sl kızlar nasılsınızzzz annem bende dr geldi yoğunum biraz
geçmiş olsun yetercim önemli bir şey yoktur inşallah
olurmu ben burdayımmmmgünaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
diyecem ama kimseler yok iyice terk edildi bu topik
olurmu ben burdayımmmmcanım evet ya neden böyle olduk biz :44::44::44::44::44:
bilmem doğuran kaçtı ondan olmuş olabilirmi prenses vardı sürekli gelen oda gelmez oldu leyla sırra kadem bastı efsun işe girdi cadı ikizleri doğurdu bizi unuttu kardelen arada bir selam veriyo ne bileyim herkesin telaşı kendine yetiyo sanırım sohbet olmayınca yeni kızlarında ilgisini çekmiyoruz böylelikle topiğimiz terk edilmiş oldu
Geçmiş olsun canım, yok yok senden önce ben gelmiştim tızyorucu bir gündü eşmin kontrolü vardı koşuştarma içinde akşam oldu burayada baktım bir ara en son ben gelmişim
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
diyecem ama kimseler yok iyice terk edildi bu topik
olurmu ben burdayımmmmcanım evet ya neden böyle olduk biz :44::44::44::44::44:
Canım bu bahar yaz aylarında pek yerinde durmuyor kimse, daha çok hareket halinde olununca net başına da oturulmuyor, ondandır bence, bak kışa doğru herkes nasıl üşüşür burayabilmem doğuran kaçtı ondan olmuş olabilirmi prenses vardı sürekli gelen oda gelmez oldu leyla sırra kadem bastı efsun işe girdi cadı ikizleri doğurdu bizi unuttu kardelen arada bir selam veriyo ne bileyim herkesin telaşı kendine yetiyo sanırım sohbet olmayınca yeni kızlarında ilgisini çekmiyoruz böylelikle topiğimiz terk edilmiş oldu
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Geçmiş olsun canım, yok yok senden önce ben gelmiştim tız
Yok Saram sen merak etme bizim topic terkedilmiş olmayacakBiz buranın müdavimleriyiz çocuk da olsa başka işlerimizde Allah' ın izniyle burdayız biz, ben sizden vazgeçemem ulennnnnnnnnnn
Ben de ben de burdayım
Canım bu bahar yaz aylarında pek yerinde durmuyor kimse, daha çok hareket halinde olununca net başına da oturulmuyor, ondandır bence, bak kışa doğru herkes nasıl üşüşür buraya
Bugün sporumu 250 tane yaptım, çünkü dün çok atladığım için yine bacaklarım ağrıdı, bir de kahvaltıdan hemen sonra yapmaya çalıştım tok karna spor olmuyor beaaaa
Bu arada şu sabah kilom 70. 8 , bir aydır iflahımı söktüm ancak 3 kilo verebildim, ah şu incir kürü mahvetti benineyse onu da bitiriyorum ama ramazan geliyor spor yapamam ki artık:44::44::44:
Keşke yababilsem
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
hatres.... ve yine ziyaretçilerUzaydan gelenler
Nedense içimden bir ses bu uzaylının Leyloş olduğunu söylüyor
Kız Leyloş bacım nerelerdesin huuu tüstün müüüü bizeee
hııııııı bahardandır kesin tızım yaz kış bu topik böyle amaaaaan boşver gelene kapımız açık gelmeyeninde canı sağolsun ne diyim kimseyi zorla topiğe getiremeyiz yaaaaaa :100::100::100::100::100::100::100::100::100:
leyla ziyaretçi olarak bile gelmiyodur bence unuttu bizi hanfendi
bilmem doğuran kaçtı ondan olmuş olabilirmi prenses vardı sürekli gelen oda gelmez oldu leyla sırra kadem bastı efsun işe girdi cadı ikizleri doğurdu bizi unuttu kardelen arada bir selam veriyo ne bileyim herkesin telaşı kendine yetiyo sanırım sohbet olmayınca yeni kızlarında ilgisini çekmiyoruz böylelikle topiğimiz terk edilmiş oldu
