günaydın Sara Sultanımm geçmiş olsunn bitanem çok özledim sizii..canımm benim ağrı moralini de bozdu demek..ben de spordan geldim çok yorgunumm..birazdan komşuma çıkacam kuran okuyacağız her cuma olduğu gibi...nette sorun var..günlerdir ttnetin çağrı merkeziyle kanka olduk....çözüm bulamıyorlar arıza kaydınızı aldık deyip duruyorlar ama ne bağlantı var ne de bize dönüş yapan çözüm bulan...çok sinir bir durumm doğru dürüst bağlanamadığımdan habire bağlantı koptuğundan oturmak dahi istem,yorum pc başınaa...inşaalah değiştirecez bunları bi şekilde...yetti artık
aynen canım beğenildiği zaman bütün yorgunluğunu unutuyosun
Cnm sen ne durumdasın nasıl gidiyor hayat herşey yolundadır inşallahhh
yani herşey yolunda gibi canım bu aralar bebek lifi örmeye başladım yakında da bebek battaniyesi örmeye başlayacam evrene mesaj göndermek lazım dimi
hayat senin için nasıl akıyor
Hahahaha süper yaaa evrene mesaj gönderme şekli çok iyiBen orgü bilmiyorum keşke bilseydim iyi kafa dağıtır insan
Bendede hayat ehh işte babamın sağlık sorunu var o bizi üzdü
tedaviye biran önce başlamak istiyorum ama sürekli bi sorun çıkıyor öyle işte cnm bende de hayat pek iyi değil gibi ama bugünümüze şükürler olsun
bende tığla işliyorum lifleri ve battaniyeyi örgüyle sıkıcı geliyor
baban için geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur
sende evrene mesaj yollamaya başla bi şekilde belki işe yarar
Sağol cnm tüm geçecek inşallahh
bende örgüyle değilde farklı bişeyle evrene mesaj göndereyimŞimdiden düşünmeye başladım :26:
ben bu aralar iyice gezenti oldumaraya sağlık sorunları girmese daha çok gezecem
dün gecede bi ara baktım çıktım canım kaynanamlardaydım sohbet ederken bi ara bakayım dedim topiğe
kendini özletiyon tızım daha sık gel eskisi gibi sen topiğimizin neşesisin
hayırlı pazarlar kızlar
benim pazarımın hayrı kalmadı pek ama neysee
hafta içi misafir alma lasım evi temizlim dedim kvdecim misafir çağırmış
eşimin yengesi geldi önce benim iş yaptıgımı görünce efsununda bi pazarı var rahatsız ettik felan dedi
kv cimde bi pazardan bişey olmaz falan filan dio deli oldum yaaaa
hayatıma saygı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zaten bu ara çok kötü dönemlerden gectim ve gecmeyede devam ediyorum
öncelikle 2 ay üst üste işyerinde ssk dan ceza yedikhemde aynı kişi için
uykusuz geceler yemeden içmeden kesilmeler valla nası gecti o zor günler anlamadım hiç
uyudummu uyandımmı yedimmi içtimmi hiç bişe anlamadım yeni yıldan desem yeri var
bu ara doktor kontrolleri başladım rahim filmi çekindim filmim temiz çıktı
sonraki kontrolümde yumurta rezervimin yaşıma göre az göründüğünü söyledi doktorum
ve antimüller diye bi test yaptırmamı istedi yumurta rezervlerime bakmak için
bunun yanında yine folik asit ve desolott diye bi dogum kontrol ilaçı verdiler kullanmam için
gecen cumartesi kan testini verdim burda yapılmadıgı için ankaraya yolladılar ve test sonucu cuma akşamı elime gecti
ilk okudum tabii bişe anlamadım netten biraz arastırdıgımda yıkıldım resmen degerim çok düşükmüş
kadın olarak bunu anlamak düşünmek bile çok zor bütün gece ağladım ben eşim kendince teselli verdi
daha doktora da göstermedik dur bi bakalım dedi bitkisel bi yolu vardır dediii internettten oda bakınca anladı durumu
kolay olmayacak demi dedim eşime oda galiba zorlu bi süreç olacak dedio gece beni teselli edecek hiç bişe yoktu ağlayıp uyumaktan baska
ablamda doktra bi gidelim bakalım dedi ama bence durumum zor biraz
neyse can sıkıntısından saçmaladım sanırım birazda kendimi ifade ettiimmi yada size ne anlatabildim hiç bilmiyorum şuan
o kadar karışık bi haldeyimkii kimse bilmiyor daha durumu eşim ablam ve samimi bi arkadasımın dışında ilk sizlerle paylaştım canlar
çünkü beni en iii anlayacak sizlersiniz ve benim uzakta olsak yüzümüzü dahi görmesek en iiii dosttuz
