Sabırla Bebeğini Bekleyenler

GÜNAYDIN CANLARIM Hiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR

Günaydın şekerrr

nasılsın canım menim

biliyomusun senin nikini her gördüğümde kupkek geliyor aklıma keke bayılırım

rica ederimm siz görüşüyorsunuz ama kızlarada haber ver deyince yazayım dedim

ha yani bana haber vermedin

GÜNAYDIN CANLARIM Hiç kimse kendisi için gizlenen Müjde ve mutluluğu bilemez… - Secde Sûresi - 17 HAYIRLI CUMALAR

amin canım sanada hayırlı cumalar

nasılsın canım menim

Biliyomusun senin nikini her gördüğümde kupkek geliyor aklıma keke bayılırım

Ha yani bana haber vermedin

Amin canım sanada hayırlı cumalar

yok bee sen merak edince ulaşabilirsin biliyorum ama diğer kızlar ulaşamaz diye öle yazdım
rabbim tüm dualrımızı kabul etsinnn bir arkadaşım kan verecek bu günnn dualrım onun için ve tüm sonuç bekleyenlere

nasılsın canım menim

biliyomusun senin nikini her gördüğümde kupkek geliyor aklıma keke bayılırım

ha yani bana haber vermedin

amin canım sanada hayırlı cumalar

Bunu çok yazan var inşallah hamile anneciklerin canı çekmez
Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun bu gün doktora gidicem kanamam neden bu kadar uzadı onu sorucam birde ne zaman adet olurum :44: Buarada sen nasılsın cnm

arkadaşın neden kan verecek hastamı :44::44::44::44::44::44::44::44: Allah yardımcısı olsun

inşallah canları çekmez ama çekse bile zor bişey değil hemencik yapılabilir kanamam uzadı demişsin adet ne zaman olurum demişsin benim kafam karıştı adet oldunda kanaman bitmedimi yoksa olmadında bu süremi uzadı :44::44::44::44::44::44::44:

ben iyiyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum grip benide fena etkiledi

kızlar bim makete gittim ısı ve nem ölçer aldım çok lazımmış gibi

bide çok amaçlı mutfak gereçleri aldım meyve yıkama sepeti rende ve narenciye sıkacağı evde bunşarın değişik versiyonları ama bunlarda çok hoştu dayanamadım aldım

Sorma cnm yaaa 6 aralıkta transferim oldu 25 aralıkta adet oldum tam 1 ay sürdü kanamam Bugünde ayın 31 i biran önce adet olmak istiyorum tedaviye başlamak için
Nasıl bi hastalıkta kimse atlatamıyor aylarca sürüyor benim dedemde hastanelik olmuş ben çok dikkat ediyorum dışarı olabildiğince çıkmıyorum Tekrar geçmiş olsun fıstık

Bime enteresan güzel ürünler geliyor cnm bende dayanamayıp alıyorum

hııııı anladım tatlım bencede doktorunla bi konuş acaba kimyasal yada dış gebelikmi oluştu transferden sonrada bu kadar uzadı kanaman :44::44::44::44::44::44::44::44:

tatlım bende acillik oldum iğne serum yedim de öyl kendime geldim ama öksürüğüm geçmedi bugünde boğazım acıyo
Bime enteresan güzel ürünler geliyor cnm bende dayanamayıp alıyorum

bende öyle

ama bak bugünkü narencşiye sıkacağını tavsiye ederim portakala limona takıyosun sonrada sprey gibi sıkıyosun çok hoş kız

Eki Görüntüle 957560

Cuma günü akşam ezanına 45 dakika kala “Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et” ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur ve rahata erersiniz.

yok canımm hasta değildi tüp bebek yaptırmıştı ama negatif almış

kızlar bugün hatresin transferi vardı iki embriyo transfer etmişler evde dinleniyo kendisi dualarınızda onada yer verin inşallah bu tedavisinde ikinci evladına kavuşur ranişimizede kardeş gelir

prenses nasıl acaba merak ediyorum epeydir kk ya gelmemiş :44::44::44::44::44::44:

kızlar bugün misafirim vardı menümü yazayım size

cevizli kek

mercimek köftesi

yeşil domates tuzlamasının kızartması

peynirli börek

havuçlu toplar

kızlar bugün hatresin transferi vardı iki embriyo transfer etmişler evde dinleniyo kendisi dualarınızda onada yer verin inşallah bu tedavisinde ikinci evladına kavuşur ranişimizede kardeş gelir
canim insallah dualarim onunla rabbim yuzunu guldursun arkadasimizin kizina kardes arkadas gondersin

prenses nasıl acaba merak ediyorum epeydir kk ya gelmemiş :44::44::44::44::44::44:
evet canim bende mrk ediyorum prensesi cunku face dede yok umarim bi sorun yoktur

cevizli kek

mercimek köftesi

peynirli börek

havuçlu toplar
offff hepside en sevdiklerim bende havuc degilde pudingli toplar yapiyorum
ama yesil domates tuzlamasinin kizartmasini anlamadim
ellerine saglik bacim misafirlerinede afiyet bal seker olsun hamarat hatunsun valla

sara da benim gibi zor çekindiği için adını duyunca bile ürperiyoruz:18:

inşallah bu sefer pozitifi görür hayırlısıyla alır kucağına
görüşürsen çok selam söyle

cevizli kek

mercimek köftesi

peynirli börek

havuçlu toplar

hepsi çok güzel ama ben yeşil domates kızartmasını merak ettim turşu domatesimi kızartıyorsun

bende elmalı çikitop yapıyorum acaba seninkide aynımı pudingli oluyor bisküvili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…