- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
benim gibi 7 sene vajinusmus çeken biri için oldukça zordu
günaydın kızlar
ne zamandır gelemedim özlemişim yav kk yi
kayınvalidemler bizdeydi
kız kardeşim sözlendi
falan filan derken şimdi fırsat buldum
biz iyiyiz çok şükür
inş herkesler de iyidir
sayfalar birikmiş geçmiş yapamadım
musab uyanmazsa şimdi yapıcam
biz hala uyku nedir bilmiyoruz
bu gece hiç uyumadım mesela
musab az önce uyudu ben de yemek işine girişeyim dedim
sara ve efsun gelmiş hoş geldiniz hatunlar bir daha gitmeyin taam mı
saracımla hatrescim buluşmuş görüşmüş imrendim size kızlar çatlatmayın ama beni
kızlar musab uyandı sonra devam edicem artık
Kızlar hala oldum men cok mutluyum cok sevincliyim dünyanın en güzel duygusuymus
kızlar yaa hala olmak ne güzel bişeymiş dünden beri yeğenimin resimleriyle yatıp kalkıyorum bende anne olmak istiyorum artık beklemek istemiyorum Rabbim ne olur duy sesimi bizede evlat ver kokusunu içimize çekmeyi sabaha kadar başında beklemeyi nefesini dinlemeyi uyurken onu seyretmeyi istiyorum ben uykusuz kalmaya razıyım bebeğimi emzirirken göğüslerimin acımasına razıyım hatta yara olmasına bile razıyım ne olur Rabbim bana ve isteyen üm arkadaşlarıma bu mutluluğu hayırlısıyla yaşat bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver amin
mrhb kızlar annem rahatsızdı onu dr götürüdüm geldim yemek yapacağım ama önce buraya bakayım dedim
inş canım
aleyküm selam ne zaman gelecekmiş
geçmiş olsun annene yetercim
efsuncum vaji beraber olamamak demek
yetercim annene çok geçmiş olsun ALLAH başından eksik etmesin sağlıkla inşallah
sara canım yeğenler çok seviliyor insan kendi çocuğu olsa ancak bukadar severim diye düşünüyor
prenses canım inşallah sorunlar tekrarlanmamak üzere kapanmıştır
musabın poğaça deyişini yerim ben
eda canım sende iyisindir inşallah 2 tane çocukla yinede arada uğrayıp haber veriyorsun
ve diğer herkeste iyidir inşallah aklıma gelenleri yazdımunuttuklarımda iyidir inşallah
bu arada leyla neden gelmiyor acaba
birde zelal vardı sanırım adını yanlış yazmadım inşallah
inşallah yine gelir aramıza ben çok sevmiştim sohbetini
iyi geceler kizlar nasilsiniz anc bu saatta firsat bulabiliyorum banyodan cikim evi toparladim bu saat oldu misafirim vardi
hatres canim dogum gunun kutlu olsun
nazemircim ben iyiyim ama kuzularimin ikiside hasta burun akintisi oksuruk hepsi var biran once iyilessinler onlarhasta olunca ben cok stresli oluyorum
vajinusmus nasıl bişeyde benim beynim eskisi kadar çalışmıyoda7 senede bayaaa fazla ama
hoşgeldinnn preensesismmmm ösledim kızzz seniiii gel bi sarılak doya doyaaaa
bak deldim bendeeee hoşbulduk datlummm benimmmmmm
hadiii gözünaydınnnn canımmmm darısı başına inşşallahhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaaaa Rabbimin izniyle inşallahhh bende halayım gerçekten çok güzel bi duyguuuuuuuuuuuuuu
geçmiş olsun yeterimmm inşşallah ciddi bi rahatsızlığı yoktur annecinin
sarılak kızım gelvajinusmus nasıl bişeyde benim beynim eskisi kadar çalışmıyoda7 senede bayaaa fazla ama
hoşgeldinnn preensesismmmm ösledim kızzz seniiii gel bi sarılak doya doyaaaa
bak deldim bendeeee hoşbulduk datlummm benimmmmmm
hadiii gözünaydınnnn canımmmm darısı başına inşşallahhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıylaaaa Rabbimin izniyle inşallahhh bende halayım gerçekten çok güzel bi duyguuuuuuuuuuuuuu
geçmiş olsun yeterimmm inşşallah ciddi bi rahatsızlığı yoktur annecinin
sağol canım inşefsuncum vaji beraber olamamak demek
sara canım yeğenler çok seviliyor insan kendi çocuğu olsa ancak bukadar severim diye düşünüyor
eda canım sende iyisindir inşallah 2 tane çocukla yinede arada uğrayıp haber veriyorsun
ve diğer herkeste iyidir inşallah aklıma gelenleri yazdımunuttuklarımda iyidir inşallah
geçmiş olsun edacım çabucak iyileşsin kuzularıniyi geceler kizlar nasilsiniz anc bu saatta firsat bulabiliyorum banyodan cikim evi toparladim bu saat oldu misafirim vardi
nazemircim ben iyiyim ama kuzularimin ikiside hasta burun akintisi oksuruk hepsi var biran once iyilessinler onlarhasta olunca ben cok stresli oluyorum
iyi o zamanönümüzdeki hafta içinde gelecek canım
evet canım şlk kez hala oldum ben o yüzden çok farklı bi duyguymuş resmine bakıp bakıp duruyorum
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirler
amin sağol canım
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
