- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
Çok iyi yapıyorsun tabi gönül okşamak lazım
Allah şifa versin inşallah Musab' a...
Elhamdülillah güzel ama benim kafam rahat değil canım ya.
Az önce ekmek almak için fırına gittim merdivenlerden çıkarken çarpıntım oldu eve geldiğimde gene kaldım nefes nefese, boğulacam sandım, ter bastı
Yarabbi ya resullah:44::44::44::44:
Tahlil de bir şey yok ama anlamadım gitti:26::26::26::26::26::26:
amin canım
acaba çok evham mı yapıyosun
yada bir doktora daha görün:26::26:
Evham yapacak bir durum da yok ki:26::26::26::26:
Salı gününe endokrin servisine gidicem, hipertroidi olanlarda çarpıntı çok fazla olurmuş, bütün belirtilerim hep aynı. Ama bugünkü doktor az yüksek olduğu için önemsiz gördü heralde. Bünyeden bünye değişiyor aslında durumlar:44:
Efsunnnnnnnnnnnnn
günaydın canım
anne gibisi yoktur hiçbir zaman bu bir gerçek iyi etmişsin anlatmakla rahatlamışsın bak
hem ev hem iş hem misafir zor olur bilirim çünkü bende aynı koşturmacadayım
ama burayıda bizide ihmal etme tızım
doktuş amcana ne zaman gideceksin sonucu bizede bildir:
veee istediğin şeyi istediğin şekilde sorabilirsin biz elimizden geldiğince kalemimiz yazdığınca cevaplarız tatlım hiç kuşkun olmasın
Valla artık doktorlara gidip gelmekten yoruldum . İnşallah iyi olduğum bir zamanda hepsini gidip yaptırırırım.
Analar candır canOnlar olmazsa halimiz yaman
Ben de annemi 16sında gönderiyorum
Sağol canım hepimize öyle olsun inşallah
inş iyi şeyler diyecek tatlım sen gönlünü ferah tut
ana candır can
benim tek dert ortağım sırdaşım annemdir
iyi yapmışsın anlatmakla
kolay gelsin koşturmacanda sana
Ana
Bababababababaababaaaaaaa
Bitane daha Kara- dayı hastası
Zincirleme ağlayanlar halkasına birini daha ekledik, yok mu daha gelen
Efsun, prenses , maonyaaaaaaa sizde mi bu dizi koliksiniz, merak ettim şinci:44::44::44::44:
Ben üzülmeyin gülün diyorum ama siz ağlayacaz da ağlayacaz diyosunuz
kızlar sabah sabah pazara gittim bir sürü yeşillik aldım karalahana karalahana çiçeği marul yeşil soğan maydanoz oooh miis
akşama bir sürü sarma sarıp derin dondurucuya atacam görümceklerimle beraber
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres
Yawuuuuuu ne kaaaaa gelsem ben ve ziyaretçiler alla alla:44::44::44::44:
Kızlar bugün gittim hastaneye doktora sonuçlarımı gösterdim. Ekg ve kan değerlerini, hormon sonuçlarını inceledi , bunlarda bir şey yok dedi. Sadece t4üm biraz yüksekti onu sözkonusu bilem yapmadı, dün aç olmadığım için şekerimi ölçtürememiştik, bugün açsan şeker tahlili isteyelim dedi. Açtım, kahvaltı yapmamıştım ama hastaneye giderken bir bardak kadar su içmiştim onu da söylemedim. Neyse şekeri ölçtük, 110 çıktı. İlaç vermeyerek, yeme içme konusunda tavsiyelerde bulunarak 1 ay sonra kontrole çağırdı.Sinirsel olabilir dedi bir de.
Şimdiiiiiiii.....
Su içmiştim ya o kafamı karıştırdı, acaba tahlil sonucunu etkiledi mi diye:44::44::44:
T4üm tahlilde yüksek olarak görünmesine karşın doktor önemsemedi ( dahiliyeciydi), ben de haftaya salı gününe endokrinoloji poliklniğine randevu aldım, bir de oraya görüneyim tekrar.
