günaydın kızlar Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
aaaaa cidden mii canımmm
hoşbulduk nazemircimm
saoll canımmm
selam kızlarrr
diyeceksiniz bu efsun hanım bu saatte ne arıyo kk da
1 aydır doktor kontrolüne başladım tekrar bugünde hgs çekimim vardı onu çektirdim geldim
kendimi azcık halsiz hissedince işe gitmedim eve geldim yatıyorum
biraz acıdıama çokta korkulacak bişey değilmiş 5 dk bi acı sonra hersey normal hayata devam
sanırım doğum bunun yanında kat kat zordur, zaten o an onu düşününce
sık dişini efsun bu ne ki sinek ısırığı dedim kendime canım yandıkca
çok az bi darlık varmış onun dışında tüplerin acık bir sıkıntı yok dedi çekimi yapan doktor hadi hayırlısı dedi
bende hayırlısı dedim geldim evime işte
eee siz nerdeniz bacular
kızlar bugünlerde yeşil soğan aşeriyorum ekmeğin arasına koyup tuzlayıp yiyorum çok güzel oluyo hatta sabah sabah bile yiyebilirim soğan aşkım nerden geliyosa
Hayırlı günler, selamün aleyküm canlar
Bugün maşallah iyi muhabbet etmişsiniz, be ailemi yalnız bırakmak istemediğim için bakıp azcık da iki kelam edip gidiyorum ama efferim size topicimizi şen tutun böleeeeeee
Allah sizleri iyi etsin emiiiiiii, bi taze soğan muhabbeti tutturmuşsunuz gitmiş
Ama ne yalan söyleyim taze kuru farketmez ben de soğana bayılırım ama eşim ağız kokusu yaptığı için pek yememden hoşlanmaz, ben de ya o evde yokken doya doya yerim ya da evdeyse kendisinden müsade alarak yerim
Allah bağışlasın tatlı kızınızı
Günaydın canım, biraz daha iyisin umarım, bıdıklarına da geçmiş olsun canım
Saram ya " iç güveysiden hallice " :44::44::44::44:ben bu tabiri hiç duymamışım ulennnn
Ama sanırım kötünün iyisiyim manasında kullanılıyor he miii:44::44::44::44::44:
bebek mi var bebekkkkkk
bir de ağız kokusu
Bayılırım böyle faydalı paylaşımlara, teşekkürler bitanem
he yawww yeşil soğandan eltiye atlamak
Davet edişe bak." sende taze soğan severmisin "
Ayyyyy bugün iyi güldüm size, Allah da sizleri güldürsün emi
Saracim insallah bu yesil sogan iyi biseylere isarettir cok sevinirim... inanirmisin ben surda bi kaç yildir sogan yemeye basladim ondan önce asla sogan sarimsak surmezdim agzima esim sayesinde alistim..ama annem den etkilendim sanirim çünkü oda hiç yemezdi ama simdi hertürlü sogani yerim özellikle yesil fakat yemeklerde soganin küçük olmasindan yanayim benim yemeklerinde sogan hiç gozukmez. .
günaydın kızlar Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
günaydın kızlar
Meraba kızlar bi cee diyip kaçıcam
Geçmişe hiç bakamadım umarum hepiniz iyisinizfir
Ben ufaklıkla uğraşıyrm
Gece hiç uyumuyor çok gazlı bi bebek
Memede almıyor
Gündüzde hep misafir var
en iyisi beni bu anlatı
benimde çok acımıştı 3 gün kendime gelememiştim
hadi hayırlı olsun inşallah kendiliğinden gelir bebeklerin
aramızda kalsını izliyorsan ordaki kadın kahvaltıda bile ekmek arası yeşil soğan yiyor
gerçi sürekli bişeyler yiyor insanın iştahı açılıyor o diziyi izlerken
yani iç güveysi ne kadar iyi olabilirse okadar iyiyim demek:44:
bende yemezdim çocukluğumda hatta gençliğimin ilk dönemlerinde
ama şimdi soğansız yemek düşünemiyorum ama dediğin gibi küçük küçük olacak belli olmayacak
ama tavukta falan soğanı sevmiyorum et yemeklerini bol sarımsaklı ve soğansız yapıyorum
amiiiinnn
benden tünaydın 12 de kalktım çünkü
yetercim sana facedeki gurupta bi soru sormuştum ama sen hastaymışın görmemişin zaten
tayfun bağış doktorumdu dedin nasıl bi doktor acaba memnun kaldınmı
kk de hep güzel yorumlar var ama bide tanıdığım birine sorayım dedim:26:
aramızda kalsını izliyorum izlemezmiyimondanmı esinlendim dersin
soağn sarımsak benim yemeklerimin vazgeçilmezidir
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese sağlık mutluluk huzur dolu günler diliyorum bunlar olunca gerisi gelir
CANIM KUSURA BAKMAYA GÖRMEMİŞİMDİR (facede çok guruba üyeyim kaçırıyorum çoğu şeyi)BEBM BENİM ADANDA SEYHAN BAŞKENT TE İKİ DEFA TÜP BEBEK YAPTIRDIM BEN ÇOK MENUNDUM O ZAMAN HATTA ACI BADEME GİTTİKTEN SONRA BİR KAÇ DEFA TELEFONLADA GÖRÜŞTÜK YANİ GÜVENEBİLİRSİN BİLGİSİNE
önemli değil canım bende randevu alacam kendisinden seninde gittiğini duyunca görüşlerini merak etmiştim
ama dün senin 2010 yılında yazıştığın topiği buldum tesadüf tayfun bağışa giderken, hep güzel şeyler yazılmış
çok teşekkürler cevabın için
Efsuncum geçmiş olsun, atlatmışsın hayırlısıyla bebişe vesile olsun.HSG sonrasında da kendiliğinden hamile kalanlar çok biliyor musun
geçmiş olsun canım hsg denince benim tüylerim diken diken oluyo ama neyseki seninki rahat geçmiş
benimde çok acımıştı 3 gün kendime gelememiştim
hadi hayırlı olsun inşallah kendiliğinden gelir bebeklerin
Meraba kızlar bi cee diyip kaçıcam
Geçmişe hiç bakamadım umarum hepiniz iyisinizfir
Ben ufaklıkla uğraşıyrm
Gece hiç uyumuyor çok gazlı bi bebek
Memede almıyor
Gündüzde hep misafir var
en iyisi beni bu anlatı
HATERS İN net kotası dolmuş bir süre gelemeyecekmiş
hepinniz çok saolunnn canlarımmmm
pazartesi yattım uyudum hgs den sonra
salı akşamı misafirim geldi dün hasta ziyaretine gittik bu akşamda yan komşum gelmiş anca girdim nete
az bi kanama ve sancıyla atlattım hgs yi Allaha şükür tertemizcik çıktı tüpüşlerim
bugün doktuşuma gittim regl 2. günü gel dedi bakalım ne edecek Rabbim hayırlısını nasip eder inşşallahhhh
bu arada enfksiyon sorunundan dolayı maç muç yasak
evet duymuştum hgs den sonra hamiş kalanları hayırlısı diyorum artık bakalım zmn gösterecek herseyi
sara ablammm nie tiken tiken oluyon kiii zordu ama kısa süreliydi yaniii
benim sadece akıntım devam edio sankii regim biter gibi onun dışında turp gibiyim
gözün aydınnnn canımmm duyunca çok sevindimmmm bebişini öp teyzesinin yerine canımmm Rabbim kolaylık versin
haber verdiğin için sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?