- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
maalesef canım ben çabuk atlatamıyorum hastalığım yapışıyor üstüme
Eki Görüntüle 1015566
Eki Görüntüle 1015567
Eki Görüntüle 1015568
ALLAH ım şu bebeklerin güzelliğine bakın
ALLAH ım isteyen herkese bu güzellikleri nasip etsin
sabah topiği açınca bu güzelliklerle güne başlayın istedim
ya kızlar kaynana takımından adama dost olurmu cevap koskacaman bi H A Y I I I I I I I I R
tam iyi oldular diyorum sinirlerimi zıplatmaya başlıyolar yaaaaaaa
şu kadarını söyleyeyim eşimin sevgililer gününde bana aldığı çiçeği gördüler eşime bende buna çok heves ettim aynından banada alacaksın diyor seksen küsür yaşında kadın yaaaao bana özel git başka al daha önce yeni evlendiğimdede aynısını yapmıştı eşimde aynılarını onada almıştı şimdide sen gözümden iste anacım almazmıyım dedi bana çiçek almakta hiç düşünceli olmayan eşim anası isteyince böyle istekli oluyoya çıldırıyorum bıktım bunlardan bıktıııııııııııııııım
stres atmak için lif işliyorum kaygana bana diyoki sen bunu boşver filkete oya öğren hanımefendi bana oya işletip hayrına millete dağıtacakmış bababababaaaaaaagaliba ben bunlara farkında olmadan fazla yüz verdim
zaten hep ne çektiysem hayatta iyi niyetimden çektimmelek yüzlerinin arkasında
şeytan gizlediklerini biliyodum ama belki bu sefer düzelmişlerdir diye umut ediyodum ne çok yanılmışım
mrhb kızlar nasılsınız ben hala çok hastayım bahar geldi ya alerjim baş gösterdi dr gittim doğru düzgün ilaç yazmadı gözlerim kırmızı ve şiş ilaçlar pek işe yaramadı ama kulanıp artık birazda dinleneceğim inşş bir an önce atlatırım
Ahmet bebeği nerden gördün tızım ben niye göremiyom yaaaaa :26::26::26::26::26::26:
selam kızlar
ha bu arada ben size demedim dimi ocak ayından beri korunmuyoruz
pek kasmak istemiyorum akışına bıraktım
ancak ne gelen var ne giden
Bari azcık kilo verem bu arada
Saracım topik çok güsel olmuş süslü süslü
Ayrıca tam diyete konsantre olmuşken börek yemeye gelemem
Ama bir kahveni içerim
Efsuncum bilmiyorum sanırım narinim herkes öyle söylüyo
Kızlar be yeniden face açtım arkadaş olalım yahu
selam kızlar
bari azcık kilo verem bu arada
saracım topik çok güsel olmuş süslü süslü
ayrıca tam diyete konsantre olmuşken börek yemeye gelemem
ama bir kahveni içerim
efsuncum bilmiyorum sanırım narinim herkes öyle söylüyo
kızlar be yeniden face açtım arkadaş olalım yahu
kızlar netimde bir sorun var ideremeim bir türlü servise gitmesi lazım bu yüzden gelemiyorum sürekli kesilliyor birde gözlerim çok kötü kaşıntı ve kızarıklık var ilaçalrın faydası oladı yeniden dr gideceğim sanırım
boşver kasma kendini saldım çayıra mevlam kayıra en güzeli olur nasılsa sende bu arada hem biraz zayıflamış olursun
tamam olalım ben özelden mesaj atayım sana
mikropmu kaptı acaba belki doktor başka ilaç verir
öyle yapıyorum valla inş hayırlısı olurboşver kasma kendini saldım çayıra mevlam kayıra en güzeli olur nasılsa sende bu arada hem biraz zayıflamış olursun
tamam olalım ben özelden mesaj atayım sana
mikropmu kaptı acaba belki doktor başka ilaç verir
yok cnım yaaaa bahar alerjisi iletbir şey bu
selam kızlar
ama bir kahveni içerim
kızlar netimde bir sorun var ideremeim bir türlü servise gitmesi lazım bu yüzden gelemiyorum sürekli kesilliyor birde gözlerim çok kötü kaşıntı ve kızarıklık var ilaçalrın faydası oladı yeniden dr gideceğim sanırım
Selamün aleyküm canlar
Nasılsınız? Netim kapalıydı bugün açıldı şükür.Artıkım burdayım inşallah.
Sadece son sayfaya biraz göz attım ama daha sonra alıntı yaparım inşallah.