Geçmiş olsun canım, yok yok senden önce ben gelmiştim tız
Yok Saram sen merak etme bizim topic terkedilmiş olmayacakBiz buranın müdavimleriyiz çocuk da olsa başka işlerimizde Allah' ın izniyle burdayız biz, ben sizden vazgeçemem ulennnnnnnnnnn
Ben de ben de burdayım
Canım bu bahar yaz aylarında pek yerinde durmuyor kimse, daha çok hareket halinde olununca net başına da oturulmuyor, ondandır bence, bak kışa doğru herkes nasıl üşüşür buraya
Bugün sporumu 250 tane yaptım, çünkü dün çok atladığım için yine bacaklarım ağrıdı, bir de kahvaltıdan hemen sonra yapmaya çalıştım tok karna spor olmuyor beaaaa
Bu arada şu sabah kilom 70. 8 , bir aydır iflahımı söktüm ancak 3 kilo verebildim, ah şu incir kürü mahvetti benineyse onu da bitiriyorum ama ramazan geliyor spor yapamam ki artık:44::44::44:
Keşke yababilsem
Şeytanın bacağını iyi ki kır ki bi daha kalkamasın mel' unbende negatiften sonra fazla giresim gelmedi zaten köye gittim 3 hafta kaldım
geldim temizik yaptım sonra ablamlar geldi gitti
birde hergün yürüyüşe çıkıyorum derken kendimi oyalıyorum işte aslında hep aklımdasınız bazen çevrim içi olmadan okuyorum
ama içimden yazmak gelmiyordu
bugün şeytanın bacağını kırdım inşallah sık sık gelirim
tok karna spor yapılmazmış bende hep akşam yemeğinden sonra yapardım ama tok karna kalp daha fazla yorulurmuş
onun için bende tok karna spor yapmayı bıraktım
birde aç karna daha fazla kalori yakılırmış bende tv den duyduklarımın yalancısıyım
CANLAR NASILSINIZ KIZLAR BU GÜN BIDIKIMIN SÜNETTİ İÇİN ALIŞVERİŞE GİTTİK YOK BÖYLE BİR GÜZELİK MUTLULUK BEN CİMCİMEME BAKTIM BIDIKIMDA GİYDİ SÜNETLİKLERİNİ MANKENLER GİBİ GELDİ ÖNÜMÜZE BAKIN NASIL OLMUŞUM DİYE ÇOK GÜZEL BİR SÜNNETLİK ALDI KENDİSİNEHAFTAYA PZRTS SÜNET OLACAK BEN OLMAYACAĞIM YANINDA (eşimin kontroü var )İNŞŞŞ RABBİM HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL GÜNLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN
bende negatiften sonra fazla giresim gelmedi zaten köye gittim 3 hafta kaldım
geldim temizik yaptım sonra ablamlar geldi gitti
birde hergün yürüyüşe çıkıyorum derken kendimi oyalıyorum işte aslında hep aklımdasınız bazen çevrim içi olmadan okuyorum
ama içimden yazmak gelmiyordu
bugün şeytanın bacağını kırdım inşallah sık sık gelirim
tok karna spor yapılmazmış bende hep akşam yemeğinden sonra yapardım ama tok karna kalp daha fazla yorulurmuş
onun için bende tok karna spor yapmayı bıraktım
birde aç karna daha fazla kalori yakılırmış bende tv den duyduklarımın yalancısıyım
CANLAR NASILSINIZ KIZLAR BU GÜN BIDIKIMIN SÜNETTİ İÇİN ALIŞVERİŞE GİTTİK YOK BÖYLE BİR GÜZELİK MUTLULUK BEN CİMCİMEME BAKTIM BIDIKIMDA GİYDİ SÜNETLİKLERİNİ MANKENLER GİBİ GELDİ ÖNÜMÜZE BAKIN NASIL OLMUŞUM DİYE ÇOK GÜZEL BİR SÜNNETLİK ALDI KENDİSİNEHAFTAYA PZRTS SÜNET OLACAK BEN OLMAYACAĞIM YANINDA (eşimin kontroü var )İNŞŞŞ RABBİM HEPİMİZE BÖYLE GÜZEL GÜNLER YAŞAMAYI NASİP ETSİN
Şeytanın bacağını iyi ki kır ki bi daha kalkamasın mel' un
Canım tok karna spor yapmak doğru değildir de ama aç yapmak da doğru değil , yani ne aç ne tok ikisinin ortası en güzeli.Tok karna olunca spor yapmak eziyet oluyor aç karna da mecal olmuyor
Amin , bıdıkın sünneti de hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?