Sabırla Bebeğini Bekleyenler

41 kere maşallah kuzuma çok tatlı bu bal bal

EVET ÇOK TATLI VE YARAMAZ BİRDE BİZ HER BANYOMUZDAN SONRA ABDEST ALIYORUZ VE ALLAHIM TEYZELERİMEDE BENİM GİBİ GÜZEL SAĞLIKLI EVLATLAR VER DİYE DUA EDİYORUZ SARA TEYZESİ

Herkes buraya gelmiş, Bursa ART ye yazan yok, bıraktınız mı Osman hocayı? Nasıl gidiyor tedavileriniz? Biz de dün aşılama yaptırdık, hayırlısı bakalım... Bu arada ebced değerini ilk kez duyuyorum, nereden hesaplanıyor?

Sanırım prenses isminden olsa gerek, prensesler narin yapılı ve güzel olurlar ya
En doğrusunu yapıyorsun face resim koymamakla, ben de uzun bir süre hiç koymamıştım sonra Rana' yı görmek isteyenler için deldim bu yasağı araya bizi de karıştırdım ama tabi sonra hepsini sildim yine.Canım açıktan atmak zorunda değilsin özel de olabilir .

Valla seni tebrik ediyem
Daha 1.çocuğun uykusuzluk şokunu atlatamamışken ikinciye yeltendiğin için
Bana cesaret anca geldi şimdi de olmuyor eyi mi
günaydııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaar

herkese bol enerjik günler dilerim

Ben de enerji menerji yok
geçmiş olsun canım ya Allah korumuş sizi

zaıflayacam diye kafa göz kalmayacak
Oy oy heç sorma:111::111::111::111::111::111:

Tabi dedin bana ben pc başında hiç bişe yapamazken sen spor yaparsın bak oldum böle
Şaka bir yana gece doğru dürüst uyuymadım, burnum şişti, başım ağrıyor inşallah diyorum içten bir sıkıntı yoktur.Yüzüme yumruk yemiş gibiyim
çok teşekür ederim hem bu bilgi için hemde isimlerimizin ayrıca listelediğin için

Canım arkadaşların için de yaptım yolladım sana

canımm elbette verecek olan allah ben hep diyorum rabbimden geleniçin rabbime sığınıyorum AMA DAHA İYİYİM AĞLAYINCA KENDİME GELDİM SANIRIM

Hep böyle iyi ol tatlım, sen bize lazımsın
geçmiş olsun canımmmmm allah korusun daha kötülerinden

Amin canım.

Son düzenleme:

anladım canım bende başlayacam şu bahar temizliğini bitireyim artık tam gaz spor

şincik sadece yürüyüşe başladım
iyi canım kolay gelsin sana
bence çok iyi olur grup....sohbet için bile

valla benim bugüne kadar kimseye nazarım değmemiştir canım sana da nazar etmedim sadece evde olmanın güzelliğini anlatmak istemiştim çünkü evde olunca insan istediği şeyi daha rahat yapabiliyor demek istemiştim

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

kızlar ben yürüyüşe başladım günde bir saat yürüyorum akşam yemeğinden sonra ama eve gelince pertim çıkmış oluyo her yerim ağrıyo sanırım hamlıktan zamanla geçer inşallah çünkü ağrı kesiciyle ayakta duruyorum

gelelim menüme

sabah bir bardak su

bir salatalık ve bir domates

bir haşlanmış yumurta

bir fincan şekersiz çay

iki dilim ekmek

küçük bir dilim peynir

öğlene kadar bir litre su içmeyi planlıyorum günde en az 2,5 litre su içecem

bu sefer kararlıyım bu kilolar ya gidecek ya gidecek

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:118::118::118:

Saram nazar etsen nolur ki tatlım
Değecekse nazar arkadaşımın nazarı olsun be
Hem sankim nazarlık bi halim mi var, iki tane spor yaptım da noldu yüzüme gözüme bulaştırdım
Senin nazarın değil ana kız çarpışmasından yaşanmış bir vaka bu
Trajikomik bir haldeyim.
Eşim de burnuma bakıp dalga geçiyor : Hatun bak olan olmuş gel bi yumruk da ben atayım tam olsun barim
Babası Rana' ya soruyor kızım nası çarpıştınız diye, baba çarpışan arabalar gibi çarpıştık diyo

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar

Günaydın canım, hepimize hayırlı cumalar olsun ...