Ben annemleri gönderdim
Hepinizi öpüyorum
hosgeldin canım ozlemistim seni burda görmeyi
annenler gitmis Allah kavustursun gurbetligi en iyi ben bilirim bu yuzden seni cok iyi anliyorum
güneşli ve ılık bi sabahtan herkese günaydın bugün doğan güneş tüm olumsuzlukları eritsin içimizi ısıtsın umutlarımızı yeşertsin nerede bir üzgün kırgın mutsuz varsa onun yüzünde içinde gönlünde tebessüm oluştursun bahara girmişken hayatımızın baharı çocuklarımız bize sürpriz yapıp doğal yoldan merhaba desin bu ay inşallah
Hoşbulduk Saracım, ben de özlüyorum burayı
Ahhhh ahhhh bu gurbetin derdini en iyi çeken bilir zaten
Aminnnnnnn......
Sana da günaydın. Dün burda da çok güzel bir yaz havası vardı ama bugün sağnak yağmur var her yer şırıl şırıl
ya kızlar kaynana takımından adama dost olurmu cevap koskacaman bi H A Y I I I I I I I I R
tam iyi oldular diyorum sinirlerimi zıplatmaya başlıyolar yaaaaaaa
şu kadarını söyleyeyim eşimin sevgililer gününde bana aldığı çiçeği gördüler eşime bende buna çok heves ettim aynından banada alacaksın diyor seksen küsür yaşında kadın yaaaao bana özel git başka al daha önce yeni evlendiğimdede aynısını yapmıştı eşimde aynılarını onada almıştı şimdide sen gözümden iste anacım almazmıyım dedi bana çiçek almakta hiç düşünceli olmayan eşim anası isteyince böyle istekli oluyoya çıldırıyorum bıktım bunlardan bıktıııııııııııııııım
stres atmak için lif işliyorum kaygana bana diyoki sen bunu boşver filkete oya öğren hanımefendi bana oya işletip hayrına millete dağıtacakmış bababababaaaaaaagaliba ben bunlara farkında olmadan fazla yüz verdim
zaten hep ne çektiysem hayatta iyi niyetimden çektimmelek yüzlerinin arkasında
şeytan gizlediklerini biliyodum ama belki bu sefer düzelmişlerdir diye umut ediyodum ne çok yanılmışım
Yeterim canım çok geçmiş olsunmrhb kızlar nasılsınız ben hala çok hastayım bahar geldi ya alerjim baş gösterdi dr gittim doğru düzgün ilaç yazmadı gözlerim kırmızı ve şiş ilaçlar pek işe yaramadı ama kulanıp artık birazda dinleneceğim inşş bir an önce atlatırım
Hadi hayırlısı bir de kızın olur inşallahselam kızlar
ama bir kahveni içerim
burada hava parçalı bulutlu ama sıcak
bugün nasılsın toparlanabildinmi biraz alıştınmı annenlerin yokluğuna bişey diyeyimmi geldiklerinde ne kadar çok kalırlarsa ayrılması o kadar zor oluyo ama alışıyosun mecburen vasfiye teyze gibi napacaksın mecbuuuuuuuuuuur
günaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
herkese güzel bir gün diliyorum
Allah kavuştursun hatresimSelamün aleyküm canlar
Nasılsınız? Netim kapalıydı bugün açıldı şükür.Artıkım burdayım inşallah.
Sadece son sayfaya biraz göz attım ama daha sonra alıntı yaparım inşallah.
Ben annemleri gönderdim
Hepinizi öpüyorum
senin de günün güpgüzel olsun canımgünaydıııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
herkese güzel bir gün diliyorum
Hişt hişt sakin ol sinirlerine hakim ol, yıprata kendini tızım, sen de ben de biliyoruz ki keskin sirke küpüne zarar
E arada bi tantana lazımgene iyi olurlar inşallah.Allah herkese sağlık huzur versin.
Yeterim canım çok geçmiş olsun
Hadi hayırlısı bir de kızın olur inşallah
He gellll arkadaş olalım
Vasfiye teyze mi:44::44::44:
O kim oli kız
Valla alıştırmaya çalışıyorum kendimi de fakat üzerim de hala bir durgunluk var, sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var
Günaydın canım
Saram senin çiçeğe baktım, o tür çiçeğe calanhco da diyorlar, ben de var bir cinsi, senin ki hangisi acaba koy resmini de göreyim.
Bu çiçeğin çok çeşidi var çünkü.
Sağol prensesim, amin.Allah kavuştursun hatresim
senin de günün güpgüzel olsun canım
inş canım
senin var mı face n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?