Hamaratlğın üstünde yani
Heeeee naapam bağırdım bağırdım kimse delmedi, bursa topiğine de baktım gelmiyorsunuz gittim ama sonra çıktım, kimse gelmeyince.
Bi de Saram ya bu ilaçtan mıdır kardeş başka bi şey mi nedir anlamadım gitti, ben hakkaten çok kötü oluyorum ya, burdan çıktıktan sonra da gidip yattım akşam 5, 30 da annem gelip kaldırdı beni.Elim ayağım bütün vücudum halsizlikten kırılıyor sanki.şimidi biraz iyi gibiyim ama birazdan yine atıcam ilaçları yine eski tas eski hamam olucam
Canım bu keki ben hep yaparım, yediğimiz portakallların kabuklarını topluca robotta çekip dondurucuya atıyorum , sonra çıkarıp azar azar keklere kullanıyorum, içerisine fındıkta ekliyorum
yok tızım ya ne hamaratlığı bunlar basit şeyler
doktoruna bi sor istersen halsizlik yapmaması lazım
bende bugün düşünüyodum yazın mandalina portakalı nasıl bulabilirim derin dondurucuda nasıl saklarım diye ama senin fikrine bayıldım yarından tezi yok mandalina ve portakallrın kabuklarını çekip derindondurucuya atıyorum
selam kızlar.
nasılsınız? ben geliyorum hiç kimse yokk ya
Çok mantıklı sağol cnm bayıldım fikrine
Günaydın kızlar..
Bende bebiş bekleyenlerdenim.. Son 1 aya kadar sabırla bekliyordum ama artık sabırsızlanıyorum doğrusu
İnşallah herkes sağlıkla kucaklar bebişlerini :)
gunaydin kizlar gerci gunaydinmi kaldi oglen oldu ben gnuyoruzec kalktim bugun cunku gece 3 te yattim ve cok uykusuzdum kahvaltimizi yaptik kuzularla oyun oynuyoruz
selam kızlar.
nasılsınız? ben geliyorum hiç kimse yokk ya
dupbaston&klomen=aşılamaaa
dün aşılama oldum,dua edin kızlarrr
lütfennnn banaaaaa(((
gunaydin kizlar gerci gunaydinmi kaldi oglen oldu ben gnuyoruzec kalktim bugun cunku gece 3 te yattim ve cok uykusuzdum kahvaltimizi yaptik kuzularla oyun oynuyoruz
Canım ilacın dozu 1 iken sorun yoktu da bu kez 3 le başladık 4 e çıkardık.Bebeğimiz olsun diye ne ilaçlar içip kimbilir ne zararlar görüyoruz farkında bile olmadan
Sersem sersem dolanıyorum, bugün randevüm var doktora, söyleyeceğim ama uygun bir şey söyleyip geçiştirecektir her zamanki gibi.
Hoşgeldin canım hep geliyorum demişsin ama ben seni bu topicte ilk kez gördüm desem:44:
Ama Sara' nın arkadaşısın yanılmıyorsam di mi:44::44:
Yine bekleriz gel canım
Limon kabuklarını da aynı şekilde yapabilirsin canım.
Bir de bu tarif de ilgini çekebilir
Kışın yediğimiz portakalların kabuklarını atmayıp,yazında rahatlıkla kullanmamız mümkün. Hem de çok kolay ve pratik bir yöntemle:
Malzemeler
Portakal
Şeker
Nasıl yapılır?
Portakal kabuğunun beyaz yerini almadan rendeleyin.
Bir portakal rendesi için 2 yemek kaşığı şeker ekleyin. Daha fazla da katabilirsiniz.
Karıştırıp bir kavanoza yerleştirin.
Ben portakal reçeli yaptığım portakalların kabuklarını kullanmıştım.
Uzun süre dayanıyor. Sanki bekledikçe kokusu daha da bir güzelleşiyor.
Cahide Sultan' dan alıntıdır.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.
Sana da hayırlı öğlenler canım.Mesaj kutuna bi bak
Günaydın kızlar..
Bende bebiş bekleyenlerdenim.. Son 1 aya kadar sabırla bekliyordum ama artık sabırsızlanıyorum doğrusu
İnşallah herkes sağlıkla kucaklar bebişlerini :)
Merhaba hanımlar ankarada oturuyorum ve 4 aylık hamileyim bana hastane ve doktor önerebilir misiniz bi önce karar vermek istiyorum
insallaahhhh tatlımmm insalllaaahhhhhinşallah bebeklerin tutunur tatlım
akşam eve gidince güzel bi kek yapacam portakallı canım çekti niyeyse yanınada peynirli börek
yemek olarakda fırında tavuk pırasa yemeği ve tel şehriye çorbası oooooh mis
haa bide elma ve ayvalrdan karışık komposto yapacam
canım menün süper, ya şu portakallı kekin bi tarifini yazarmısın tatlım yaa sana zahmet
tabi canım hemen yazarım
üç yumurta
bir su bardağı şeker tozu
bir çay bardağı sıvı yağ
bi paket vanilya
iki paket kabartma tozu
iki orta boy portakalın suyu
ve un
yumurta ve şekeri iyice çırp sonra yağını ekle karıştır sonra portakalın suyunu ekle sonrada ununu vanilyayı ve kabartma tozunu ekle iyice çırp 185 derece fırında yaklaşık 40 - 45 dakika pişir. unun miktarını yazmadım çünkü göz kararı ayarlıyorum çok katı olmayacak akışkan bi hamur olacak şekilde ayarla unun miktarını
saracim eklentilere giriyorum fotoda koyuyorum albumde yaptim ama koygugum fotolar gozukmuyo sonradan anlamadim bende profil resmi ve avatara koydum bende bunlar benim kizim ve oglum umarim goruyosundur
canim bu arada oglum 9 d en fazla onda kalkar sabahlari ama kizim cok gec yatiyo 2 de falan oyuzden oglen 12 kadar falan yatar ben nasil alistircam bu kizi bilmiyorum ama oglene kadar uymasida isime geliyo hem ikisi birlikte olunce cok zor hemde islerimi hallediyorum o arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?