Ya ne kadar gidiyorsam doktora tahlillerim iyi çıkıyor ama benim şikayetlerde zırnık azalma yok:44::44::44:
Gerçi psikolojik etkenleri saymazsak:44:
efsuncuk naberrrrr
Salı gününe endokrin servisine gidicem, hipertroidi olanlarda çarpıntı çok fazla olurmuş, bütün belirtilerim hep aynı. Ama bugünkü doktor az yüksek olduğu için önemsiz gördü heralde. Bünyeden bünye değişiyor aslında durumlar:44:
Efsunnnnnnnnnnnnn
musabı uyutmak için çıktım canımiyilik bacularrrr
eşim grip oluyomuş da ona ballı limonata yaptım geldim o ara gitmişsiniz
bende kaçıyorum kızlar öpüldünüzzzz hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrr
olabilir canım
Efsunnnnnnnnnnnnn
annemin koynunu öyle çok özlüyorum ki bazen Rabbim sağlık sıhhat verin inşşallahhhhhhh başımızdan eksik etmesin hiçbi zaman
aslında üzülür diye söylemeyecektim ona hiç
benim 2 erkek yegenim var annem kız torun istiyodu ben evlendiğimden beri
doktora gittikçe inşşallah bide kızımız olur die dua ediodu sürekli sanki hayallerini yıkmışım gibi düşündüm hissettim
ama o benim annem canıyım ben onun kucagına alıp sarılıp üzülme deyip benim gibi üzüldüğünü görünce ağlamak istedim resmen
evet hem iş hem ev misafir zor oluyo ama kafama göre kimse karışmayınca sıkıntı yok benim için
doktuşa reglin 2. günü gidicem abla yine öleee çağırdı doktuş amcam
ama desoletten dolayı ne kdr erken olur yada olmaz mı bilemiyorum hiç
hemde ne can ne cannnn hatresim ona sarılıp o kokusunu içine çekmek gibisi yok gerçekten
bak şimdi canım çekti anacımın o mis kokusunu
tutmaya çalışıyorum canım herşeyin hayırlısı Rabbimden ötesi yok
evet sara ablanın dediği gibi rahatladım biraz
bu arada musab paşama da geçmiş olsunnn dikkatt ona
kolikiz tabiii şekerim sen izlemiyomusun yoksam valla çok ayıpppp
şaka bi yana canım yaaa cidden begenerek izliyorum bizde maaa aile
hele anneannemin bir yorumları var duysan gülmekten ölürsün varya
savcı turgut varya ona bi köpppek deyişi var kulağımdan gitmio hiç o köppek deyişi
bence sende izle canımmmm
ayyyyyy bende bayılıyrm yeşilliklere yaaaw
sardır tabiii görümceklereee
bi bardak sudan bişey olmaz die düşünüyorum ama tamda i fikrim yok canım yaaa :26::26::26:
çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine canımmm
musabı uyutmak için çıktım canım
şu saate kadar ayağımda salladım
şimdi bıraktım umarım biraz uyur
belim bacaklarım koptu
olabilir canım
bence iyice araştır
sağol canım
bunca dikkate hasta oluyo
sanırım anası gibi çürük olacak
Demek kocacına gönderdin heeee
Ben eskiden çok severdim aşk dizilerini, şimdi kendi aşkım olunca diziler vız gelip tırıs gidiyor
Şaka bir yana bu kadar hayranı olduğuna göre dizinin kaliteli olduğuna şüphem yok. Ne bileyim alışkanlık edinmemişim ya,merak etmiyorum.
Ama bende de bir Kore dizileri hastalığı var, hele geçen kış izlediğim bi tane vardı , oradaki kralın halktan olan sevgilisine aşkını itiraf sahnesini görmeliydiniz
Bir dizi bu kadar mı mükemmel olur ya, eşimle izlemiştik
Amin ...
Görümcelerin Allah bağışlasın siye
valla çok seviniyorum böyle güzel mutlu hallerinizi okuyunca
Sağol canım sen nasılsın Yeterim?