ve cevremdeki tüm arkadaslarım hamile suan
dün akşam misafirlikteydik onları dinlemek çok zor geldi tabiii durumumu bilmiyo hiç biri neyseee
müsait bi zmnda gelirim yine kv decim çağırıyo ditmem lasımmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
canım kv içindiyecek bir şey yok malesef ama amh testi için öncelikle kaç çıktı bunu yasaydın keşke zaten tavanı 5 dir amh nin AMA AMH TESTİ VE BUNA BENZER TESTLERİN ÇOKDA ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BENİMKİSİ 2.90 ÇIKMIŞTI NE OLDU HİÇBİR ŞEY 0.25 OLAN ARKADAŞIMA DR SENİN ASLA DOĞAL YOLDAN BEBEĞİN OLMAZ BELKİ TEDVİYLE BİLE OLMAZ DERKEN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VAR TEDAVİDE O KADAR HORMONA RAĞMEN YUMURTASI OLMAYN OLAN TEK YUMURTASI BÜYÜMEYEN KOMŞUM(rezerv azlığı var kendisinde ve fsh 60 küsürlerdeyken ) TEK YUMURTASYLA MUCİZEVİ ŞEKLİDE 4 AYLIK HAMİLEYKEN ve bir başka arkadaşım 0 1 amh ile doğuma GİRMEK ÜZERYKEN HİÇ KENDİNİ KASMA CANIM ALLAH EĞERKİ SANA BİR EVLAT VERECEKSE O DEĞERLER O SONUÇLAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL AMA Kİ KISMETİNDE YOKSA HİÇ BİR SORUN YOKKEN OLMUYOR SAKINKENDİNİ KASMA STRES YAPMA HER ŞEY RABBİMDEN
çok hasta oldum kızlar bahar alerjisi sanırım sürekli hapşurup burun ve gözlerimden akakn sualrı silmekten yara oldu her yerim yarın için randevu aldım dr gideceğim
CANIM AMH ÖNEMLİ DEĞİL DEMİYORUM AMA RABBİM VERECK OLDUKTAN SONRA SORUN DEĞİL DİYORUM VE KAFANA TAKMA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YENİDNE YAPTIR DİYORUMM FSH YUMURTA REZERVİ İÇİN YAPILANBİR TESTTİR EĞERKİ YÜKSEK ÇIKMIŞSA (yanlış değilsem sınır 12 lerde olmalı)BU REZERVİYİN AZ KALDIĞINA MENEPOZA YAKLAŞTIĞINA İŞARETTİR YANİ SAN BU TESTİ MUTLAKA YAPMIŞALRDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE STRES YAPMA CANIMM .. BAK BENİM KIZ KARDEŞİM VAR HİÇ BİR SORUNU YOK TÜM DEĞERLERİ OLMASI GERKTİĞİ GİBİ HATTA TÜP BEBEKTE 30 LARIN ÜSTÜNDE YUMRUTASI TOPLANIR VE ÇOĞUNLUĞU DÖLENİR Kİ EŞİNDEDE SORUNYOK 3 TÜP BEBEK 3 AŞILAMA DENEDİ AMA OLMADI 5 DEFA DÜŞÜK YAŞADI SAKIN TAKILIP KENDİNİ ÜZME ELBETTE ARAŞTIR ELBETTE TEDVİLERİN OL AMA KENDİNİ ÜZMEDENtest sonucum 0.77 çıktı malesef yeterim
neden önemli oldugunu düşünmüyorsun kii ben daha yolun başında çok cahilim bu konularda
diyorum yaa bi kez hamile kalsam bu kadar kasmazdım herhalde yada nebilim canım yaaaa kafam karman çorman :26::26::26:
0,25 le miiii ciddimisin sen yeterim yaawww şaştım kaldım şimdi yaniii
Tabiikiii öncelikle Rabbim nasip eylemiş olacak bize bunu ama diyorum yaaa cahilim bu konuda
bilgim yokkk ne duyarsam ne okursam ona inanıyorum şuan
vee şaşırıyorum o kadar özelde kontrole gittim ilaç kullandım doktorum az yumurtluyosun demedi hiç bana
her seferinde bi problem yok bi sorun yokkk giittiğim yere verdiğim paralara acıyorum şuan haketmemişler bunu
ahm yi anladım da fsh ne değeri yeterim yaaa :26::26::26::26:
geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine havalar tam hastalık havası ne yaz ne kış valllaa
benimde en sinir oldugum şey gripken burnumu silmekten kıpkırmızı ve yara olması nefret ediyorummm
CANIM AMH ÖNEMLİ DEĞİL DEMİYORUM AMA RABBİM VERECK OLDUKTAN SONRA SORUN DEĞİL DİYORUM VE KAFANA TAKMA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YENİDNE YAPTIR DİYORUMM FSH YUMURTA REZERVİ İÇİN YAPILANBİR TESTTİR EĞERKİ YÜKSEK ÇIKMIŞSA (yanlış değilsem sınır 12 lerde olmalı)BU REZERVİYİN AZ KALDIĞINA MENEPOZA YAKLAŞTIĞINA İŞARETTİR YANİ SAN BU TESTİ MUTLAKA YAPMIŞALRDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE STRES YAPMA CANIMM .. BAK BENİM KIZ KARDEŞİM VAR HİÇ BİR SORUNU YOK TÜM DEĞERLERİ OLMASI GERKTİĞİ GİBİ HATTA TÜP BEBEKTE 30 LARIN ÜSTÜNDE YUMRUTASI TOPLANIR VE ÇOĞUNLUĞU DÖLENİR Kİ EŞİNDEDE SORUNYOK 3 TÜP BEBEK 3 AŞILAMA DENEDİ AMA OLMADI 5 DEFA DÜŞÜK YAŞADI SAKIN TAKILIP KENDİNİ ÜZME ELBETTE ARAŞTIR ELBETTE TEDVİLERİN OL AMA KENDİNİ ÜZMEDEN
