günaydın neyin var canımmm bende tam seni soracaktım baktım yazmışsın
Demek yazımı gören heeeoooooooo hatres hanım aşağıdalar yüzünüzü gören pardaon yazınızı gören cennetlik hanfendi
aaaaaa geçmiş olsun ne oldu sana
noldu hatrescim:44::44::44:
Sağolasın canım, ara ara girip bakıyorum ama annemler yanımda olduğu için pek yazamıyorum. Canım ya benimki uzun zamandan beri var olan bir durum, dünden beri yine kötüleyince yine bir doktora görüneyim dedim. Sorunum biraz iş yapsam, kendimi yorsam olması gerekenin iki üç katı aşırı yorgunluk, başımda uyuşukluk olmasıUzun zamandan beri vardı ama hep geçici deyip pek üstüne düşmedim ama gittikçe artmaya başlad:26::26::26::26:
Sana da çok geçmişler olsun canım ya, Allah şifalar versin
Demek yazımı gören heee
Off bacım ya ben de bilsem
İnşallah yarınki doktor Rabbimin şifasına vesile olur
Sağol canım yukarıda yazdım , sen nasılsın Musab nasıl?
geçmiş olsun tatlım inşallah önemli bişey değildir sağlıktan gerisi yalan
Anlatamıyorum
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Gözyaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce
Bir yer var; biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.
Orhan Veli KANIK
sağol canım şifa olsun ilaçlarsanada geçmiş olsun canım ben dr gittim bir sürü ilaç verdi
Sağolasın canım, ara ara girip bakıyorum ama annemler yanımda olduğu için pek yazamıyorum. Canım ya benimki uzun zamandan beri var olan bir durum, dünden beri yine kötüleyince yine bir doktora görüneyim dedim. Sorunum biraz iş yapsam, kendimi yorsam olması gerekenin iki üç katı aşırı yorgunluk, başımda uyuşukluk olmasıUzun zamandan beri vardı ama hep geçici deyip pek üstüne düşmedim ama gittikçe artmaya başlad:26::26::26::26:
Sana da çok geçmişler olsun canım ya, Allah şifalar versin
Demek yazımı gören heee
Off bacım ya ben de bilsem
İnşallah yarınki doktor Rabbimin şifasına vesile olur
Sağol canım yukarıda yazdım , sen nasılsın Musab nasıl?
sağol canım şifa olsun ilaçlar
çok geçmiş olsun canım inş önemli bir şey değildir
ikimiz de grip olduk kör topal idare ediyoruz
Evet canım gerçekten de öyle ama , inanır mısın kendimi hasta hisssetiğim zamanlar yaşama sevincimi bile kaybediyorum
Çok güzel canım... İnsan kendini bulduğu şiirleri şarkıları daha çok anlamlı görür ya
sağol canım şifa olsun ilaçlar
çok geçmiş olsun canım inş önemli bir şey değildir
ikimiz de grip olduk kör topal idare ediyoruz
İnşallah canım öyledir, size de geçmiş olsun
hastayken yaşama sevincimi kalır hatresim inşallah iyileşirsin
bu akşam çok duygusalım başım ağrıyo sevdiğim bir şiirii paylaşmak istedim
geçmiş olsun canım
saracım burası çok halka açık bi mekan olduğundan buraya resim koyamıyorum ama sosyal medyadan görüşebilirsek ordan daha rahat gösterebilirim.ha sosyal medya iletişimin yoksa o zaman özele koymaya çalışayım ama o da nasıl yapılıyodu unuttum beeeaaa.pc başına oturmaya oturmaya herşeyi unuttum.bi ara telefondan bakıyodum,şimdi pek sevgili tocacım vınnnnn almış tlf da net yok,ondanda uzağım.bakalım,bi şekilde görüşelim inşallah.bak gecenin kaçı oldu ben cevap yazıyorum sana,imkanım olduğu sürecede yazarım taammııııııııııııııııııııııııı
vayyyyyyyyyyy be genç kızken muazzez abacı söylerdi bu şiirin şarkısını ne çok sverdim ne çok dinlerdim :26::26::26::26::26::26::26:beni nerelere götürüdün be saramm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:[h=1][/h]vurgun
gözlerim uykuyla barıştı sanma
sen gittin gideli dargın sayılır
ben de bir zamanlar sevildim ama
seninki düpedüz vurgun sayılır
ne kadar zulmetsen ah etmem sana
her iki cihanda gül kana kana
seninle cehennem ödüldür bana
sensiz cennet bile sürgün sayılır
yalan mı söyledin göz göre göre
ne zaman dolacak verdiğin süre
gönülden gördüğüm takvime göre
aldığım her nefes bir gün sayılır
cemal safi
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız
hatersim geçmiş olsun inşş ciddi bir şey yoktur
vayyyyyyyyyyy be genç kızken muazzez abacı söylerdi bu şiirin şarkısını ne çok sverdim ne çok dinlerdim :26::26::26::26::26::26::26:beni nerelere götürüdün be saramm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hastayken yaşama sevincimi kalır hatresim inşallah iyileşirsin
bu akşam çok duygusalım başım ağrıyo sevdiğim bir şiirii paylaşmak istedim
geçmiş olsun canım