Canım hayırlı olsun tedavin ama inşallah son dakika golü tutturursunuz dediğin gibi
Şiir gerçekten çok anlamlı de mi
Karadayınıza bi şey demiyorum tamam
Ben aldım ama biraz geç oldu
Allah şifa versin canım
İnşallah nazcım sana dua ediyorum
Canım Musab' ı götürdün mü doktora yoksa evde mi ateşini düşürmeye çalışıyorsun:44:
Bazen en doğrusu doktora başvurmadan evde ilk tedbirleri almaktır ama eğer bir kaç gün içerisinde geçmiyorsa enfeksiyon olabileceği için ne yapsan da düşmez ateş, Allah şifa versin, demek uykuuuuu demiş bitanem
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
hatres
Yawuuuuuu ne kaaaaa gelsem ben ve ziyaretçiler alla alla:44::44::44::44:
Kızlar bugün gittim hastaneye doktora sonuçlarımı gösterdim. Ekg ve kan değerlerini, hormon sonuçlarını inceledi , bunlarda bir şey yok dedi. Sadece t4üm biraz yüksekti onu sözkonusu bilem yapmadı, dün aç olmadığım için şekerimi ölçtürememiştik, bugün açsan şeker tahlili isteyelim dedi. Açtım, kahvaltı yapmamıştım ama hastaneye giderken bir bardak kadar su içmiştim onu da söylemedim. Neyse şekeri ölçtük, 110 çıktı. İlaç vermeyerek, yeme içme konusunda tavsiyelerde bulunarak 1 ay sonra kontrole çağırdı.Sinirsel olabilir dedi bir de.
Şimdiiiiiiii.....
Su içmiştim ya o kafamı karıştırdı, acaba tahlil sonucunu etkiledi mi diye:44::44::44:
T4üm tahlilde yüksek olarak görünmesine karşın doktor önemsemedi ( dahiliyeciydi), ben de haftaya salı gününe endokrinoloji poliklniğine randevu aldım, bir de oraya görüneyim tekrar.
Ya ne kadar gidiyorsam doktora tahlillerim iyi çıkıyor ama benim şikayetlerde zırnık azalma yok:44::44::44:
Gerçi psikolojik etkenleri saymazsak:44:
iyilik bacularrrr
eşim grip oluyomuş da ona ballı limonata yaptım geldim o ara gitmişsiniz
bende kaçıyorum kızlar öpüldünüzzzz hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrr
amin canımgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Rabbim önce sağlık huzur sonra hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin evlatlarımızıda analı babalı büyütmeyi nasip etsin
AMİN
ben de çok sık hastalanırım ondan dedimanası çürük değil tızım öyle deme
çocuk bu hastada olacak iyide böyle böyle büyüyecek
Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.
der Hz. Ali (r.a)
HAYIRLI CUMALAR
KIZLAR BEN ÇOK HASTAYIM HALA İYİLEŞEMEDİMMM
musabı uyutmak için çıktım canım
şu saate kadar ayağımda salladım
şimdi bıraktım umarım biraz uyur
belim bacaklarım koptu
olabilir canım
bence iyice araştır
sağol canım
bunca dikkate hasta oluyo
sanırım anası gibi çürük olacak
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Rabbim önce sağlık huzur sonra hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin evlatlarımızıda analı babalı büyütmeyi nasip etsin
AMİN
eşine geçmiş olsun efsuncum
bende seni kocaman öpüyorum
Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.
der Hz. Ali (r.a)
HAYIRLI CUMALAR
KIZLAR BEN ÇOK HASTAYIM HALA İYİLEŞEMEDİMMM
annelik zor zanaat işte canım bu yüzden cennet ayagınızın altında
anası çok mu çürük ki canımmm
hayırlı cumalar ablammm
saol ablam teşkür ederikkkk
bende seni öptüm yine kocccaaamannnn
hayırlı cumalar yeterimmmmm
havalar acayip zaten canım dikkat et kendine
bende hapşur hapşur öldüm bugün işte
sanırım gyip olcam
öyle valla
az buçuk çürük aslında bünyem çok zayıf çok çabuk hastalanırım musab da öyle
inş hasta olmazsın ya
aslında bende öleee sayılırım canım yaaa çok çabuk oluyorum çok çabukta atlatıyorum Allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?