Saram sen kromozom analizi yaptırmıştın di mi canım, hangi bölüme gitmiştin, direkt hematolojiydi değil mi?
Ya buranın üniversite hastanesi bir acaip ben bir şey anlamadım burdan
Dün 1,5 ay önce yaptırdığım testin yorumunu doktordan alırım diye gittim tam 2 saat beklemişim, içeriye girdiğimde asistan doktor var ve bana dediği testlerinden bir bozuk.
Onu ben de biliyorum zaten, her neyse amh testi yaptırmak istiyorum dedim onu biz yapamıyoruz bununla ilgili labaratuarla ihalemiz falan yok dedi:44::44::44:

Boşver elin çocuğa bulaşmışken daha iyi olur rahata alıştıktan sonra daha zordur haklı eşin, Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

olurmu hiç ben değil arkadaşıma hiç kimseye nazar etmem nazarı olandanda hoşlanmam

sende kendine dikkat et tızııııım

tatlım ben trombofoli panelini hematoloji bölümünde yaptırdım eşli kromozom analizini özel bir hastanenin genetik bölümünde yaptırdım

hatres izin alıp trabzona gelseniz ktü de bütün testlerinizi hem ücretsiz hem sıkıntısız yaparsınız

Hadi azmimiz daim olsun inşallah, Saram ya yakın olsaydık hep beraber yürüyüşe çıkardık ya ne güzel olurdu.
Sabah suyumu içeyim diye yanıma aldım , unuttum şimdi sen yazınca hemmen içtim

Canım menün gayet güzel, günde 2,5 litre su çok zor değil aslında ben kışın neredyse hiç su içmiyordum içimem zannederdim.Ama geçen idra enfeksiyonu geçirdim yine, ne kadar su içtim biliyor musun bir gün de : tam 5 litre su içtim
Kendime şaşurdum kaldum içilebiliyormuş yani.

Ama ben de bir tuhaflık var neredeyse bir aydır kilo vermek için uğraşıyorum ama ancak 1 kilo vermişim görünüyor
Gerçi ben bu arada incir kürünü de uyguluyorum sanırım o yüzden versem de alıyorum.Demek ki dikkat etmesem bu kürle iki katı olmuştum be
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Süperrrrr ohhh ohhhhh
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:118::118::118:

Hep böyle neşeli olalım inşallah

Ben bilmem mi yüreği gönlü hoş arkadaşımı

Canım ya trambofili panelini yaptırdım zaten burda.Dün beni Ankara' daki merkezden aradılar, durumumuzu anlattım. Hemen normal bir tüp tedavisi istemiyorum dedim 3 olumsuzdan sonra.Ne gibi testler isterisiniz bizim durumumuz da pgt falan mı dedim, ondan önce kromozom analizi isteriz eğer onda sorun olursa pgt isteriz dedi.
Kromozom analizini sanırım özel yerler hep yapıyor, eğer hematoliji de yaptırmak mümkünse deneyeyim şansımı dedim ama sanırım hep özelde yapılıyor peki sonucunu ne kadar süre sonra öğrendin acaba?
Canım Trabzon da uğraşmak bizi daha çok yorar.

iki defadir yazıyorum ama gondermiyo kk

sonuclar bir ay gibi bir zamanda çıkıyo çünkü kan örneği ankaraya gidiyo

ART ye gitmiştim ya o zaman , karar verince de oraya gittik canım,inşallah pozitif sonuç alırız biz. Başta ilk ilaçla yumurta üretilmedi, sonra 2.tur kullandım tek yumurtama aşılama yapıldı, bakalım 11 haziran test tarihim. Çok heyecanlıyım. Topiktekilerin heyecanını daha iyi anlıyorum şimdi, tüpü hiç düşünemiyorum beklemesi ne zordur!!! Ben 3 kere yumurta takibi yaptırmıştım ama hiç böyle bir bekleyişe girmemiştim.
Hepimizin kalbne göre versin yüce rabbim, bu arada benim ismimin ebced değeri yok:) google dan aratınca çıkıyormuş, bende hesaplatayım dedim yok:)

Nete girdikçe mutlaka bakıyorum kadınlar kulübüne neler yazmışsınız diye, her zaman yazmaya vaktim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…