canim insallah dualarim onunla rabbim yuzunu guldursun arkadasimizin kizina kardes arkadas gondersin
evet canim bende mrk ediyorum prensesi cunku face dede yok umarim bi sorun yoktur
offff hepside en sevdiklerim bende havuc degilde pudingli toplar yapiyorum
ama yesil domates tuzlamasinin kizartmasini anlamadim
ellerine saglik bacim misafirlerinede afiyet bal seker olsun hamarat hatunsun valla
sara da benim gibi zor çekindiği için adını duyunca bile ürperiyoruz:18:
inşallah bu sefer pozitifi görür hayırlısıyla alır kucağına
görüşürsen çok selam söyle
hepsi çok güzel ama ben yeşil domates kızartmasını merak ettim turşu domatesimi kızartıyorsun
bende elmalı çikitop yapıyorum acaba seninkide aynımı pudingli oluyor bisküvili
GÜNAYDIN KIZLAR haters GÜZEL HABERLE GEL İNŞ CANIM
kızlar yoğun merak üzerine yeşil domates tuzlusunu anlatıyorum
Sonbaharda yeşil domatesler alıyosunuz güzelce yıkayıp ince ince dilimliyosunuz sonra büyük bir leğene koyup bolca tuzluyosunuz kaya tuzuyla tabisi bir gün bir gece bekletiyosunuz sonra bunları güzel sıkarak turşu bidonuna dolduruyosunuz aralarınada yine kaya tuzu serpiyosunuz hiç su vermiyosunuz kendisi sulanıyo zaten ağzını kapatıyosunuz
yaklaşık bir ay kadar yemeye başlayabilirsiniz yalnız yemeden önce akşamdan suya koyuyosunuzki tuzu gitsin sabah domatesler yumuşayana kadar haşlıyosunuz sonra suyunu süzüp sıkıyosunuz içine bir yumurta biraz mısır unu veya beyaz unda olabilir katıp karışıtırıp tavada kızartıyosunuz arkalı önlü olarak sonrada kek gibi dilimleyip servis yapıyosunuz çayın yanında çok güzel oluyo
ağzın sulandı dimi heheheeeee
evetttttttttt
amin canım
yeşil domates tuzlusunu birazdan yazacam canım
aleyküm selam canım söylerim
yeşil domates tuzlusu az sonraaaaaaaaa
günaydın yetercim nasılsın
günaydın canım sabah sabah ne güzel umut dolu sözler
kızlar yoğun merak üzerine yeşil domates tuzlusunu anlatıyorum
sonbaharda yeşil domatesler alıyosunuz güzelce yıkayıp ince ince dilimliyosunuz sonra büyük bir leğene koyup bolca tuzluyosunuz kaya tuzuyla tabisi bir gün bir gece bekletiyosunuz sonra bunları güzel sıkarak turşu bidonuna dolduruyosunuz aralarınada yine kaya tuzu serpiyosunuz hiç su vermiyosunuz kendisi sulanıyo zaten ağzını kapatıyosunuz
yaklaşık bir ay kadar yemeye başlayabilirsiniz yalnız yemeden önce akşamdan suya koyuyosunuzki tuzu gitsin sabah domatesler yumuşayana kadar haşlıyosunuz sonra suyunu süzüp sıkıyosunuz içine bir yumurta biraz mısır unu veya beyaz unda olabilir katıp karışıtırıp tavada kızartıyosunuz arkalı önlü olarak sonrada kek gibi dilimleyip servis yapıyosunuz çayın yanında çok güzel oluyo
günaydın kızlar
herkese yeni başlangıçların olduğu mutlu haberlerin alındığı sevgi saygı dolu bir hafta hatta bir ömür diliyorum
kızlar bu arada dünde kaynanamlar bizdeydi menümü yazayım hemen
mercimek çorbası
etli kuru fasulye
pirinç pilavı
salata
pezik turşusu kavurması
veeeee bir gün önceden kalan mercimek köftesi
içecek olarakda fanta ve kendi yaptığım kızılcık şerbeti
kıyamam yakın olaydık sana yapardım ama şansına küs
umut dolu olduğum bi zamana geldi ve sizlerlede paylaşmak istedim
turşusuyla olmazmı bende domates turşusu var:26:
ablam fasulye turşusuyla yapıyor bunu oda çok güzel oluyor
amiiiinnnn
pezik turşusu kavurmasını merak ettim desem çok meraklı olmam demi:44:
şansızım ben sansızzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen çok tatlısın biliyomusun
Işlerini halledebildinmi akşama ne yemek yapıyosun gelde cevap ver hatun
tatlımıyım gerçekten:44::44::44::44::44::44::44:canım kuru fasülyem var dünden kalan yanınada döğme bilavı yapıyorum salata turşuişleride şimdilik halettim yarına ALLAH BÜYÜK
BEN SEVİMEYECEK HATUNMUYUM KIZııh ııh tatlı değilsin acı pul bibersin isot isot ama ben isotuda çok severim
tabisi tatlısın çünkü benim arkadaşımsın
menünde süpermiş döğme pilavını çok severim biz ona keşkek diyoruz aynı şey dimi :44::44::44::44::44:
BEN SEVİMEYECEK HATUNMUYUM KIZCANIM AŞURELİK BUĞDAY (döğme)ONUNLA YAPILIYOR İÇİNE NOHUT DA KOYUYORUZ ÜZERİNEDE KIYMA KOYUYORUZ OFFF OFFF OFFFF BİZİM BURALARIN DÜĞÜN YEMEĞİDİR
tamam işte aynısı sadece biz ya tavuklu yada kuşbaşı etle yapıyoruz çok lezzetli oluyo ya yanında salata bide ayran ooof mis
turşusuylada olur canım olmazmı fasulye turşusunu biz ayrı yapıyoruz ama domateslede güzel olur
pezik turşusuda şu canım burada pazı yaprağına pezik diyolar pazının saplarını yıkayıp dilimliyosun sonra haşlıyosun turşuluk fasulyeleride haşlıyosun sonrada bunları turşu gibi kuruyosun sarımsakda ekle çok güzel olur bir ay kadar bekleki ekşisin sonra yiyeceğin zaman çıkarıp bi iki defa yıkıyosunki tuzu gitsin sonrada bol soğanla kavurup hafif sulu pişiriyosun çok lezzetli oluyo
ııh ııh tatlı değilsin acı pul bibersin isot isot ama ben isotuda çok severim
tabisi tatlısın çünkü benim arkadaşımsın
menünde süpermiş döğme pilavını çok severim biz ona keşkek diyoruz aynı şey dimi :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?