'Sığındım Yaradana,
Duanın gücüne tutuldum ;
Bekliyorum Rabbim. . ''
'' Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana kalbindekini verecek,
seni hoşnut kılacak. . . ''
/ / Duha 5 HAYIRLI CUMALAR
efsuncum vaji beraber olamamak demek
günaydı kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim annem 67 yaşında köy hayatı romatizması var birde babam parkinson hastasıydı 25 yıl ona baktı çok zor geçtihayatı babamı kaybettikten sonrada tansiyon şeker vs çıktı bende onları kontrole götürdüm
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
'Sığındım Yaradana,
Duanın gücüne tutuldum ;
Bekliyorum Rabbim. . ''
'' Ve zamanı geldiğinde,
Rabbin sana kalbindekini verecek,
seni hoşnut kılacak. . . ''
/ / Duha 5 HAYIRLI CUMALAR
günaydın kızlar hayırlı cumalarr
sarılak kızım gel
dur bir de öpeyim
sara ablamm delmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:78::78::78::78::78::78::79::79::79::79::79::79::79:
kızlar bugün hatresin transferi vardı iki embriyo transfer etmişler evde dinleniyo kendisi dualarınızda onada yer verin inşallah bu tedavisinde ikinci evladına kavuşur ranişimizede kardeş gelir
inşallah bu sefer pozitifi görür hayırlısıyla alır kucağına
görüşürsen çok selam söyle
GÜNAYDIN KIZLAR haters GÜZEL HABERLE GEL İNŞ CANIM
tatlımıyım gerçekten:44:
ııh ııh tatlı değilsin acı pul bibersin isot isot ama ben isotuda çok severim
günaydın kızlar
ne zamandır gelemedim özlemişim yav kk yi
kayınvalidemler bizdeydi
kız kardeşim sözlendi
falan filan derken şimdi fırsat buldum
biz iyiyiz çok şükür
inş herkesler de iyidir
sayfalar birikmiş geçmiş yapamadım
musab uyanmazsa şimdi yapıcam
biz hala uyku nedir bilmiyoruz
bu gece hiç uyumadım mesela
musab az önce uyudu ben de yemek işine girişeyim dedim
sara ve efsun gelmiş hoş geldiniz hatunlar bir daha gitmeyin taam mı
saracımla hatrescim buluşmuş görüşmüş imrendim size kızlar çatlatmayın ama beni
kızlar musab uyandı sonra devam edicem artık
Canım Allah ana babasına bağışlasın, en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.Kızlar hala oldum men cok mutluyum cok sevincliyim dünyanın en güzel duygusuymus
Canımmmmmiyiki doğdun hatresssssssssss
iyiki doğdun hatressssssssss
iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun hatressssssssss
Amin canım...kızlaaar bugün hatresin doğum günü
iyiki doğdun arkadaşım iyiki tanıştık seninle Rabbim yeni yaşında ikinci evladını kucaklamanı nasip etsin ranişimle eşinle sevgi saygı dolu bir ömür nasip etsin
İnşallah canım tez zamanda kendi arzuladıklarını yaşarsın bitanemkızlar yaa hala olmak ne güzel bişeymiş dünden beri yeğenimin resimleriyle yatıp kalkıyorum bende anne olmak istiyorum artık beklemek istemiyorum Rabbim ne olur duy sesimi bizede evlat ver kokusunu içimize çekmeyi sabaha kadar başında beklemeyi nefesini dinlemeyi uyurken onu seyretmeyi istiyorum ben uykusuz kalmaya razıyım bebeğimi emzirirken göğüslerimin acımasına razıyım hatta yara olmasına bile razıyım ne olur Rabbim bana ve isteyen üm arkadaşlarıma bu mutluluğu hayırlısıyla yaşat bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver
amin
Senle yeter benim habercilerimkızlar az önce hatresle konuştum doğum gününü kutlayanlara çok teşekkür ediyo ve hepinize selam söylüyo
Amin canım inşallah.yok önemli değildi canım romatizması var onunla ilgiliydi haterse iyi senler nice yaşlara inş en güzel hediyesi bir kaç gün sonra gelir
hatrescim doğum günün kutlu olsun
evlatlarınla eşinle sevdiklerinle mutlu huzurlu uzun yıllar dilerim
Eki Görüntüle 966569
Sağol canım benimiyi geceler kizlar nasilsiniz anc bu saatta firsat bulabiliyorum banyodan cikim evi toparladim bu saat oldu misafirim vardi
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versingünaydı kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim annem 67 yaşında köy hayatı romatizması var birde babam parkinson hastasıydı 25 yıl ona baktı çok zor geçtihayatı babamı kaybettikten sonrada tansiyon şeker vs çıktı bende onları kontrole götürdüm
Günaydın sessiz sedasız topikim
Nerdesiniz ulennnnnnnnn, ben deldim ama niye kimse yokkkkkkkkk:26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydın arkadaşlarrr
hoş geldinn nasılsın heycan varmı
hoşbulduk canım, iyiyim hamdolsun. Olmaz mı, korku ile ümit arasında gidip geliyorum:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?