Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kardelencim ahmet bebeğinde bunlarda farkı yok paşamıza
çok tatlı çok güzel bir bebek ALLAH nazarlardan korusun

yağmurlu ve ılık bir günden herkese günaydııııııııııııııııııın

ya kızlar kaynana takımından adama dost olurmu cevap koskacaman bi H A Y I I I I I I I I R

tam iyi oldular diyorum sinirlerimi zıplatmaya başlıyolar yaaaaaaa

şu kadarını söyleyeyim eşimin sevgililer gününde bana aldığı çiçeği gördüler eşime bende buna çok heves ettim aynından banada alacaksın diyor seksen küsür yaşında kadın yaaaa o bana özel git başka al daha önce yeni evlendiğimdede aynısını yapmıştı eşimde aynılarını onada almıştı şimdide sen gözümden iste anacım almazmıyım dedi bana çiçek almakta hiç düşünceli olmayan eşim anası isteyince böyle istekli oluyoya çıldırıyorum bıktım bunlardan bıktıııııııııııııııım

stres atmak için lif işliyorum kaygana bana diyoki sen bunu boşver filkete oya öğren hanımefendi bana oya işletip hayrına millete dağıtacakmış bababababaaaaaaa galiba ben bunlara farkında olmadan fazla yüz verdim

zaten hep ne çektiysem hayatta iyi niyetimden çektim melek yüzlerinin arkasında

şeytan gizlediklerini biliyodum ama belki bu sefer düzelmişlerdir diye umut ediyodum ne çok yanılmışım

Son düzenleme:
mrhb kızlar nasılsınız ben hala çok hastayım bahar geldi ya alerjim baş gösterdi dr gittim doğru düzgün ilaç yazmadı gözlerim kırmızı ve şiş ilaçlar pek işe yaramadı ama kulanıp artık birazda dinleneceğim inşş bir an önce atlatırım

gecmis olsun canım dikkat et kendine

günaydın kızlarrrrrr
sağol sarammmm

günaydınlarrrr saram topik ne güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…