Sabırla Bebeğini Bekleyenler

biliyorum bu mesajımıda görmeyecek cevap yazmayacaksın ama iyi olmanıza sevindim kardelencim bizden de sana selam ve sevgiler

günaydın kızlar

musmutlu bir haftaya başlayalım ve hep öyle gitsin olumlu pozitif haberler alıp verelim

canım bak sarada söylemiş çok takılma öncelikle her yaptırmana gerek yok amh yi ama fsh lh gibi testler eğer dr gidiyorsan her reğlide yaptıra bilirisn birde gittin dr mutlaka infertilitede uzman iyi bir infertilite ve tüp bbek bölümünden olsun sıradan kadın doğumcular bu konularda çok iyi yönlendiremezler hastalarını YUMURTAYA GELİNCE SAYI ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI YUMRUTALRIN OLMASIDIR EĞERKİ KALİTELİYSE DÖLENİRSE 1 YUMURTA YETER SENİ ANNE YAPMAYA

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, okudum da ama cevap yazamıyorum şimdi ,ben de çok rahatsızım.

Yeter , efsun sizlere de geçmiş olsun.

Saram aşağıdasın görüyorum .

Ben çıkıyorum, yarın bir dahiliye doktoru için randevu alayım kendime.

geçmiş olsun yetercim rabbim sağlık sıhhat versin arkadaşıma

sağol tatlım randevu almışdım dr dan ama nasıl yağmur yağıyor bakacağım öğleye kadar yağmur durusa gideceğim yaksa başka bir gün giderim artık

sağol tatlım randevu almışdım dr dan ama nasıl yağmur yağıyor bakacağım öğleye kadar yağmur durusa gideceğim yaksa başka bir gün giderim artık

hııııım yağmur yağması kötü olmuş ama ihmal etme tatlım yaaaa sağlıktan önemli bişey yok

günaydın neyin var canımmm bende tam seni soracaktım baktım yazmışsın

oooooooo hatres hanım aşağıdalar yüzünüzü gören pardaon yazınızı gören cennetlik hanfendi

hııııım yağmur yağması kötü olmuş ama ihmal etme tatlım yaaaa sağlıktan önemli bişey yok

canımm ihmal etmeyeceğim çünki çok kötü bir şey gözlerim kızarmışşişmiş felaket yani öcüü gibi oldum

aaaaaa geçmiş olsun ne oldu sana

biliyorum bu mesajımıda görmeyecek cevap yazmayacaksın ama iyi olmanıza sevindim kardelencim bizden de sana selam ve sevgiler

aaaaa aşkolsun,bile isteye görmemezlikten gelme gibi bi durumum hiç sözkonusu olmadı saracım.eğer geçmişte göremediklerim varsa çok özür diliyorum.
gelememem,yazamama la ilgili ciddi mazeretlerim olsa da her defasında şöyle oldu böyle oldu gibi şeyleri yazmak hoş olmayacağı için bişey yazmıyorum saracım.

bile isteye görmezlikten geliyosun demek istemedim kardelencim yine çok geç geleceksin ve bu mesajımıda haliyle görmeyecek cevap yazmayacaksın dedim eskisi gibi gelsen sohbet etsek deneyimlerimizi paylaşsak fenamı olur hem biz sadece iyi güümüzü değil sıkıntılarımızıda burada paylaşmıyormuyuz bu sıcaklık bu arkadaşlık ondan ileri gelmiyormu canım menim sen gel Ahmet yeğenimizi getir resimlerini paylaş bizde onu sevelim hakkımız değilmi bunlar

canım üzme kendini herşey inş çok güzel olacak
Rabbim issterse tek yumurtayla evladın olur
kendini kasma ve arkadaşların dediklerini uygula şekerim
çok hasta oldum kızlar bahar alerjisi sanırım sürekli hapşurup burun ve gözlerimden akakn sualrı silmekten yara oldu her yerim yarın için randevu aldım dr gideceğim
geçmiş olsun aynen canım bugün 4.günüm ve ben hala kıpkırmızı bir surata sahibim
senin de ahmetin de iyi olduğunuza sevindim canım

noldu hatrescim:44::44::44:

sanada geçmiş olsun canım ben dr gittim bir sürü ilaç verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…