He yawww geçmişe götürüp duruyorsun bizleri, lise yıllarımı hatırlatıyor bana da[h=1][/h]Vurgun
Gözlerim uykuyla barıştı sanma
Sen gittin gideli dargın sayılır
Ben de bir zamanlar sevildim ama
Seninki düpedüz vurgun sayılır
Ne kadar zulmetsen ah etmem sana
Her iki cihanda gül kana kana
Seninle cehennem ödüldür bana
Sensiz cennet bile sürgün sayılır
Yalan mı söyledin göz göre göre
Ne zaman dolacak verdiğin süre
Gönülden gördüğüm takvime göre
Aldığım her nefes bir gün sayılır
Cemal Safi
günaydın kızlar
Rabbim gönlünüzden geçen güzellikleri hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin bizleri kimseye imrendirmeden hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun evlat hasretimizi dindirsin annelik gibi yüce ve kutsal duyguyu isteyen tüm kadınların tatmasını nasip etsin
AMİN
hatres tatlım doktordan gelince bize yaz ne dedi nedenmiş bu yorgunluğun halsizliğin merak ediyorum seni
Canım yarın göstericem sonuçları henüz almadım çünkügünaydın kızlarrrrrr nasılsınız
hatersim geçmiş olsun inşş ciddi bir şey yoktur
vayyyyyyyyyyy be genç kızken muazzez abacı söylerdi bu şiirin şarkısını ne çok sverdim ne çok dinlerdim :26::26::26::26::26::26::26:beni nerelere götürüdün be saramm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydın canım
bende çok severim bu şiiri dün gecede duygusala bağlamıştım iyice karadayıyı izlerken ağla ağla bi hal oldum bu şiiride paylaşayım dedim topikte
İyi etmişsin tatlım
He yawww geçmişe götürüp duruyorsun bizleri, lise yıllarımı hatırlatıyor bana da
Amin canım.
Canım hemogram, troidler için tahlil istedi doktor, muayene etti çarpıntım için çok şaşırdı, çünkü kalbim her zaman ki gibi küt küt atıyordu yine.EKG istedi onu da çektirdim , sonuçları henüz almadım, yarın göstericem doktora.
Bir de şu trambofili testini yaptırır diye söyledim onu da kadın doğumcuya söyle dedi
Ben de gittim hastanenin laboratuarına sordum trambofoli tahlili yapıyor musunuz diye, oradakiler önce anlamadı sonra başka birine sordular , ne dedi: trambofoli dedim, hafif gülümsedi, yapıyoruz dedi. Ama kardiyolog isterse .
Neyse ben niye güldü onu merak ettim:44:
Şimdi baktım nete trambofoli, değil trambofili imiş, kız buna buna güldü heral
Çot büyük pot kırmışım heral çot
Canım yarın göstericem sonuçları henüz almadım çünkü
Sen nasıl oldun:44:
Hayırdır kız nerelere gittin, eski defterler mi açıldı
Ne oldu tızım niye salya sümük oldun heee:44::44::44::44::44:
Yaw ne var bu dayıdaKara olduğu için mi herkesi ağlatıp duruyor
arada geçmişi hatırlamak iyidir iyi
heeeee kara olduğu için ağlatıyo bizi bu dayısende izliyomusun :26::26::26::26::26::26::26:
inşallah tahlillerinde bişey çıkmaz canım trombofili paneli testini kadın doğumcu ister yada hemotolog ister kardiyolog ne alaka anlamamışlar bence özel hastanemi bu gittiğin devlet hastanesimi çünkü fakülteler dışında bayağı pahalı oluyo bu testler canım biliyosundur sende
Canım Karadayı' nın methini pek duydum ama bir kere arkadaş izleyince öyle bir bakmıştım.
Canım inşallah kötü bir şey yoktur ama Saram ya ben kendimi bildim bileli merdiven çıkarken, yürürken, biraz iş yapsam, hem çok aşırı terliyorum hem de nefes nefese kalıyorum.Bu doktorun yanına gitiğimde de yine nefes nefese kaldım, steteskopla dinledi çok şaşırdı , hep böyle misin dedi.Sonra aklına ne geldiyse istedi o testleri
Daha önce de eko yaptırmıştım, holter denilen bir cihazı 24 saat boyunca üzerimde taşımıştım kalbimde bir sorun çıkmamıştı çok şükür. Ama ne çırpıntılarım bitti ne de öteki diğer bütün şikayetlerim
Var bir yerde arıza ama doktor amcalar mı anlamıyor benim sorunum mu kendini kamufle ediyor anlamadım
Canım trambofiliye gelince çok pahalı bir tahlil olduğunu bildiğim için özellikle bu hastanede yaptırmak istiyorum zaten. Devlet hastanesi burası. Netten bu hastanedeki bir dahiliye doktorunun bu alanda uzman olduğunu öğrenince yapılıyorsa neden olmasın ki dedim.Üniversite hastanesi de hem uzak bana hem de oraya hiç gitmedim bilmiyorum.
Valla Saram laboratuardaki kız özellikle kardiyolog isterse bakarız dedi, ben de dahiliyeci olmaz mı deyince, isterse oda olur dedi. Ama bugünkü doktor kadın doğumcuya söyle dedi. Ben de daha sonra diğer doktora şansımı deneyeyim bir de diyorumKardiyoga ben de mana veremedim açıkcası:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?