başka bi şey mi nedir anlamadım gitti, ben hakkaten çok kötü oluyorum ya, burdan çıktıktan sonra da gidip yattım akşam 5, 30 da annem gelip kaldırdı beni.Elim ayağım bütün vücudum halsizlikten kırılıyor sanki.şimidi biraz iyi gibiyim ama birazdan yine atıcam ilaçları yine eski tas eski hamam olucam
Canım bu keki ben hep yaparım, yediğimiz portakallların kabuklarını topluca robotta çekip dondurucuya atıyorum , sonra çıkarıp azar azar keklere kullanıyorum, içerisine fındıkta ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?