hayırlı pazarlar kızlar
benim pazarımın hayrı kalmadı pek ama neysee
hafta içi misafir alma lasım evi temizlim dedim kvdecim misafir çağırmış
eşimin yengesi geldi önce benim iş yaptıgımı görünce efsununda bi pazarı var rahatsız ettik felan dedi
kv cimde bi pazardan bişey olmaz falan filan dio deli oldum yaaaa
hayatıma saygı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zaten bu ara çok kötü dönemlerden gectim ve gecmeyede devam ediyorum
öncelikle 2 ay üst üste işyerinde ssk dan ceza yedikhemde aynı kişi için
uykusuz geceler yemeden içmeden kesilmeler valla nası gecti o zor günler anlamadım hiç
uyudummu uyandımmı yedimmi içtimmi hiç bişe anlamadım yeni yıldan desem yeri var
bu ara doktor kontrolleri başladım rahim filmi çekindim filmim temiz çıktı
sonraki kontrolümde yumurta rezervimin yaşıma göre az göründüğünü söyledi doktorum
ve antimüller diye bi test yaptırmamı istedi yumurta rezervlerime bakmak için
bunun yanında yine folik asit ve desolott diye bi dogum kontrol ilaçı verdiler kullanmam için
gecen cumartesi kan testini verdim burda yapılmadıgı için ankaraya yolladılar ve test sonucu cuma akşamı elime gecti
ilk okudum tabii bişe anlamadım netten biraz arastırdıgımda yıkıldım resmen degerim çok düşükmüş
kadın olarak bunu anlamak düşünmek bile çok zor bütün gece ağladım ben eşim kendince teselli verdi
daha doktora da göstermedik dur bi bakalım dedi bitkisel bi yolu vardır dediii internettten oda bakınca anladı durumu
kolay olmayacak demi dedim eşime oda galiba zorlu bi süreç olacak dedio gece beni teselli edecek hiç bişe yoktu ağlayıp uyumaktan baska
ablamda doktra bi gidelim bakalım dedi ama bence durumum zor biraz
neyse can sıkıntısından saçmaladım sanırım birazda kendimi ifade ettiimmi yada size ne anlatabildim hiç bilmiyorum şuan
o kadar karışık bi haldeyimkii kimse bilmiyor daha durumu eşim ablam ve samimi bi arkadasımın dışında ilk sizlerle paylaştım canlar
çünkü beni en iii anlayacak sizlersiniz ve benim uzakta olsak yüzümüzü dahi görmesek en iiii dosttuz
ve cevremdeki tüm arkadaslarım hamile suan
dün akşam misafirlikteydik onları dinlemek çok zor geldi tabiii durumumu bilmiyo hiç biri neyseee
müsait bi zmnda gelirim yine kv decim çağırıyo ditmem lasımmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
çok hasta oldum kızlar bahar alerjisi sanırım sürekli hapşurup burun ve gözlerimden akakn sualrı silmekten yara oldu her yerim yarın için randevu aldım dr gideceğim
hmmmm :)
yeniden mi yaptırayım :26: her ay düzenli mi yaptırılıyor ki :26::26::26:
yaa zaten tek tüple az yımırtam oldugunu nası anlicaklar sürekli anlamamıştım bende bitürlü
Rabbim kimseyi cahil etmesin bu konuda yaaaaw
fsh testi yapıldımı onu hiç bilemiyorum valla yeterim
amh testinide daha doktoruma göstermedim zaten
reglin 2.günü gel test sonucunuda o gün getir dedi doktorum
dogum kontrol ilaçından dolayı da erken regl olacakmışım sekreter ölee demişti
kiiiii yımırtamın az oldugunu duyunca o an pek anlamadım ben nie dogum kontrol ilaçı kullanıyorum kiiii :26::26::26::26:
kist felan oluşmasın diye bişeyler demişti sanki o an diyorum yaa direk yımırtalara odaklandığım için hatırlayamıyorum şimdi
ben te kişilk komediyim yaawwww sara ablamla hatresim burda olsa gülmekten koparlardı bana şimdi heeee
ahhh bu bennn ahhh bu efsuncukseviyorum yaaa kendicağızımı
neyyy menapoz muuu :26::26::26: benim o fsh değerim kaç acep ?????
30 muu maşallahhhh benim 10 katım nerdeyse valla
peki değerler bu kdr güzelken yımırtalar çokken ve dölleniren düşüklerin sebebi neymiş kiii
Rabbim inşşallahh yüzüne güler kardeşinin canımmmm hepimizin Allah yardımcısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?